• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Ben yine dayanamayıpkan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm bir an önce

Ben yine dayanamayıp kan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm.
İlki 100 ikinci 401 üçüncü 861 çıktı. Artık yaptırmayıp bir hafta bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok stresli umarım dayanabilirim. Hep bir korku hep bir endişe.
Çok güzel artmış maşallah kötü düşünme bak çok güzel sonuçlar rabbimin izniyle 1 hafta sonra keseyi de görürsün hep içini ferah tut 🥰😍

12 şubatta adet olmam gerekiyordu canım ogün gebeliği öğrendim kendim folik asit kullanmaya başladım daha bu sabah yeni gittim ultrasonda gormeye haftaya gitsem de olurmus ama dayanamadim:))
Benim de 12 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım 14 Şubat'ta. Biri net biri silik çıktı. Sonra kan testi yaptım işte bakalım ben ne zaman keseyi göreceğim 🥰 inşallah sorunsuz ilerler. Benim dün gece 860 çıktı bu gün gitsem de göremem zaten. Bir hafta beklemem lazım en az. Gel de bekle 😂

Benim de 12 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım 14 Şubat'ta. Biri net biri silik çıktı. Sonra kan testi yaptım işte bakalım ben ne zaman keseyi göreceğim 🥰 inşallah sorunsuz ilerler. Benim dün gece 860 çıktı bu gün gitsem de göremem zaten. Bir hafta beklemem lazım en az. Gel de bekle 😂
Ayy zamanlarimiz ayni 🥰🥰🥰Çok zor beklemesi bseylerle oyalan canım ben sınava hazırlanıyorum bikac gün mutluluktan bakamadım saatler geçmiyordu sanki😅😅

2 gün oynuyor yani dollenmede çokta bsey yok:)))... cok heycanlıı 😍güzel haberini bekliyoruz
Aynen iğne ile olduğu için zaten çok fark olacağını sanmıyorum amiiin bakalım rabbim nasip ederse kalbini duyarız ya da görürüz 🥰😍

Merhaba arkadaşlar
28 Ocak yumurtlama günümdü. Eşim başka şehirde çalıştığı için 28 ocaktan Şubat'ın dördüne kadar aralıklı olarak ilişkiye girdik. Şubat'ın 12 sinde de adet olmam gerekiyordu. Adet olmayınca hamilelikten şüphelendim. Dördüncü gün test yaptım. Bir çizgi net bir çizgi silik çıktı.
Emin olmak için testi tekrarladım.
Yine aynı sonucu alınca kan testi yaptım.
İlk beta HCG 100,60 çıktı (16 Şubat'ta)
İkinci beta HCG 401,70 çıktı (18 Şubat'ta)
Henüz doktora gitmedim. Doktora mi gitmeliyim yoksa artana kadar sadece kan testi mi yapmalıyım. Gitmek istiyorum ama gitsen de boş artış olmalı ki görebilirsin doktor diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Bir de artış nasıl sizce ben anlamıyorum ama altı katı diyorlar altı kat değil o sebeple tedirgin oluyorum. Lütfen cevap verin çok korkuyorum artmazsa diye.
Göğüs hassasiyetiniz oldu mu günlerimiz birbirine çok yakın ama test yapmadım henüz dokununca göğüsümde acı hissediyorum. Regl olacağımda falan hiç ağrımazdı

Back