Beta hcg değeri

Slm arkadaslar bnm beta testim 31.79 cikti idrar testi yaptim sılik çıkti dr deger dusuk kimyasal olabilir dedi bi hafta sonra tekrar istedi cok moralim bozuk bana yardimci olabilirmisiniz

Slm arkadaslar bnm beta testim 31.79 cikti idrar testi yaptim sılik çıkti dr deger dusuk kimyasal olabilir dedi bi hafta sonra tekrar istedi cok moralim bozuk bana yardimci olabilirmisiniz

Canım son adetinin üstünden kaç gün geçti bi söylesene

Bnn adettim.farkli tarihlerde oluyo ondan dolayi net bi tarih bilmiyorum
İki gün sonra değer en yüzde altmış artmissa sorun yok demektir, normali iki kat artması ama üzülme şimdiden geç döllenme diye bir durum var. Hayırlı olsun inşallah.

Arkadaslar bu aksam tekrarladim beta yi 112.5 cikti yani artmis artik kimyasal gebelim olmuyo herlade ?

Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?

Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?
Bnm iki gun once 31.5 cikmisti bu aksam tekrarladim yukselmis muhtamel seninde gebelik war iki gun sonra artisa gercerse ksein olur hayirli olsun smdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…