Beta hcg değeri

Ben perşembe günü test yaptım benim adetim düzensizdir günü gününe olmam hiç ama takvimin belirlediği şüpheli adete 3 gün kala evde test yaptım belli bile olmayan silik çıktı dayanamadım cuma kan verdim değerim 32,14 çıktı sonra dr tekrar ver dedi salı tekrar verdim 48,18 çıktı de koştum hemen ultrason baktı zaten kese belli olmaz dedi rahim kalınlaşmış dedi değer düşük buldu ama herşey olabilir dedi ben bi sene önce düşük yaptığım içim bana her ihtimale karşı progestan hap verdi dün iğne vurdurdu hemen sizce bu şekilde az az artıp yükselme olan varmıdır

Canım değerlerini tam 48 saatte bir tekrar ölçtür yani betani. Benim değerim pazartesi 160 ti doktorum haftaya pazartesiden sonra keseyi görebiliriz dedi. Önemli olan iki kat ya da en az %60 artması. Aynı saatlerde tahlil verirsen aldigjn sonuç tutarlı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Onu biliyorum canım az çok senşnde artışların az olmuş gibi geldide bana onda sordum

Onu biliyorum canım az çok senşnde artışların az olmuş gibi geldide bana onda sordum

Ben en başta bilmiyordum canım bı saatin bile farkettigini betada. Belki aynı saatte bakmamissondir diye yazdım. Çünkü benim az artış gözükmesinin bir sebebi de 48 değil 42 saat sonra tekrarlamam olmuş

Kızlar pazartesi 3 te verdigim beta hcg 19.49 cıkmıstı salı sabah saglık ocagına gittim onlarda bakmak istedi 18 saat arayla 42.53 cıkmıs,iyi bir artışmı sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…