- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
5+2 haftalik hamileyim hcg degerim 63.62 çıkmış normal mi sizcekanamam var düşük tehlikem var
Bu ilk degerim canim doktora gittim kanamam olunca progestan ilac ve proluton iğne verdi dün geldim doktordan ilaca da igneye de basladim ama kanamam ve agrim cogaldi düne gore galiba kaybedicemBundan önce ne zaman kan testi yaptırdın canım ve kaçtı Ya da bu ilk kan testi mi Eger ilkse iki gün sonra tekrar yaptirmalisin Ama suan kanaman varsa zaten hemen doktora gitmen lazim
Bu ilk degerim canim doktora gittim kanamam olunca progestan ilac ve proluton iğne verdi dün geldim doktordan ilaca da igneye de basladim ama kanamam ve agrim cogaldi düne gore galiba kaybedicem
Bi kizim var evde canim 5 yasinda esimde işte ve gece geliyo doktor ilac ve igne tutar pazartesi gel dedi ama kanamam devam ederse yarin giderimCanım inşallah korktuğumuz olmaz Sen mumkunse acile git belki yatış yaparlar
Biraz az bi değer fakat dikkat edin yatin 3 ayı geçirin tehlikesiz5+2 haftalik hamileyim hcg degerim 63.62 çıkmış normal mi sizcekanamam var düşük tehlikem var
Değer düşük. Adetten 1 hafta sonrası 4000-5000 falan olması gerekirdi. Bir ihtimal var geç döllenme. 2 gün sonra tahlili tekrar yaptıron katlanarak artıyprsa sağlıklı bir gebeliktir. Az artıyorsa malesef kimyasal gebelik olabilir.
Evet canm 5 ten yüksek olması lazımmerhaba 0.46 negatıf bır degermi
Adet olmadım ama 7 gün önce yapılan testtiEvet canm 5 ten yüksek olması lazım
SlmBugün tekrar gittim 683 olmuş beta hcg Çok iyi yükselmiş dedi dış gebelikten korkuyordum ama sanırım yükselmesi riski azaltıyor. Kese hala gözükmedi ama sanırım 3000 lerde bile anca gözüküyormuş daha elma çekirdeği kadar bişey demiş doktor eşime sonucu öğrenmeye gittiğinde İnşallah riskli bir durum olmaz
Slm arkadaslar bu siteye yeni uye oldum yanlis bisey yaparsam kusuruma bakmayin sizlere bi sorum olacak beta testim 31.79 cikti dr ye gttim dusuk bi deger kimyasal gebelik olabilir dedi cok moralim bozuldu yardimci olurmusunuz ;(beta 1500 iken kese vajinalde gözükür. 3000 üstünde ancak karından gözükür.
Canım geç yumurtlamış olabilirsin yada stresten geçikmiştir gelmezse haftaya testi tekrarla belki geç döllenmedirKan negatif cıktı gecen hafta ama adet olmadım bu nasıl bir belirsizlik
Canım 2ser gün arayla kan testi yaptır degerlerinin artması lazım.hemen kimyasal diyemeyiz.sen doktora bakma anca korkutuyorlar.test yaptır artıyorsa sorun olmaz hadi inşallah artar da bebiskon tutunur sanaSlm
Slm arkadaslar bu siteye yeni uye oldum yanlis bisey yaparsam kusuruma bakmayin sizlere bi sorum olacak beta testim 31.79 cikti dr ye gttim dusuk bi deger kimyasal gebelik olabilir dedi cok moralim bozuldu yardimci olurmusunuz ;(
5 'ten küçükse negatif canım malesefKızlar bende kan verdim acilde 0.78 çıktı sizce hamile miyim?
Aa hadi ya ama test yaptim silik cikti5 'ten küçükse negatif canım malesef
Istersen bi kaç gün daha bekle tekrar test yaptır canim.5ten küçükse negatiftir, ya geç döllenme ya da idrar testi bozuk.bekle biraz daha inşallah guzel haberler alirsinAa hadi ya ama test yaptim silik cikti
Teşekkürler canım ya içime su serptinIstersen bi kaç gün daha bekle tekrar test yaptır canim.5ten küçükse negatiftir, ya geç döllenme ya da idrar testi bozuk.bekle biraz daha inşallah guzel haberler alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?