Beta hcg değeri

5+2 haftalik hamileyim hcg degerim 63.62 çıkmış normal mi sizcekanamam var düşük tehlikem var

5+2 haftalik hamileyim hcg degerim 63.62 çıkmış normal mi sizcekanamam var düşük tehlikem var

Bundan önce ne zaman kan testi yaptırdın canım ve kaçtı Ya da bu ilk kan testi mi Eger ilkse iki gün sonra tekrar yaptirmalisin Ama suan kanaman varsa zaten hemen doktora gitmen lazim

Bundan önce ne zaman kan testi yaptırdın canım ve kaçtı Ya da bu ilk kan testi mi Eger ilkse iki gün sonra tekrar yaptirmalisin Ama suan kanaman varsa zaten hemen doktora gitmen lazim
Bu ilk degerim canim doktora gittim kanamam olunca progestan ilac ve proluton iğne verdi dün geldim doktordan ilaca da igneye de basladim ama kanamam ve agrim cogaldi düne gore galiba kaybedicem

Bu ilk degerim canim doktora gittim kanamam olunca progestan ilac ve proluton iğne verdi dün geldim doktordan ilaca da igneye de basladim ama kanamam ve agrim cogaldi düne gore galiba kaybedicem

Canım inşallah korktuğumuz olmaz Sen mumkunse acile git belki yatış yaparlar

Canım inşallah korktuğumuz olmaz Sen mumkunse acile git belki yatış yaparlar
Bi kizim var evde canim 5 yasinda esimde işte ve gece geliyo doktor ilac ve igne tutar pazartesi gel dedi ama kanamam devam ederse yarin giderim

Slm
beta 1500 iken kese vajinalde gözükür. 3000 üstünde ancak karından gözükür.
Slm arkadaslar bu siteye yeni uye oldum yanlis bisey yaparsam kusuruma bakmayin sizlere bi sorum olacak beta testim 31.79 cikti dr ye gttim dusuk bi deger kimyasal gebelik olabilir dedi cok moralim bozuldu yardimci olurmusunuz ;(

Slm

Slm arkadaslar bu siteye yeni uye oldum yanlis bisey yaparsam kusuruma bakmayin sizlere bi sorum olacak beta testim 31.79 cikti dr ye gttim dusuk bi deger kimyasal gebelik olabilir dedi cok moralim bozuldu yardimci olurmusunuz ;(
Canım 2ser gün arayla kan testi yaptır degerlerinin artması lazım.hemen kimyasal diyemeyiz.sen doktora bakma anca korkutuyorlar.test yaptır artıyorsa sorun olmaz hadi inşallah artar da bebiskon tutunur sana

834918"]Canım 2ser gün arayla kan testi yaptır degerlerinin artması lazım.hemen kimyasal diyemeyiz.sen doktora bakma anca korkutuyorlar.test yaptır artıyorsa sorun olmaz hadi inşallah artar da bebiskon tutunur sana
Moralimi bozmamaliyim halime olabilirim diymi idrar testi yaptim sılik cikti

Kizlar adetime 3 yada 4 gun kala kandaki degerim 68 di.adetimi 3 gun gecti degerim 568 olmus sizce normal mi aklim karisiyo doktor cok yukselmis ikiz olabilir ddi bende internetten cok yukselisi mol gebelik yada dis gebelik olarak okudum sizce bi sknti cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…