• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Slm arkadaslar gecen gunde yazmistim size ilk beta testim sali gunu baktirdim 31.5 dr ye gittim.kimyasal olabilir demisti bekle bi hafta snra tekrar bakalim dedi persembe tekrar baktirdim 112.200 cikmisti bugun tekrar baktirdim 367.200 cikmis kimyasal gebelik mi oluyo hala bi yardim edermisiniz

Slm arkadaslar gecen gunde yazmistim size sali gunu beta baktirmisdim 31.79 cikmisi carsamba gune dr ye gttim kimyasal gebelik olabilir demisti bi hafta snra tekrar bakalim demisti persembe tekrar baktirdim 112.200 cikti bugun tekrar baktirdim 367.2 cikti carsamba tekrar gitcem kimyasal gebelik deildir demi yardimci olurmusunuz

Slm arkadaslar gecen gunde yazmistim size sali gunu beta baktirmisdim 31.79 cikmisi carsamba gune dr ye gttim kimyasal gebelik olabilir demisti bi hafta snra tekrar bakalim demisti persembe tekrar baktirdim 112.200 cikti bugun tekrar baktirdim 367.2 cikti carsamba tekrar gitcem kimyasal gebelik deildir demi yardimci olurmusunuz
Beta hcg değerinin her gün %60 oranında artması gerekiyor. Bence sizin kimyasal gebelik değil. Artış gayet güzel. Tek yapmanız gereken beklemek şuan sizin kese veya bebek görülmez bence haftaya veya bu cuma gibi randevu alın doktorunuzdan o şekilde ultrasonda görülecektir diye düşünüyorum.

Beta hcg değerinin her gün %60 oranında artması gerekiyor. Bence sizin kimyasal gebelik değil. Artış gayet güzel. Tek yapmanız gereken beklemek şuan sizin kese veya bebek görülmez bence haftaya veya bu cuma gibi randevu alın doktorunuzdan o şekilde ultrasonda görülecektir diye düşünüyorum.
Tskler edirim carsamba gunu randewum war bakalim ne diycek dr

Hanımlar ben 19 eylülde beta sonucumda da değer 313.40 çıkmıştı bugün aile hekimim değerimin yüksek olduğunu söyledi. Ben 27 temmuzda düşük yaptım onun etkisi olabilirmi kan değerlerimde

Hanımlar ben 19 eylülde beta sonucumda da değer 313.40 çıkmıştı bugün aile hekimim değerimin yüksek olduğunu söyledi. Ben 27 temmuzda düşük yaptım onun etkisi olabilirmi kan değerlerimde

Neden yüksek dedi ki Adetinin kaçıncı gunundeydin

Kizlar s.a dun kontrolum vardi.2 kese gorduk cok sukur. Yanliz kesenn bitanesi kucuk kalmis ddi doktor acaba buyurmu oda zamsnla
IMG-20170925-WA0000.jpeg

Bu aksam beta tekrarladim 739 kusurlerde cikti yarin dr ye gtcem dua edin baka iyi seyler duyayim kimyasal gebelik demesin yine arkadaslar

Back