- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
Senin değerin kaç çıktı kiben de yukselip yukselmedigini gormek icin p.tesiyi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin değerin kaç çıktı kiben de yukselip yukselmedigini gormek icin p.tesiyi bekliyorum.
iki gun once yaptirdigimda 70.01 cikmisti. p.tesi tekrarini yapcmSenin değerin kaç çıktı ki
Kaç haftalık olduğunu biliyormusuniki gun once yaptirdigimda 70.01 cikmisti. p.tesi tekrarini yapcm
dr 2 ya da 2.5 haftalik dedi. bata gore 3+5 ama dr un dedigi dogrusu.Kaç haftalık olduğunu biliyormusun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahdr 2 ya da 2.5 haftalik dedi. bata gore 3+5 ama dr un dedigi dogrusu.
amin tatlim insallah. en yakin zamanda senin de mutlu haberini okumak icin dua ediyorum.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ALLAHIM bana da nasip etsin inşallah
Amin inşallahamin tatlim insallah. en yakin zamanda senin de mutlu haberini okumak icin dua ediyorum.
Kızlar bu sabah tekrar bakıldı 92 olmuş
Beta hcg değerinin her gün %60 oranında artması gerekiyor. Bence sizin kimyasal gebelik değil. Artış gayet güzel. Tek yapmanız gereken beklemek şuan sizin kese veya bebek görülmez bence haftaya veya bu cuma gibi randevu alın doktorunuzdan o şekilde ultrasonda görülecektir diye düşünüyorum.Slm arkadaslar gecen gunde yazmistim size sali gunu beta baktirmisdim 31.79 cikmisi carsamba gune dr ye gttim kimyasal gebelik olabilir demisti bi hafta snra tekrar bakalim demisti persembe tekrar baktirdim 112.200 cikti bugun tekrar baktirdim 367.2 cikti carsamba tekrar gitcem kimyasal gebelik deildir demi yardimci olurmusunuz
Tskler edirim carsamba gunu randewum war bakalim ne diycek drBeta hcg değerinin her gün %60 oranında artması gerekiyor. Bence sizin kimyasal gebelik değil. Artış gayet güzel. Tek yapmanız gereken beklemek şuan sizin kese veya bebek görülmez bence haftaya veya bu cuma gibi randevu alın doktorunuzdan o şekilde ultrasonda görülecektir diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun inşallah. Bence bi sıkıntı yok hamilesiniz. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Tskler edirim carsamba gunu randewum war bakalim ne diycek dr
Hanımlar ben 19 eylülde beta sonucumda da değer 313.40 çıkmıştı bugün aile hekimim değerimin yüksek olduğunu söyledi. Ben 27 temmuzda düşük yaptım onun etkisi olabilirmi kan değerlerimde
Neden yüksek dedi ki Adetinin kaçıncı gunundeydin