- 19 Aralık 2024
- 381
- 45
- 13
- 22
- Konu Sahibi yuksel3468
-
Ayy bendede aynı durum uyuklamq hafif batmalı sancı bnm yeni 8 gün bu süreçte denemelere devm ediyormusun son ilişkinizin üstünden ne kadar geçtiBen hala bekliyorum dediğim gibi doktor bi kaç bişey söyledi ama 10 gün kadar bekle dedi.. ben yine test yapıcam 2 gün sonra idrar veya kan tahlili o zaman durum ne öğrenicem. Fakat hala adet olmadım 22 gün oldu ve belim de çok ağrım var, akıntım hala devam ediyor. Gün içinde uyukluyorum. Kasıklarım dolu dolu sanki.. şu an da beklemedeyim belirtilere bakılırsa var gibi ama heves etmek istemiyorum daha önce de heves edip çok üzülmüştüm
Denemelere devam edemiyorum eşim şu anda yurt dışında o yüzden biraz mola verdik gibi oldu. Ama batmalar bende de oluyodu ilk zamanlarda şuan sadece arada çok hafif ağrım oluyo ama belim daha çok ağırıyorAyy bendede aynı durum uyuklamq hafif batmalı sancı bnm yeni 8 gün bu süreçte denemelere devm ediyormusun son ilişkinizin üstünden ne kadar geçti
2 hafta oldu muDenemelere devam edemiyorum eşim şu anda yurt dışında o yüzden biraz mola verdik gibi oldu. Ama batmalar bende de oluyodu ilk zamanlarda şuan sadece arada çok hafif ağrım oluyo ama belim daha çok ağırıyor
Adet gecikmesiyle evet ama ilişki anlamında soruyorsanız 4 haftayı bulacak neredeyse2 hafta oldu mu
Hatta gecikmem 22-23 günündeAdet gecikmesiyle evet ama ilişki anlamında soruyorsanız 4 haftayı bulacak neredeyse
Hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbım gönlündekini versin inşallahAdet gecikmesiyle evet ama ilişki anlamında soruyorsanız 4 haftayı bulacak neredeyse
Resmm 1 ay oluck yaniHatta gecikmem 22-23 gününde
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah tüm isteyenlere nasip olurHadi hayırlısı olsun inşallah Rabbım gönlündekini versin inşallah
Evet ve en son testimi 1 hafta önce yaptım pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım tekrar yapacağımResmm 1 ay oluck yani
Amin amin inşallah Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizeRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah tüm isteyenlere nasip olur
RABBİM nasip etsin çift çizgiyi görürsün inşallah canımEvet ve en son testimi 1 hafta önce yaptım pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım tekrar yapacağım
İnşallah canım Allah sana da nasip etsin inşallah ikimizde güzel haberler alırız inşallahRABBİM nasip etsin çift çizgiyi görürsün inşallah canım
İnşallah canım Allah sana da nasip etsin inşallah ikimizde güzel haberler alırız inşallah
Amin inşallah o kadar mutlu olurum kiİnşallah canım Allah sana da nasip etsin inşallah ikimizde güzel haberler alırız inşallah
Catladiysa bile sonradan bilmiyorum ne zaman olduğunu sadece su kafami karıştırdı gecen hafta cuma doktora gittigimde ultrasonla bakti ve pazartesi ye kadar olmazsan gel ilac verelim dedi acaba diyorum kalınlık mi gördü rahim de oyuzdenmi bu cumleyi kullandi (rahim kalınlaşması ya adet olacaksın yada gebelikden kalınlaşma oluyor anlamına gelir) baska secenek yok oyuzden bekleyim diyorum tabi su an ciddi derecede hastayim bogazim şişti yarinda hastaneye gitmek zorunda kalabilirim konusamiyorum nasip isteEğer yumurtanız çatlamışsa 15 güne kadar adet olmazdanız bi daha test yapın doktor beni öyle yönlendirdi daha 11 gün var bende bekliyorum daha sonra test yapıcam
Kalınlaşma varsa zaten dediğiniz gibi iki sebepten kaynaklı oluyor.. geçmiş olsun bu arada.. biraz beklemekte fayda var geç döllenme varsa 18 gün kadar sürebiliyormul internette araştırdığıma göre öyle yazıyordu. Zaten yumurta çatlamışsa 14-15 gün içinde adet kanaması bekleniyor. Olmazsa hamilelik ihtimalini daha çok değerlendiriyorlar. Ama ilaç kulanma derim ben hamileysem sakıncalı olabilirCatladiysa bile sonradan bilmiyorum ne zaman olduğunu sadece su kafami karıştırdı gecen hafta cuma doktora gittigimde ultrasonla bakti ve pazartesi ye kadar olmazsan gel ilac verelim dedi acaba diyorum kalınlık mi gördü rahim de oyuzdenmi bu cumleyi kullandi (rahim kalınlaşması ya adet olacaksın yada gebelikden kalınlaşma oluyor anlamına gelir) baska secenek yok oyuzden bekleyim diyorum tabi su an ciddi derecede hastayim bogazim şişti yarinda hastaneye gitmek zorunda kalabilirim konusamiyorum nasip iste
Bugun kan verdim boğazım sis yatak döşeklik oldum kan negatif doktor serum bagladi ve antibiyotik yazdi yani anlican sadece adet olamiyormusum iste nasip üzüldüm ama hayırlısı allahtan teşekkür ederimKalınlaşma varsa zaten dediğiniz gibi iki sebepten kaynaklı oluyor.. geçmiş olsun bu arada.. biraz beklemekte fayda var geç döllenme varsa 18 gün kadar sürebiliyormul internette araştırdığıma göre öyle yazıyordu. Zaten yumurta çatlamışsa 14-15 gün içinde adet kanaması bekleniyor. Olmazsa hamilelik ihtimalini daha çok değerlendiriyorlar. Ama ilaç kulanma derim ben hamileysem sakıncalı olabilir
Sizin sonucunuz ne oldu acabaMerhaba benimde yaklaşık 14 gün geç döllenme olmuş, gecikmemin 3. gününde beta 48 idi. Sizin içinde hayırlısı olsun Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah
Merhabalar 9 haftalık hamileyimSizin sonucunuz ne oldu acaba
Çok sevindim çokMerhabalar 9 haftalık hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin
Kuzum çok hatırlamıyorum ama aşağı yukarı şu şekildeydi;Çok sevindim çokbeta sonuçlarınızı yazar mısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?