Beta hcg değeri kızlar

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
6
2
24
Beta hcg değerim 0.9000 çıktı adetim 3 gün gecikti ve günü güne regl olan biriyimdir bu kadar gecikme olmazdı mide bulantım sol kasıkta ağrı sırta vuran ağrı var acaba gebelik olabilirmi idrar testinde silik çizgi gördüm 3 yıldır çocuk yapmak için ugraşıyoruz çok hafif pco görünümü var eşimdede bir problem yok 1 aydır inofolic combi kullanıyorum doktorlar ikinizde problem yok diyor ama çocuk bir türlü olmuyor her ay umutla bekliyorum ama bir türlü pozitif göremiyorum acaba bu değer yükselirmi kendimide fazla umutlandırmak istemiyorum çünkü hep hayal kırıklığı oluyor allah isteyen herkese verir inşallah

Gecikmenize rağmen kan testiniz negatif çıkmış. Regliniz de düzenliymiş. Çok çok düşük ihtimaller sizi bulmadığı müddetçe de yükseleceğini sanmıyorum. Kendinizi strese sokup reglinizi de iyice geciktirmeseniz keşke ama elinizde de değil biliyorum. Umarım bi sonraki döngünüzde dilediğiniz olur :)

Geç döllenme olabilirmi acaba diye düşünüyorum umarım

Geç döllenme olabilirmi acaba diye düşünüyorum umarım
Benim 1 hafta geç döllenmeyle oldu gebeliğim. Gecikmenin 5. Günü bhcg 360 civarıydı. Tabi regl olmadığınız sürece her ihtimali değerlendirmek zorundasınız haklısınız. Rica ederim bu arada

Benim 1 hafta geç döllenmeyle oldu gebeliğim. Gecikmenin 5. Günü bhcg 360 civarıydı. Tabi regl olmadığınız sürece her ihtimali değerlendirmek zorundasınız haklısınız. Rica ederim bu arada
Ben beta hcg mi beklediğim regl tarihimin 1 gün öncesinden vermiştim çok zor bir durum 3 yıl oldu gebe kalamadım doktorlar sürekli tüp bebek diyor

Ben beta hcg mi beklediğim regl tarihimin 1 gün öncesinden vermiştim çok zor bir durum 3 yıl oldu gebe kalamadım doktorlar sürekli tüp bebek diyor
Çok haklısınız hiç kolay bi durum değil eminim ki. Ama çok çaresiz durumları bile çözebiliyor artık tıp. Benim bi yakınım 10 yılda defalarca denedikleri ve imkansıza yakın görülen tüp bebek tedavisinde çocuklarını kucaklarına aldılar bi kaç sene önce. Çok güzel hikayeler de var. Üzülüp stresi seçmek yerine belki o hikayelerle kendinizi biraz daha rahatlatmayı denersiniz. Eminim rahatladığınızda gelen keyifle her şey daha kolaylaşacak

İnşallah herşeyin hayırlı verende Allah alanda Allah tekrardan teşekkür ederim destek olduğunuz için

Merhaba benimde yaklaşık 14 gün geç döllenme olmuş, gecikmemin 3. gününde beta 48 idi. Sizin içinde hayırlısı olsun Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah

Beslenmenizi değiştirdiniz mi peki bu sürede? Mutlaka glütensiz ve laktozsuz aralıklı oruç diyeti yapın çok geçmeden olumlu sonucu alırsınız. Bir de arı sütü takviyesi kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…