• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri geç döllenmede nasıl artar

melin54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
168
7
38
34
Sakarya
arkadaşlar pazar günü 113 olan beta hcg bu sabah başka bi tesiste 142 çıktı artış az mı sizce dr geç döllenme olabilir çatlamamış yumurta bile var takip edelim diyor ama çok tedirginim sevincimi gölgeledi kuşkularım elbette Rabbim hayırlısını versin sağlıkla ama aklıma takılan geç döllenme olunca az az mı artar ne olur dua edin hayırla sağlıkla yükselsin değer

arkadaşlar pazar günü 113 olan beta hcg bu sabah başka bi tesiste 142 çıktı artış az mı sizce dr geç döllenme olabilir çatlamamış yumurta bile var takip edelim diyor ama çok tedirginim sevincimi gölgeledi kuşkularım elbette Rabbim hayırlısını versin sağlıkla ama aklıma takılan geç döllenme olunca az az mı artar ne olur dua edin hayırla sağlıkla yükselsin değer
bunu bende merak ediyorum.

bende adetimden 1 gün önce yaptırdım beta hcg 102 çıktı. yarın tekrar yaptırcam (adettin 3. günü) bakalımkaççıkacak. senin son durum nedir. arttımı değerlerin.merak ettim

Back