beta hcg değeri adet öncesi 2.7 civarı olup sonradan artan var mı Acill yardımm

Bende onu aldım gecen gün ama daha kullanmaya baslamadım. Bir tanlet içtim sadece. Etkili diye duydugum icin aldım. Hamile kalmaya yardım ediyormuymus sahiden
Doktor tavsiyesiyle aldım ben destekleyici olarak düşünebilirsin gebelikte de ilk 1 ay kullaniliyormus sanırım inşallah faydasini da görürüz de hayırlısıyla.

Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Evet olabilirsin 5ten yukarısı pozitif oluyor. Ama düzenli takip etmen lazım yukselmesi önemli. Adetin gecikirse eger tekrarla kan testini canım. Değerin güzel cıkmıs

Merhaba, dün kan testi verdim regl günümdü yumurtlamaya göre hesapladım kan sonucu 4.19 çıktı ne düşeneceğimi bilemedim doktoru aradım gebelik yok dedi kahverengi pembe akıntım var şuan ve ağrımda var (

Canım üzülme ve tekrar et bence testini. Benim ilk hamileliğimde regl gunumdeyken 3.57ydi betam düşün.. aradan 21 gün gecti 32000lere cıkmıstı. Belki sendede öyle olabilir. Yeni yerleşiyor olabilir. O lekeler yerleşme kanamasıdır belkide.

Kırmızı sulu kanamam var hiç birşey anlamadım tekrar kan verdim bugün

Beta değerleri kişiden kişiye çok değişiyor. Ben adetten 2-3 gün önce 248 gibi yüksek bir rakamla öğrenmiştim, ki öğrenmeden 4 gün önce ise 3.5tu. Öğrendikten sonra ise %40 gibi sınırda yavaş artışla devam etti gebeliğim başlarda. İnanın 3.5’u öğrendikten sonraki 2 haftam endişeler içinde geçti. O yüzden diyorum adetinizin geçmesini bekleyin. Yumurtalamadan 17 gün sonra en doğru sonucu alırsınız. 5in altını doktorlar negatif, üstünü ise pozitif sayıyorlar. Doktorların tepkisiyle daha da strese girip, tutunacak çocuk da tutunamayacak belki de.

Erken gebelik testlerinin bazıları yanlış sonuçta veriyormuş. O yüzden net birşey söylemek yanlış olur. Adet gününüz geçtikten sonra mutlaka kan testiyle öğrenin derim ben

Kızlar bugun adet günümdü hatta 2 gün gecti diyebilirim. Hala kanamam yok yarın test vericem

Birde ilişki sırasında vajinal kuruluk var. Normalde hic olmaz böyle bende. Ve sol kasıgımda batma oldu

Senin nasıl geçiyor gebelik kuzum belirtiler neler suan ?

Kızlar bugun kan verdim sonuc çıktı 1.2 malesef negatif. Yükselmez herhalde artık. 6 gün önce bile 2.7ydi. düşmüş sonuv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…