- 10 Mayıs 2022
- 1.104
- 697
-
- Konu Sahibi BetulHanim
Doktor tavsiyesiyle aldım ben destekleyici olarak düşünebilirsin gebelikte de ilk 1 ay kullaniliyormus sanırım inşallah faydasini da görürüz de hayırlısıyla.Bende onu aldım gecen gün ama daha kullanmaya baslamadım. Bir tanlet içtim sadece. Etkili diye duydugum icin aldım. Hamile kalmaya yardım ediyormuymus sahiden
Evet olabilirsin 5ten yukarısı pozitif oluyor. Ama düzenli takip etmen lazım yukselmesi önemli. Adetin gecikirse eger tekrarla kan testini canım. Değerin güzel cıkmısMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Canım üzülme ve tekrar et bence testini. Benim ilk hamileliğimde regl gunumdeyken 3.57ydi betam düşün.. aradan 21 gün gecti 32000lere cıkmıstı. Belki sendede öyle olabilir. Yeni yerleşiyor olabilir. O lekeler yerleşme kanamasıdır belkide.Merhaba, dün kan testi verdim regl günümdü yumurtlamaya göre hesapladım kan sonucu 4.19 çıktı ne düşeneceğimi bilemedim doktoru aradım gebelik yok dedi kahverengi pembe akıntım var şuan ve ağrımda var(
Kırmızı sulu kanamam var hiç birşey anlamadım tekrar kan verdim bugünCanım üzülme ve tekrar et bence testini. Benim ilk hamileliğimde regl gunumdeyken 3.57ydi betam düşün.. aradan 21 gün gecti 32000lere cıkmıstı. Belki sendede öyle olabilir. Yeni yerleşiyor olabilir. O lekeler yerleşme kanamasıdır belkide.
valla benimde degerim 3.6 idrarda cikiyoramamAdetimden 1 hafta önce 3.5tu. 2 gün öncesi ise 248. Şimdi 2 aylık hamileyim
İnşallah canım ya bir de ilk bebeğimin kalbi durdugu için mahvoldum.. ruhen bedenenİnşallah bebeisn sana tutundu cnm hber veririsn
Merhaba aynı durum bende de var sizin son durum ne acabaMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Hala adet olmadım bekliyorum biraz ağrım varMerhaba aynı durum bende de var sizin son durum ne acaba
Senin nasıl geçiyor gebelik kuzum belirtiler neler suan ?Beta değerleri kişiden kişiye çok değişiyor. Ben adetten 2-3 gün önce 248 gibi yüksek bir rakamla öğrenmiştim, ki öğrenmeden 4 gün önce ise 3.5tu. Öğrendikten sonra ise %40 gibi sınırda yavaş artışla devam etti gebeliğim başlarda. İnanın 3.5’u öğrendikten sonraki 2 haftam endişeler içinde geçti. O yüzden diyorum adetinizin geçmesini bekleyin. Yumurtalamadan 17 gün sonra en doğru sonucu alırsınız. 5in altını doktorlar negatif, üstünü ise pozitif sayıyorlar. Doktorların tepkisiyle daha da strese girip, tutunacak çocuk da tutunamayacak belki de.
Erken gebelik testlerinin bazıları yanlış sonuçta veriyormuş. O yüzden net birşey söylemek yanlış olur. Adet gününüz geçtikten sonra mutlaka kan testiyle öğrenin derim ben