beta hcg değeri adet öncesi 2.7 civarı olup sonradan artan var mı Acill yardımm

Allah sağlıcakla bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin maşallah 🙏🏻☺️☺️ peki doktor sizede mi hamilelik yok demişti ?
Ben grip olduğum için acile gitmiştim 3.5 olunca gebelik yok dediler, röntgene girdim antibiyotik verdiler falan filan 🫢🫢 antibiyotiği kullanmadım tabi 😅

Yazınızı okurken ağladım :KK43:
Benimki imkansız gibi görünüyor ama rabbim İçin imkansız yoktur
Lütfen benim için de dua edin değerim yükselsin 1.22 çıktı
Allah rizası için bana da dua edin darısı başıma olsun :KK43: :KK43: :KK43:
İmkansız diye hiçbir şey yoktur inanın. Rabbim doğru zamanı bekliyordur, umudunu kaybetme diye isim koyup benim duam kabul olmaz demek; isyana girer Allah korusun. Elbet doğru zamanda o yavrucuk gelecektir.

Benimde adetime 12 gün kala 2.30 çıkmıştı cnm belirti olark ne var sende şimdi kaç gün kaldı adetine acaba ?

Merhaba kızlar bende 15 gun once asilama oldum bugun kan testi verdim 0.338 çıktı 3 gundur de kahverengi lekelenmem oldu sizce yukselirmi bu sonuc

Merhaba hanımlar benim 4 nisanda regl olmam gerekiyordu olmayınca 5 Nisan da kan verdim 0,1 çıktı aşırı bir göğüs ağrım vardı ben de korkup genel cerrahiye gittim onlar tekrar betayı istedi 2,0 çıktı doktor şüpheli dedi böyle bir durum yaşayan var mı?sizde son durumlar ne?

Merhaba hanımlar benim 4 nisanda regl olmam gerekiyordu olmayınca 5 Nisan da kan verdim 0,1 çıktı aşırı bir göğüs ağrım vardı ben de korkup genel cerrahiye gittim onlar tekrar betayı istedi 2,0 çıktı doktor şüpheli dedi böyle bir durum yaşayan var mı?sizde son durumlar ne?
Canım geç döllenme olmus olabilir düzenli kan ver 2 gunde bir. Yuzde 50 civarı artması gerekiyor.

Kızlarr bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif cıktı reglime 4 gun var. Sizce bosuna mı umitlendim :KK43:

Ben o ay yumurtlama zamanında bile akıntı yaşamadım. Normal regl dönemimde ne yaşıyorsam hiç birini yaşamadan hamilelikten şüphelendim. Normalde göğüs hassasiyetim regl öncesi çok olurdu mesela, ben de 1 ay sonra falan başladı. Az kalmış, sabretmek zor biliyorum ama regl tarihinize kadar sabretmenizi tavsiye ederim🌸
Canım ya bugun sabredemedim erken gebelik testi yaptım eczaneden alıp. Reglime de 4 gün var. Hamile olsam cıkmaz mıydı :KK43:

1 hafta öncesinden karın ağrım başladı. Gaz sancısıymış. Oysaki benim gaz sancım asla karında olmaz. Hala da gaz problemi yaşıyorum🙈 grip oldum, zaten o yüzden beta değerime bakılmıştı. Bi de adet öncesi olan belirtilerimin hiçbiri olmayınca şüphelendim. Mesela hiç sivilcem çıkmazdı, sivilcelendim falan. Adet tarihinize kadar bekleyin, hayırlısıyla sizinki de yükselir inşallah. Ama daha öncesinde bakmanızı tavsiye etmem
Merhaba bende Dün akşam kan verdim ve 2.3 çıktı bu ay olk defa belirtiler vardi tamam oldu busefer dedim ama dun sonucu görünce çok üzüldüm. Bel agrimgaz sancim surekli açlık hissi mide bulantısı hepsi var ama bisey cikmadi adetime 3 gun var ve 2 gündür yukurta akı gibi akıntım vardi bu sabah da sümük gibi bir akıntım oldu

Merhaba bende Dün akşam kan verdim ve 2.3 çıktı bu ay olk defa belirtiler vardi tamam oldu busefer dedim ama dun sonucu görünce çok üzüldüm. Bel agrimgaz sancim surekli açlık hissi mide bulantısı hepsi var ama bisey cikmadi adetime 3 gun var ve 2 gündür yukurta akı gibi akıntım vardi bu sabah da sümük gibi bir akıntım oldu
Beklenen adet tarihin ne zaman canım ?

Olsunda geç olsun inşallah yükselir benim 4 5 aydir adet düzensizliğim de vardi zaten duphaston kullandim inofolic combi kullaniyorum 2 aydir da
Bende onu aldım gecen gün ama daha kullanmaya baslamadım. Bir tanlet içtim sadece. Etkili diye duydugum icin aldım. Hamile kalmaya yardım ediyormuymus sahiden

X