- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
-
- Konu Sahibi BetulHanim
Bendede aynısı oldu. Hatta tarihlerimizde cok yakın. Kahverengi bir leke. Sadece peceteye geliyordu bir kac gun oldu gecti. Zaten bu kanamadan süphelenip gidip test yaptırmıstımYaaa bnmde nrml bide nisan 6 da hafif leke gldi ama ne lekesi blmyom
Benim 2.73 cıktı.Senin KC cikti
Yazınızı okurken ağladımAdetimden 1 hafta önce 3.5tu. 2 gün öncesi ise 248. Şimdi 2 aylık hamileyim
Benim bat 15 nisan ovülasyon testi yapmadım ama 24ünde yumurtam çatlamış olabilir diye düşünüyorum. Şu an göğüs hassasiyetim ve halsizliğim var kuyruk kemiğimin üst kısmına da ara ara vuran bir ağrım. Üç gündür sürekli regl olacakmış gibi karın ağrım var. Normalde sadece kanamayı görünce başlar ağrım. Bunlar iyiye işaret olabilir mi?Benim birde ilk gebeliğimde adet gunumde bakılmasına ragmen 3.57ydi değerım. 22 gun sonra 32.000lere çıktı. O yuzden insan tereddütte kalıyor. Bu seferde mi öyle oldu diye
Test yapmadım. Yapmalı mıyım daha erken mi bilmiyorum.Test yptnmi cnm
Şimdi şöyle ben pcosluyum. Şubat 28 günde geldi. Mart 35 günde. Nisan için 30 gün dersek ki genelde 30 olurdu hep benim 5 günüm kaldı.Nekdr kldi cnm
24 marttaki olası bir çatlama için test yapabilir miyim şu an?Nekdr kldi cnm
BSenin KC cikti
canım benimm umarım en yakın zamanda Rabbim sağlıcakla çocugunu kucagına almayı nasip eder. dualarım senınle. bizimde cok zor oluyor. ne yazıkki ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu.. o acıyı hiç bir acıyla kıyaslayamam. sende bizlere dua et. Rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versinYazınızı okurken ağladım
Benimki imkansız gibi görünüyor ama rabbim İçin imkansız yoktur
Lütfen benim için de dua edin değerim yükselsin 1.22 çıktı
Allah rizası için bana da dua edin darısı başıma olsun
Çok saol canım allah razı olsun allahım sizi de yarı yolda bırakmasınB
canım benimm umarım en yakın zamanda Rabbim sağlıcakla çocugunu kucagına almayı nasip eder. dualarım senınle. bizimde cok zor oluyor. ne yazıkki ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu.. o acıyı hiç bir acıyla kıyaslayamam. sende bizlere dua et. Rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin
Ben o ay yumurtlama zamanında bile akıntı yaşamadım. Normal regl dönemimde ne yaşıyorsam hiç birini yaşamadan hamilelikten şüphelendim. Normalde göğüs hassasiyetim regl öncesi çok olurdu mesela, ben de 1 ay sonra falan başladı. Az kalmış, sabretmek zor biliyorum ama regl tarihinize kadar sabretmenizi tavsiye ederimCok tesekkur ederim yorumunuz icin umarım benimde öyle olur.14ü regl tarihim. Simdi biraz beyazımsı akıntım var. Sizdede oldu mu