- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
-
- Konu Sahibi BetulHanim
1 hafta öncesinden karın ağrım başladı. Gaz sancısıymış. Oysaki benim gaz sancım asla karında olmaz. Hala da gaz problemi yaşıyorumCiddmsnz belirti bsy varmiydi acab a
Ne ne kdar önce, anlayamadımNekdr önce pki
Daha önce bakmanızı tavsiyed ederim dednz ya onu sordum
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin umarım benimde öyle olur.1 hafta öncesinden karın ağrım başladı. Gaz sancısıymış. Oysaki benim gaz sancım asla karında olmaz. Hala da gaz problemi yaşıyorumgrip oldum, zaten o yüzden beta değerime bakılmıştı. Bi de adet öncesi olan belirtilerimin hiçbiri olmayınca şüphelendim. Mesela hiç sivilcem çıkmazdı, sivilcelendim falan. Adet tarihinize kadar bekleyin, hayırlısıyla sizinki de yükselir inşallah. Ama daha öncesinde bakmanızı tavsiye etmem
Sende suan ne gibi belirtiler var canım ?Ya benimde 2.30 çıktı adetime 10 daha var
Allah sağlıcakla bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin maşallahAdetimden 1 hafta önce 3.5tu. 2 gün öncesi ise 248. Şimdi 2 aylık hamileyim
Çok yok aslında ama beyazımsı bi akıntım var. Normalde seffaf olurdu hepBende var göğüs ağrısı varmı sende canım bende yeni basldi ya
Benim birde ilk gebeliğimde adet gunumde bakılmasına ragmen 3.57ydi değerım. 22 gun sonra 32.000lere çıktı. O yuzden insan tereddütte kalıyor. Bu seferde mi öyle oldu diye2.30 çıkınca geblik yok dedi ama adetme 12 vardı olsadda çok erkn dedi yani vikmaz bukdr erkn dedi