- 15 Mart 2025
- 8
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi mine demiryarar
Merhaba regle 3 gün kala beta HCG 16 çıktı böyle olup artan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle 3 gün varsa değer normal sayılabilir, 2 gün sonra tekrarlayıp yaklaşık 2 kat artması gerekMerhaba regle 3 gün kala beta HCG 16 çıktı böyle olup artan var mı ?
Geç döllenme olduysa düşük çıkması normal. Bundan sonra 2 günde bir en az %60 artış olmasını takip etmelisinizMerhaba regle 3 gün kala beta HCG 16 çıktı böyle olup artan var mı ?
Benim 4 gün var adetime 6,68 çıktı pozitifmi oluyoMerhaba regle 3 gün kala beta HCG 16 çıktı böyle olup artan var mı ?
Galiba evet benim de regle 2 gün kala 30 çıktı ama emin değilimBenim 4 gün var adetime 6,68 çıktı pozitifmi oluyo
Gayet iyi canım inşallah benim ki de bu şekilde artar yarın ikinci kanı verecegim dua edinKızlar benim artış nasıl 43 olan değer reglime 3 gün kala olan değerdi sonrası bu şekilde
Benim 4 gün var adetime 6,68 çıktı pozitifmi oluyo
Galiba evet benim de regle 2 gün kala 30 çıktı ama emin değilim
Gayet düzenli artmış sağlıkla gelişir inşallahKızlar benim artış nasıl 43 olan değer reglime 3 gün kala olan değerdi sonrası bu şekilde
Ya inşallah ama adete 2 gün var değer çok düşük degilmiPozitifsiniz kızlar hayırlısı olsun, düzenli artıp artmadigini takip edin iki günde bir kan vererek, aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye özen gösterin ki doğru sonuçlar versin, sağlıkla gelişirler inşallah
Artar inşallah merak etme büyük ihtimal senin ki de geç döllenme olmuş ondan değer küçükGayet iyi canım inşallah benim ki de bu şekilde artar yarın ikinci kanı verecegim dua edin![]()
Herkesin değeri farklı geç döllenme olabilir kimisi 400 le öğreniyor kimisi 5küsürleYa inşallah ama adete 2 gün var değer çok düşük degilmi
Yok yaa herkes aynı gunlerde dollenecek diye bı durum yok ki, gerekli görürse doktor tarihlerde düzenleme yapar zaten, düzenli artacak mı ona bak senYa inşallah ama adete 2 gün var değer çok düşük degilmi