PRENSESS1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
202
76
13
25
Merhaba kızlar tüp bebek beta hCG değerim
15.02.25 312
17.02.25 522.9
19.02.25 1197 çıktı
Sizce değerim nasıl bu değerde olup kese görenler varmı
Birde Beta 1197 kaç haftalık oluyor acaba

Merhaba kızlar tüp bebek beta hCG değerim
15.02.25 312
17.02.25 522.9
19.02.25 1197 çıktı
Sizce değerim nasıl bu değerde olup kese görenler varmı
Birde Beta 1197 kaç haftalık oluyor acaba
merhaba tatlım bende tüp bebek tedavisi gördüm transferden sonra progestan fitil, progestan dex, estrofem ve coraspin kullanıyorum. siz de kullanıyormuydunuz, gebeliği öğrendiğinizde de devam ettiniz mi acaba?

merhaba tatlım bende tüp bebek tedavisi gördüm transferden sonra progestan fitil, progestan dex, estrofem ve coraspin kullanıyorum. siz de kullanıyormuydunuz, gebeliği öğrendiğinizde de devam ettiniz mi acaba?
Merhaba evet hepsini kullanıyorum birde oksaparda kullanıyorum kalp atışı duyduk yine devam ediyorum 10. Haftaya kadar hepsi aynen devam oksaparda 12. Haftaya kadar malesef

Merhaba evet hepsini kullanıyorum birde oksaparda kullanıyorum kalp atışı duyduk yine devam ediyorum 10. Haftaya kadar hepsi aynen devam oksaparda 12. Haftaya kadar malesef
bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim bende araştırdığım kadarıyla devam edilmeli. ancak bugün şehir hastanesine gittim genç bir asistana tüp bebek sürecimi ve kullandığım bütün ilaçları söyledim, bunlar bitti devam etmem gerekiyor mu bitti ilaçlar yenisini yazar mısınız kullanmam gerekiyorsa dedim. hiç muayene falan etmeden bunları kullanma sadece folik asit kullan dedi kan ve idrar testi verdi yolladı. bu zamana kadar zaten zorlu süreçten geçmişim daha betaya bu pazartesi ve salı baktım sadece yani tutunma sürecim hala devam ediyor. beni geçiştirdi başka iyi bir doktora gideyim ben en iyisi çok teşekkür ederim hani muayene edip gerek kalmadı dese anlayacağım ama oda olmadı.

Benimde şuanki doğum kontrol doktorum bırak hepsini sadece folik asit ve oxsapar kullan dedi ama tüp bebek doktorum biz kullanma taraftarıyız ama kontrol eden doktorun karar versin dedi bizde çok kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta ama bişey falan olur die devam ediyorum

çok rahatlar kadın doğum doktorlarıda, tüp bebek doktorları o kadar uğraşı görüp riske atmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…