beta hcg artısım 2.1 4.2 7.4 18

salıksızsa artıs boyle devam etmez heralde dımı
Ben sağlıksız ilerlediğini düşünmedim, pko varsa döngü düzensizdir yumurtlama ve döllenme tarihleri kaymış olabilir. Benim de döngüm düzensizdi, 35-40 gün arası regl oluyordum. Bence bir kaç gün daha bekleyip doktora gidin, kanama vs olmazsa zaten tutunmuştur.

dıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım var
Dış gebelik olma ihtimali yok olsa doktorun söylerdi zaten 2 günde bir gayet güzel artmış bence endişelenmeyin

kese gorununce cıkaracaklar sanırım spıralı nasıl yapısmıs cıkarmamıslar mı
Vala o zamanlar bekardjm pekte ayrıntısını bilemiyorum yakın öğrenmişti aslında o da sonra bı gece sancısı olmuş kanama başlamış evde düşük yapmıştı korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın Rabbim saglikliysa elbette hicbisey engel değil sadece kendi sağlığınızı da riske atmayın maksatlı uyarmak istedim

hayırlısı olsun bakalım hersey olabılıyor ınsallah bende olmaz oyle bısey

Artisini degil ama azaldigini biliyodum ama dusuk degerlerde sagliksiz olmazmi yani 10 gunde beta 14 olmus iyi degil gibi bence
Aynı şey benimde başıma geldi tabi Allah bilir ama ben kimyasal gebelik düşügü yaşadım 16 aralıkta Yani benim 20 gün geçti ama beta hah 20. Günde 14.6 ydı 2 gün sonra kanamayla düşük yaptım

Aynı şey benimde başıma geldi tabi Allah bilir ama ben kimyasal gebelik düşügü yaşadım 16 aralıkta Yani benim 20 gün geçti ama beta hah 20. Günde 14.6 ydı 2 gün sonra kanamayla düşük yaptım
Gecmis olsun canim benim Allah gostermesin bi daha insallah

duzenlı bır artıs varmıydı degerde yoksa yukselıp dusuomuydu

dıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım var

Dış gebelik değerleri iki katindan fazla artış gösterir az artmaz değer 10 gün geçmiş diyorsunuz çoktan kasık karın ağrısı başlamış fazlaca belirti olabilirdi ya kimyasal geçireceksiniz ya boş gebelik ya da sağlıklı bi gebelik inşallah sağlık li bir gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…