- Konu Sahibi marmarmary
-
Ben sağlıksız ilerlediğini düşünmedim, pko varsa döngü düzensizdir yumurtlama ve döllenme tarihleri kaymış olabilir. Benim de döngüm düzensizdi, 35-40 gün arası regl oluyordum. Bence bir kaç gün daha bekleyip doktora gidin, kanama vs olmazsa zaten tutunmuştur.salıksızsa artıs boyle devam etmez heralde dımı
Dış gebelik olma ihtimali yok olsa doktorun söylerdi zaten 2 günde bir gayet güzel artmış bence endişelenmeyindıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım var
Belki nasilsa olmayacak psikolojisine girince stres yapmayinca olmustur her serde vardir bi hayir insallah sagliklidir istemiyodunuz galiba korunduguna goreaslında ılk cocugum da tedavıyle oldu
Vala o zamanlar bekardjm pekte ayrıntısını bilemiyorum yakın öğrenmişti aslında o da sonra bı gece sancısı olmuş kanama başlamış evde düşük yapmıştı korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın Rabbim saglikliysa elbette hicbisey engel değil sadece kendi sağlığınızı da riske atmayın maksatlı uyarmak istedimkese gorununce cıkaracaklar sanırım spıralı nasıl yapısmıs cıkarmamıslar mı
ınsallah bısey olmazDış gebelik olma ihtimali yok olsa doktorun söylerdi zaten 2 günde bir gayet güzel artmış bence endişelenmeyin
İyi düşün iyi olsun canımınsallah bısey olmaz
yanı evet suan dusunmuodum hıc ama oluncada ınsallah saglıklı olur dusmesını ıstememBelki nasilsa olmayacak psikolojisine girince stres yapmayinca olmustur her serde vardir bi hayir insallah sagliklidir istemiyodunuz galiba korunduguna gore
Insallah canimyanı evet suan dusunmuodum hıc ama oluncada ınsallah saglıklı olur dusmesını ıstemem
hayırlısı olsun bakalım hersey olabılıyor ınsallah bende olmaz oyle bıseyVala o zamanlar bekardjm pekte ayrıntısını bilemiyorum yakın öğrenmişti aslında o da sonra bı gece sancısı olmuş kanama başlamış evde düşük yapmıştı korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın Rabbim saglikliysa elbette hicbisey engel değil sadece kendi sağlığınızı da riske atmayın maksatlı uyarmak istedim
Aynı şey benimde başıma geldi tabi Allah bilir ama ben kimyasal gebelik düşügü yaşadım 16 aralıkta Yani benim 20 gün geçti ama beta hah 20. Günde 14.6 ydı 2 gün sonra kanamayla düşük yaptımArtisini degil ama azaldigini biliyodum ama dusuk degerlerde sagliksiz olmazmi yani 10 gunde beta 14 olmus iyi degil gibi bence
Gecmis olsun canim benim Allah gostermesin bi daha insallahAynı şey benimde başıma geldi tabi Allah bilir ama ben kimyasal gebelik düşügü yaşadım 16 aralıkta Yani benim 20 gün geçti ama beta hah 20. Günde 14.6 ydı 2 gün sonra kanamayla düşük yaptım
insAllah hayırlısıysa sağlıklıdırhayırlısı olsun bakalım hersey olabılıyor ınsallah bende olmaz oyle bısey
Şu an tekrardan hamileymişim çarşamba günü öğrendimGecmis olsun canim benim Allah gostermesin bi daha insallah
duzenlı bır artıs varmıydı degerde yoksa yukselıp dusuomuyduAynı şey benimde başıma geldi tabi Allah bilir ama ben kimyasal gebelik düşügü yaşadım 16 aralıkta Yani benim 20 gün geçti ama beta hah 20. Günde 14.6 ydı 2 gün sonra kanamayla düşük yaptım
ayırlı olsun bhcg degerınız kacla ogrendınız acabaŞu an tekrardan hamileymişim çarşamba günü öğrendim❤
Yani 20 gün boyunca kanda çıkmadı 20. Günde 14 çıktı oda kimyasal mış tutunamayıp düştü kandegerlerim düşmeye başlamıştı kanamam olduğumdan dolayıduzenlı bır artıs varmıydı degerde yoksa yukselıp dusuomuydu
160.9 dün tekrar kan verdim 461.6 çıktı yarın tekrar kan vercemayırlı olsun bhcg degerınız kacla ogrendınız acaba
Sevindim canimmmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahŞu an tekrardan hamileymişim çarşamba günü öğrendim❤
Amin herkese nasip etsin inşallahSevindim canimmmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
dıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?