- 18 Ocak 2020
- 24
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi marmarmary
-
emın degılım normalde de duzensız adet oluyordum ama 10 fln kadarKac gun gecikti adetin
Dis gebelik olabilir canim benceemın degılım normalde de duzensız adet oluyordum ama 10 fln kadar
cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım umarım saglıklı olurÖnemli olan değerin büyük ya da küçük olması değil düzenli olarak artması, sizinki de düzenli arttığı için büyük ihtimalle sağlıklı ilerleyen bir gebelik var. Hayırlı olsun.
dıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım varDis gebelik olabilir canim bence
Canim ben yasamadim bilmiyorum ama az degerlerde oluyor bildigim kadariyla ve bu saydigin belirtiler onda da oluyordıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım var
Dış gebelikte az değerler değil de beta orantısız artış gösteriyor ya da azalıp artabiliyor.Canim ben yasamadim bilmiyorum ama az degerlerde oluyor bildigim kadariyla ve bu saydigin belirtiler onda da oluyor
Artisini degil ama azaldigini biliyodum ama dusuk degerlerde sagliksiz olmazmi yani 10 gunde beta 14 olmus iyi degil gibi benceDış gebelikte az değerler değil de beta orantısız artış gösteriyor ya da azalıp artabiliyor.
Belki regl döngüsü düzensiz olduğu için geç döllenmedir. Sağlıksızsa bir kaç güne belli olur zaten.Artisini degil ama azaldigini biliyodum ama dusuk degerlerde sagliksiz olmazmi yani 10 gunde beta 14 olmus iyi degil gibi bence
gec dollenme olabılır mı acaba bende pko da varArtisini degil ama azaldigini biliyodum ama dusuk degerlerde sagliksiz olmazmi yani 10 gunde beta 14 olmus iyi degil gibi bence
spıralım kaymamıs duruyor yerındeDeğer değil artış önemli görünürde iyi artmış insAllah sağlıklı gebeliktir bu arada spiraliniz kaymış mı duruyor mu şu an hala
Olabilir canim bende de pko var bir kac gun bekleyin arkadasin dedigi gibi zaten sagliksizsa durmuyorgec dollenme olabılır mı acaba bende pko da var
salıksızsa artıs boyle devam etmez heralde dımıBelki regl döngüsü düzensiz olduğu için geç döllenmedir. Sağlıksızsa bir kaç güne belli olur zaten.
Gebelikte bı sıkıntı olmaz mı ki herkesin hikayesi farklı tabiki ama benim bı yakinim spiralli hamile kaldı bebeğe yapışmış snrm düşük yapmıştı dikkatli olmakta fayda var bı görüşün doktorla istersnzspıralım kaymamıs duruyor yerınde
kese gorununce cıkaracaklar sanırım spıralı nasıl yapısmıs cıkarmamıslar mıGebelikte bı sıkıntı olmaz mı ki herkesin hikayesi farklı tabiki ama benim bı yakinim spiralli hamile kaldı bebeğe yapışmış snrm düşük yapmıştı dikkatli olmakta fayda var bı görüşün doktorla istersnz
aslında ılk cocugum da tedavıyle olduBenim arkadasimin annesi de spiralle hamile kalip dogurmustu simdi kocaman oglu var dogurganliginiz yuksekse spirale ek bi koruma yontemi gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?