Beta hcg artışı

yyaprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
676
515
33

Merhaba arkadaşlar sizce so iki artış arasındaki fark az mı ? Ne düşünüyorsunuz.

Bugünde baktırdım 7406 çıktı 4 günde iki kat bile olmamış
Üzme kendini canim. Kalp atişi ve kese goruluyorsa belki bizlerin bilmediği bir olasilik vardir. Bende de progesteron 1.2 çikdi hamileyim. Heryerde bu degerin çok çok dusuk oldugunu mutlaka düşükle sonuçlanacaginj yaziyor. Doktorum merak etme ilaçla articak dedi. Artiyor da. Yani her zaman bir olasilik vardir. Kendini üzme. Eğer istediği gibi gitmezse de hayirlisi buymuş de. Zaten saglikli gebelikde tek bacak ustune ziplasan da düşmez. Sagliksizda tüm gün yatsanda düşer. Sagliksiz evlatdan koruyor bedenimiz bizi. Hayirlisi canim

Çok teşekkürler bende Pazartesi günü kese baktırdım göründü ama kese büyümeye devam eder mi bilmiyorum. doktora göstereceğim umarım sağlıklı bir gebelik süreci olur

Doktor şimdi ultrasonda baktı yolk sac oluşmuş dedi bebeğinde gördüm oluşuyor bir hafta sonra yine bakarız dedi. Artış az dedim bazen olabiliyor dedi inş. Bundan sonrası da sağlıklı ilerler

Doktor şimdi ultrasonda baktı yolk sac oluşmuş dedi bebeğinde gördüm oluşuyor bir hafta sonra yine bakarız dedi. Artış az dedim bazen olabiliyor dedi inş. Bundan sonrası da sağlıklı ilerler
InsaAllah inan çok çok sevindim. Herşey guzel olucak. Hamileliğini dort dortluk geçiren çok az insan var. O yuzden sabirli olmak gerek. Duani da eksik etme. Hayirli saglikli bir bebek olur InsaAllah

InsaAllah inan çok çok sevindim. Herşey guzel olucak. Hamileliğini dort dortluk geçiren çok az insan var. O yuzden sabirli olmak gerek. Duani da eksik etme. Hayirli saglikli bir bebek olur InsaAllah
İnş. Bolca dua ediyorum . Çok teşekkür ederim

Ben bugün gittim kontrole şükür kalp atışını duydum hala hiçbir belirtim yok

Canim durumun nasil? Ya ben keseleri gordum ama bugun tüm belirtilerim azaldi. Korkuyorum birşey olur diye((
Ben bugün gittim kontrole şükür kalp atışını duydum hala hiçbir belirtim yok

Ben ilk
Cok şukur belirti arama da zaten. Kolay geçiriyorsan ne mutlu sana. Ben de keseyi gordum 18i gidicem kalo atişi için. InsaAllah
Ben ilk duyAmadım 7+0 da bugün 7+4 te duydun doktor 8 haftalarda da duyulabilir demişti. İnş size de nasip olur

InsaAllahh. 5de keseyi gorduk. 6+4e randevu var InsaAllah duyarimm
İnş duyarsınız bende 5 te keseyi gördüm . duyamazsanız da endişelenmeyin :) bende çok endişelendim ama doktor 8-9 haftasında bulabiliyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…