• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı normal mi ?

Evet farkındayım ama yumurta toplattım adetim erken geldi pko hastasıyım zaten düzenli adet de görmüyorum ama bilemiyorum başka labarotuvardı o verdiğim son kan dün 200 çıkmıştı bugün fe 300 ama bilemiyorum artık hayırlısı ya
Bir günde 300 olması iyi 😌 hayırlısı olsun hakkınızda

Merhaba son kan uzerinden tekrar baktirdinizmi betaya
Merhaba 13.06 da 200 çıkınca dün tekrar yaptırdm 300 olmuştu bugünde baktırmadım 1 hafta sonra doktora gideceğim . Beta takibi yapmak strese soktu beni çok . Zaten çocuk tedavi süresince çok yıprandım o yüzden şuanlık bıraktım takibi en azından %60 kesin artıyor öyle motive ediyorum kendimi

Merhaba 13.06 da 200 çıkınca dün tekrar yaptırdm 300 olmuştu bugünde baktırmadım 1 hafta sonra doktora gideceğim . Beta takibi yapmak strese soktu beni çok . Zaten çocuk tedavi süresince çok yıprandım o yüzden şuanlık bıraktım takibi en azından %60 kesin artıyor öyle motive ediyorum kendimi
Evet az olabilir ama yuzde 60
Doktora gosterdinizmi Peki insallah guzel sonuclar alirsiniz ya

Evet az olabilir ama yuzde 60
Doktora gosterdinizmi Peki insallah guzel sonuclar alirsiniz ya
Doktorum benim özel tüp bebekci sadece tüp bebekle ilgileniyor . Bende Rahim dinlendirme sürecindeydim transfer bekliyordum . Adet olunca ama olmadım adet böyle bişeyle karşılaştım 1 hafta sonra başka bir doktora randevu aldım ona da mesaj attığım da değerler güzel 1 hafta sonra gel diye mesaj attı o yüzden daha da takip yaptırmıyorum haftaya gideceğim zaten devam etmiş olursa kese görürüm artık göremezsem nasip kısmet . 3 tane embriyom var dondurulmuş transfer olurum artık hayırlısı hakkımda ve her bekleyenin hakkında Allah gönlümüze göre verir inşallah

Doktorum benim özel tüp bebekci sadece tüp bebekle ilgileniyor . Bende Rahim dinlendirme sürecindeydim transfer bekliyordum . Adet olunca ama olmadım adet böyle bişeyle karşılaştım 1 hafta sonra başka bir doktora randevu aldım ona da mesaj attığım da değerler güzel 1 hafta sonra gel diye mesaj attı o yüzden daha da takip yaptırmıyorum haftaya gideceğim zaten devam etmiş olursa kese görürüm artık göremezsem nasip kısmet . 3 tane embriyom var dondurulmuş transfer olurum artık hayırlısı hakkımda ve her bekleyenin hakkında Allah gönlümüze göre verir inşallah
Yaa mucizen insallah seninle olur hep rabbim kerim 🥰insallah guzel olur hersey

Bende son tüp bebek denemesinden bi ay sonra gebe kalmıştım.
Doktora gidip regl olmadım 1 hafta geçti (menapoza giriyorum galiba demiştim doktor nasıl gülmüştü) akıntım var tatile gidicem muayene edermisiniz... Geç çatala dediler.
Asistanı spekulumu çekemedi kaş göz yapmıştı doktora doktor öyle hassas çekmişti ki spekulumu.
İn aşşa kan testi ver gebelik için dedi, aman benim artık bu konuda beklendim kalmadı yaz fitilleri gideyim gebe değilimdir, kan vermekten bıktım demiştim.
Doktor ve sekreteri ne olur bizim icin ver demişti.
Hatta bak fitilleri yazdım sakin kan testi sonucuna bakmadan kullanma demişti.
Kanı verdim çıktım gittim eve, gece 23 de aklıma geldi. Bi baktım sonuc 500 kusur…
Şimdi iki çocuğum var.
Yorumlarınızı da okudum.
Bu yollardan geçtiğim için, içim dola dola okudum…
Gebesiniz artışlar çok iyi.
1,5 kat artması normal aslında, iki kat olmadı diye sorun etmeyin.
Benim arkadaşımın 1,5 kat artıyordu. Doktoru hep normal olduğunu söyledi. Oğlu şu an 1 yaşına girecek.

Aynı merkezde yaptırın hep testleri…

Bizleri haberdar edin lütfen.

Merhaba kizlar, ben yeni ögrendim hamile oldugumu, dun kanda beta hcg 1640 cikti ve ultrasonda kese görundu, bugun yine kanda beta hcg baktirdim bugun 2054,8 cikti, sizce normal mi? Bana az geldi

Merhaba kizlar, ben yeni ögrendim hamile oldugumu, dun kanda beta hcg 1640 cikti ve ultrasonda kese görundu, bugun yine kanda beta hcg baktirdim bugun 2054,8 cikti, sizce normal mi? Bana az geldi
Betahcg ye üst üste günlerde baktırılmaz.
Kese göründükten sonra betahcg baktırılmıyor.
Kalp atımını bekleyin.

Kafanızı bu şekilde karıştırıp, hücre bölünmelerinin olduğunu ki bu günler cok önemli stres yapmayın.

Betahcg ye üst üste günlerde baktırılmaz.
Kese göründükten sonra betahcg baktırılmıyor.
Kalp atımını bekleyin.

Kafanızı bu şekilde karıştırıp, hücre bölünmelerinin olduğunu ki bu günler cok önemli stres yapmayın.
Kese görundu, ama bebek görunmedi, normal mi sizce?

Kese görundu, ama bebek görunmedi, normal mi sizce?
Dur daha bebek oluşmadı ki hucreler bölünüyor organlar olussun diye… Kalp atımı duydugunda bebek olusmamis olucak kalp atan deniz atına benzer bisey oluyor. Ondan sonra başlıyor olusmaya. Telaş etme.
Sonra hergün mucize gibi bebegin gelişecek… kalp atimi icin ne zaman çağırdı doktor?

Benim arkadaşımın o kadar e ki betahcg artışları doktor hep normal dedi. Ve hic sorun olmadan kucağına aldı bebeğini…

Dur daha bebek oluşmadı ki hucreler bölünüyor organlar olussun diye… Kalp atımı duydugunda bebek olusmamis olucak kalp atan deniz atına benzer bisey oluyor. Ondan sonra başlıyor olusmaya. Telaş etme.
Sonra hergün mucize gibi bebegin gelişecek… kalp atimi icin ne zaman çağırdı doktor?

Benim arkadaşımın o kadar e ki betahcg artışları doktor hep normal dedi. Ve hic sorun olmadan kucağına aldı bebeğini…
Bayramdan sonra

Bende son tüp bebek denemesinden bi ay sonra gebe kalmıştım.
Doktora gidip regl olmadım 1 hafta geçti (menapoza giriyorum galiba demiştim doktor nasıl gülmüştü) akıntım var tatile gidicem muayene edermisiniz... Geç çatala dediler.
Asistanı spekulumu çekemedi kaş göz yapmıştı doktora doktor öyle hassas çekmişti ki spekulumu.
İn aşşa kan testi ver gebelik için dedi, aman benim artık bu konuda beklendim kalmadı yaz fitilleri gideyim gebe değilimdir, kan vermekten bıktım demiştim.
Doktor ve sekreteri ne olur bizim icin ver demişti.
Hatta bak fitilleri yazdım sakin kan testi sonucuna bakmadan kullanma demişti.
Kanı verdim çıktım gittim eve, gece 23 de aklıma geldi. Bi baktım sonuc 500 kusur…
Şimdi iki çocuğum var.
Yorumlarınızı da okudum.
Bu yollardan geçtiğim için, içim dola dola okudum…
Gebesiniz artışlar çok iyi.
1,5 kat artması normal aslında, iki kat olmadı diye sorun etmeyin.
Benim arkadaşımın 1,5 kat artıyordu. Doktoru hep normal olduğunu söyledi. Oğlu şu an 1 yaşına girecek.

Aynı merkezde yaptırın hep testleri…

Bizleri haberdar edin lütfen.
Çok teşekkür ederim mesajınızı şimdi gördüm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️ Bende keseyi gördüm dün 5 temmuzda kalp atışı için gideceğim

Çok teşekkür ederim mesajınızı şimdi gördüm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️ Bende keseyi gördüm dün 5 temmuzda kalp atışı için gideceğim
Allah razı olsun teşekkür ediyorum.
Allah sağlıkla kucağına aldığında gün buraya yazmanızi nasip etsin inşallah…❤️

Arkadaşlar merhaba
Benim ilk gebeliğim o yüzden sormak istedim adet günüm de 325 olan HCG 5 gün sonra 5700 çıktı sizce normal mi şuan bulunduğum yerden kadın doğum doktoruna randevu alamadım aşırı yükselmiş korkmalı mıyım 4+5 için bu değer nasıl

65.5
172
487
Artışlar normal mi . Hepsi iki gün arayla
Normal tabiki 2 katina denk geliyor hepsi.Degerlerinizin dusuk cikmasi sorun 172 olan degerinizin 250 cikmasi gibi mesela ama sizin 2 kat ve uzerinde olan yuksekliklerde normal olarak karsilaniyor.Düsuk olmasin da insallah bu sekilde saglikla devam eder hamileligiiz

Back