Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg artışı normal mi ?
- Konu Sahibi nakres04
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
2 gunde bir yaklasik 2 kati artmis normal gorunuyo ama doktorunuzla goruştunuz mu?Selam kızlar sırasıyla beta hcg artışım
06.06.2022 —7.63
08.06.2022 —29.41
10.06 2022 —109
13.06.2022 — 202 kızlar normal mi sizce
Yok canım benim doktorum özel tüp bebekciydi. Transfer beklerken bu durumla karşılaştım Rahim dinlendirme sürecinde yani o yüzden ona hiç söylemedim daha2 gunde bir yaklasik 2 kati artmis normal gorunuyo ama doktorunuzla goruştunuz mu?
- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
Başka bi doktor bulup gösterin sonuçları hem muayne olun artışlar güzel inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın ama mutlaka bir doktora görününYok canım benim doktorum özel tüp bebekciydi. Transfer beklerken bu durumla karşılaştım Rahim dinlendirme sürecinde yani o yüzden ona hiç söylemedim daha
- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- 83
Son iki artış çok sağlıklı değil gibi canım bence tekrar kan verSelam kızlar sırasıyla beta hcg artışım
06.06.2022 —7.63
08.06.2022 —29.41
10.06 2022 —109
Adetim 8 gün geçmişti ama tam bilemiyorum zaten adetlerim düzensiz pko hastasıyım birde o ay yumurta toplattım adetim erken oldu kafam karışık o yüzdenAdetin kaç gün geçti cnm
Çok teşekkür ederim aslında son artış kafamı karıştırdı farklı labarotuvar da yaptırdım sonuncusunu acaba onunla ilgisi olabilir mi kiBaşka bi doktor bulup gösterin sonuçları hem muayne olun artışlar güzel inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın ama mutlaka bir doktora görünün
Bana da öyle geldi o yüzden korktum bende yazmak istedim yaşayan var mı acaba diye . Son kan verdiğim yer farklıydı labaratuvar onunla ilgisi olabilir mi acabaSon iki artış çok sağlıklı değil gibi canım bence tekrar kan ver
- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Olabilir canim ayni yerde vermeye ozen goster insaAllah saglikla ilerlesinÇok teşekkür ederim aslında son artış kafamı karıştırdı farklı labarotuvar da yaptırdım sonuncusunu acaba onunla ilgisi olabilir mi ki
Çok teşekkür ederim aminOlabilir canim ayni yerde vermeye ozen goster insaAllah saglikla ilerlesin
- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
Evet çok fark ediyor bu soru işaretlerinden kurtulmak için demiştim mutlaka doktora gidin diye önlem alınması gereken bi durum varsa ilaç verirÇok teşekkür ederim aslında son artış kafamı karıştırdı farklı labarotuvar da yaptırdım sonuncusunu acaba onunla ilgisi olabilir mi ki
Aynen canım bugün de test verip perşembe günü doktora gideceğim eğer kimyasal çıkmazsa teşekkür ederimEvet çok fark ediyor bu soru işaretlerinden kurtulmak için demiştim mutlaka doktora gidin diye önlem alınması gereken bi durum varsa ilaç verir
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
O kadar cok oluyo ki transfer icin beklerken hamile kalma.bugun test yaptiricakmisiniz.inşallah inşallah sizinde herşeyiniz yolundadir ve tüp bebege gerek kalmadan bebeginize kavusursunuz.Yok canım benim doktorum özel tüp bebekciydi. Transfer beklerken bu durumla karşılaştım Rahim dinlendirme sürecinde yani o yüzden ona hiç söylemedim daha
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
8 gün geciken adet için düşük görünüyor. Sonuncusu iki kat olmamış.Adetim 8 gün geçmişti ama tam bilemiyorum zaten adetlerim düzensiz pko hastasıyım birde o ay yumurta toplattım adetim erken oldu kafam karışık o yüzden
Çok teşekkür ederim inşallahO kadar cok oluyo ki transfer icin beklerken hamile kalma.bugun test yaptiricakmisiniz.inşallah inşallah sizinde herşeyiniz yolundadir ve tüp bebege gerek kalmadan bebeginize kavusursunuz.
Evet farkındayım ama yumurta toplattım adetim erken geldi pko hastasıyım zaten düzenli adet de görmüyorum ama bilemiyorum başka labarotuvardı o verdiğim son kan dün 200 çıkmıştı bugün fe 300 ama bilemiyorum artık hayırlısı ya8 gün geciken adet için düşük görünüyor. Sonuncusu iki kat olmamış.
- 29 Kasım 2020
- 129
- 57
- 18
- 28
Gayet güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSelam kızlar sırasıyla beta hcg artışım
06.06.2022 —7.63
08.06.2022 —29.41
10.06 2022 —109
Çok teşekkür ederim inşallahGayet güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah