• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı normal mi ?

nakres04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
39
14
3
29
Selam kızlar sırasıyla beta hcg artışım
06.06.2022 —7.63
08.06.2022 —29.41
10.06 2022 —109
13.06.2022 — 202 kızlar normal mi sizce

Yok canım benim doktorum özel tüp bebekciydi. Transfer beklerken bu durumla karşılaştım Rahim dinlendirme sürecinde yani o yüzden ona hiç söylemedim daha
Başka bi doktor bulup gösterin sonuçları hem muayne olun artışlar güzel inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın ama mutlaka bir doktora görünün

Selam kızlar sırasıyla beta hcg artışım
06.06.2022 —7.63
08.06.2022 —29.41
10.06 2022 —109
13.06.2022 — 202 kızlar normal mi sizce
Son iki artış çok sağlıklı değil gibi canım bence tekrar kan ver

Başka bi doktor bulup gösterin sonuçları hem muayne olun artışlar güzel inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın ama mutlaka bir doktora görünün
Çok teşekkür ederim aslında son artış kafamı karıştırdı farklı labarotuvar da yaptırdım sonuncusunu acaba onunla ilgisi olabilir mi ki

Çok teşekkür ederim aslında son artış kafamı karıştırdı farklı labarotuvar da yaptırdım sonuncusunu acaba onunla ilgisi olabilir mi ki
Evet çok fark ediyor bu soru işaretlerinden kurtulmak için demiştim mutlaka doktora gidin diye önlem alınması gereken bi durum varsa ilaç verir

Yok canım benim doktorum özel tüp bebekciydi. Transfer beklerken bu durumla karşılaştım Rahim dinlendirme sürecinde yani o yüzden ona hiç söylemedim daha
O kadar cok oluyo ki transfer icin beklerken hamile kalma.bugun test yaptiricakmisiniz.inşallah inşallah sizinde herşeyiniz yolundadir ve tüp bebege gerek kalmadan bebeginize kavusursunuz.🧿🙏

8 gün geciken adet için düşük görünüyor. Sonuncusu iki kat olmamış.
Evet farkındayım ama yumurta toplattım adetim erken geldi pko hastasıyım zaten düzenli adet de görmüyorum ama bilemiyorum başka labarotuvardı o verdiğim son kan dün 200 çıkmıştı bugün fe 300 ama bilemiyorum artık hayırlısı ya

Back