• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışı nasıl

krtsebr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
4
3
1
29
merhaba kızlar

bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bugün transferimin 15. günü 5. gün embriyosu transfer edildi tek embriyo beta hcg değerim 6639 tek embriyoda sizce çok yükselme olmamış mı sizcede cuma günü kese görmek için gideceğim ama içim dede şüphe oluştu bir çok konu altında okudum bu kadar yüksek hiç görmedim

yaaa inşallah öyledir dayanamadım bugün doktor randevusu aldım karından görebilirler demi keseyi bu değerle

Bu değerle görürler tabiki aksi bir durum yok ise, hayırlı haberlerle gelin inşallah ❤️

merhaba kızlar

bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bugün transferimin 15. günü 5. gün embriyosu transfer edildi tek embriyo beta hcg değerim 6639 tek embriyoda sizce çok yükselme olmamış mı sizcede cuma günü kese görmek için gideceğim ama içim dede şüphe oluştu bir çok konu altında okudum bu kadar yüksek hiç görmedim
Var mı bir haber :)

Bir kese net göründü diğer kese çok hafif dedi perşembe günü tekrar bakalım dedi inşallah 2 tanedir çok heveslendim ☺️
İkizdir onlar ne güzel hayırlı olsun 🫠 ikizlerden biri arkadan gelirmiş genelde sizinki de öyle olmuş herhalde 🥰

Back