- 2 Ağustos 2024
- 1.223
- 1.211
- 48
- 26
İki katı artsa 300 yapar sizinki daha fazla artmış yani gayet iyi artışıMerhaba benim 2 gün önce 150 ydi simdi 460 olmuş bana az gibi geldi ama sizce normal mi artış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki katı artsa 300 yapar sizinki daha fazla artmış yani gayet iyi artışıMerhaba benim 2 gün önce 150 ydi simdi 460 olmuş bana az gibi geldi ama sizce normal mi artış?
Bazı doktorlar yüzde 60 yeterli diyorDoktor bir hafta sknra tekrar geldi de korkuyorum kimyasal gebelik olur die düşük artmış dedi
Benimki direk bana dio sen düşük mü yapiyorsun ne saçma soruBazı doktorlar yüzde 60 yeterli diyor
Tekrar kan verdiniz mi ?Benimki direk bana dio sen düşük mü yapiyorsun ne saçma soru
Benimki direk bana dio sen düşük mü yapiyorsun ne saçma soruBazı doktorlar yüzde 60 yeterli diyor
Yok bir hafta sonra gel dedi normlade bugün gitmek lazımdı eşimin işi çıktı gidemedimTekrar kan verdiniz mi ?
Tek umudum kanamam hiç olmadiTekrar kan verdiniz mi ?
Belki bir anda artmıştır beta, bol bol dua edin.Tek umudum kanamam hiç olmadi
İnşallah yaBelki bir anda artmıştır beta, bol bol dua edin.
Bide kimyasall gebelikte kanama olurdu demi olsaydiBelki bir anda artmıştır beta, bol bol dua edin.
Gecikmeden 1 hafta sonra başlıyor sanırım kimyasal daBide kimyasall gebelikte kanama olurdu demi olsaydi
Bugün özel hastanede kan verirsen akıbet belli olur artık böyle beklemek daha stresliBide kimyasall gebelikte kanama olurdu demi olsaydi
Hm bende hiç leke dahi olmadk ağrım da fazla yok ara ara sol kasigim agriyo bide karın altı sizlioGecikmeden 1 hafta sonra başlıyor sanırım kimyasal da
Kasık ağrıları normal diye biliyorumHm bende hiç leke dahi olmadk ağrım da fazla yok ara ara sol kasigim agriyo bide karın altı sizlio
Evet varsa kese bile vardır şimdi de koydeyim şuan eşimin de işi çıktı gidemiyorum o yüzdenBugün özel hastanede kan verirsen akıbet belli olur artık böyle beklemek daha stresli
Son adet tarihi nedir kese betaya göre belli olur ama son adetle alakası yokEvet varsa kese bile vardır şimdi de koydeyim şuan eşimin de işi çıktı gidemiyorum o yüzden
Evet en son 85 di 10 gün oldu kan vermdigim 2000 lerde olmasinlazim yanuSon adet tarihi nedir kese betaya göre belli olur ama son adetle alakası yok
Gittiniz mi doktora?Evet en son 85 di 10 gün oldu kan vermdigim 2000 lerde olmasinlazim yanu
Hayır yarın gidicem çok stresliyim ya inşallah yükselmistirGittiniz mi doktora?
İnşallahHayır yarın gidicem çok stresliyim ya inşallah yükselmistir