• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artış hakkında

dilasa01

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
378
93
13
28
16 Nisan 14,90 21 Nisan 137 çıktı doktor iki kat armış dedi haftaya çağırdı normalmi bu şekilde artış yaşayan oldumu 17 Mart regli tarihi adet gününde test vermiştim şimdi 7 Hun geçiyor

16 Nisan 14,90 21 Nisan 137 çıktı doktor iki kat armış dedi haftaya çağırdı normalmi bu şekilde artış yaşayan oldumu 17 Mart regli tarihi adet gününde test vermiştim şimdi 7 Hun geçiyor
İki kat artmış canım içini ferah tut inşallah haftaya daha da artmış olur

Netten okuyorum yüzde 60 artan oluyor öyüzden bana düşük geliyor inşşalah sağlıkla ilerler normalde tedavisiz olmuyordu sadece bir kere kimyasal yaşadım oda benim için mucize idi aynı şeyler olacak dıye korkuyorum
İki kat artmış canım içini ferah tut inşallah haftaya daha da artmış olur

Netten okuyorum yüzde 60 artan oluyor öyüzden bana düşük geliyor inşşalah sağlıkla ilerler normalde tedavisiz olmuyordu sadece bir kere kimyasal yaşadım oda benim için mucize idi aynı şeyler olacak dıye korkuyorum
Korkmayın bende şuan sizle aynı durumu yaşıyorum cuma günü gitmeyi düşünüyorum iki günde bir takip insanı yoruyor 🥹

Maşallah sizinde artışınız güzel en kısa zamanda güzel artar değerlerimiz kese ve kalp atışı duyarız

Artışınız gayet güzel adete kaç gün kala öğrendiniz

Maşallah sizinde artışınız güzel en kısa zamanda güzel artar değerlerimiz kese ve kalp atışı duyarız
Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 benimde göğsü ağrılarım var kasıklarda sızlama falan da oluyor ama ayırt edemiyorum ben çünkü regl olacağım zamanda aynı şeyleri yaşıyorum kafam çok karışık

Korkmayın bende şuan sizle aynı durumu yaşıyorum cuma günü gitmeyi düşünüyorum iki günde bir takip insanı yoruyor 🥹

Artışınız gayet güzel adete kaç gün kala öğrendiniz
1 Nisan çatlama belirtileri yaşatıp değerlendirmiştim ama sknraki birliktelikleri göz ardı edip baz almadım sonraki birliktelikten olmuş da olabilir diye düşünüyorum

Ben pcosluyum canım bu aralar zayıflamaya karar vermiştim 3 aydır reglı düzgün geliyordu ama bu yaşıma kadar ilaçsız hiç belirti yaşamadım taki regli yaklaşana denk göğüs ağrısı başladı olacağını tahmin etmiyordum regli düzene gidince adet belirtikeri başladı diye düşündüm

Ben pcosluyum canım bu aralar zayıflamaya karar vermiştim 3 aydır reglı düzgün geliyordu ama bu yaşıma kadar ilaçsız hiç belirti yaşamadım taki regli yaklaşana denk göğüs ağrısı başladı olacağını tahmin etmiyordum regli düzene gidince adet belirtikeri başladı diye düşündüm
İnşallah sağlıklı sıhhatli artar en kısa zamanda kalp atışlarını duyarız 🌸💘 burada benim gibi o kadar çok kişiye denk geldim ki Allahım hepsinin kucağını doldursun 💘🌸

Back
X