Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kat artmış canım içini ferah tut inşallah haftaya daha da artmış olur16 Nisan 14,90 21 Nisan 137 çıktı doktor iki kat armış dedi haftaya çağırdı normalmi bu şekilde artış yaşayan oldumu 17 Mart regli tarihi adet gününde test vermiştim şimdi 7 Hun geçiyor
İki kat artmış canım içini ferah tut inşallah haftaya daha da artmış olur
Korkmayın bende şuan sizle aynı durumu yaşıyorum cuma günü gitmeyi düşünüyorum iki günde bir takip insanı yoruyorNetten okuyorum yüzde 60 artan oluyor öyüzden bana düşük geliyor inşşalah sağlıkla ilerler normalde tedavisiz olmuyordu sadece bir kere kimyasal yaşadım oda benim için mucize idi aynı şeyler olacak dıye korkuyorum
Sizin değeriniz kaç inşşşalah saglık artiş olurKorkmayın bende şuan sizle aynı durumu yaşıyorum cuma günü gitmeyi düşünüyorum iki günde bir takip insanı yoruyor![]()
Amin canım benim benimde reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 99 çıktıSizin değeriniz kaç inşşşalah saglık artiş olur
Belirtilerin var mı hiçSizin değeriniz kaç inşşşalah saglık artiş olur
Artışınız gayet güzel adete kaç gün kala öğrendiniz16 Nisan 14,90 21 Nisan 137 çıktı doktor iki kat armış dedi haftaya çağırdı normalmi bu şekilde artış yaşayan oldumu 17 Mart regli tarihi adet gününde test vermiştim şimdi 7 Hun geçiyor
Amin canım benim benimde reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 99 çıktı
Göğüs ağrısı var canım iki üçgündür uyku bastırıyor senin varmıBelirtilerin var mı hiç
Adet günü öğrendim canımArtışınız gayet güzel adete kaç gün kala öğrendiniz
Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah sizinde artışınız güzel en kısa zamanda güzel artar değerlerimiz kese ve kalp atışı duyarız
Korkmayın bende şuan sizle aynı durumu yaşıyorum cuma günü gitmeyi düşünüyorum iki günde bir takip insanı yoruyor![]()
1 Nisan çatlama belirtileri yaşatıp değerlendirmiştim ama sknraki birliktelikleri göz ardı edip baz almadım sonraki birliktelikten olmuş da olabilir diye düşünüyorumArtışınız gayet güzel adete kaç gün kala öğrendiniz
İnşallah sağlıklı sıhhatli artar en kısa zamanda kalp atışlarını duyarızBen pcosluyum canım bu aralar zayıflamaya karar vermiştim 3 aydır reglı düzgün geliyordu ama bu yaşıma kadar ilaçsız hiç belirti yaşamadım taki regli yaklaşana denk göğüs ağrısı başladı olacağını tahmin etmiyordum regli düzene gidince adet belirtikeri başladı diye düşündüm
İnşallah aminnn canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inalllahİnşallah sağlıklı sıhhatli artar en kısa zamanda kalp atışlarını duyarızburada benim gibi o kadar çok kişiye denk geldim ki Allahım hepsinin kucağını doldursun
![]()