Beta hcg 4,18 gebelik testleri silik pozitif sizce artar mı yoksa kimyasal mı ?

Ovulasyon testi kullandiginizda gec dollenme olmuyor aslinda yumurta catlamasini takip edebiliyorsunuz, benim de kimyasal diye dusundum ben adetime 1 gun kala boyle cikinca cunku 5’in alti negatifmis, adet olmam gereken gun yarin. Ama size ovulasyon testini oneririm benxe ise yariyor
Teşekkür ederim, sizin de geç döllenme olmuş olabilir. Allah gönlünüze göre versin 🙏

Merhaba hanımlar tüm mesajlarınızı tek tek okudum ümitlendim reglden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi netti hemen kan testi yaptırdım 8.9 çıkgı adetin geçsin tekrar gel bakalım dedi doktor 1 saat sonra sancı başladı sağ kasığımda eve geldiğimde yumurtlama akıntısı gibi ama siyah bi akıntı geldi 3 saat sonra damla damla kanama başladı ve yoğun bi şekilde 3 gün devam etti sadece sağ kasık ağrısı yaşadım kanama damla damla bitti şuan leke vb hiçbişi yok 4 günde tamamen kesildi normalde adetim gününde olur ve 6 gün sürer ilk günler pembe akıntı son 2 günde kahve gibi akıntım olur çok garip bel ve alt karın ağrısı sızı var çok yoğun ve sağ kasıkta bıçak saplanıyo gibi ağrım var doktora gitmedim tekrar kan vermedim adet oldum çünkü ve çok yıprandım 6 aydır ilk defa bukadar umutlanmıştım lütfen yorumlarınızı bekliyorum❤️❤️❤️
Canım adetmi olmuşsun benimde sonucum 7.9 çıktı kasıklarım da ağrı var içime korku düştü

Kızlar ne olur bana da yardimci olun. Adet gecikmemin 3.gunu erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti o an. Ama adete 6 kala da ayni renkte çıkmıştı. Ya da ben mi hayal goruyorum o 2.cizgiyi görmek icin. Bilemiyorum hafuf pembemsi ama daha koyu cikmasi gerekmiyor muydu? Ayip olmasin sakin lutfen yanlis anlamayin,biraz rahatsizim diye zaten esimle son 8 gundur bi yakinliğimiz yok yani bilemiyorum bu kadar silik çikmasi normal mi?😔
Geç döllenme olabilir bence kan verin

X