• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 4,18 gebelik testleri silik pozitif sizce artar mı yoksa kimyasal mı ?

Çok silikti benim de verdim kan 4,18 çıktı 3 gün sonra 56,85 oldu. Allahtan ümit kesilmez bence şansını dene canım
Yaaa oyle mi sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun. Ben adete 6 kalada boyle silikti simdi de silik diye umudum bitmisti hatta üzülmuştüm bayama simdi acaba diyorum. Yarin gidip kan vericem o zaman bakalim insallah vardir

Bencede vermeni tavsiye ederim diyorum ya ne olacağı hiç belli olmaz içini ferah tut yeterli dua edeceğim hepiniz için :)

Yine negatifi görücem diye artik ayaklarim gitmiyor sağlık ocaģına belki yanlis yapiyorum ama her silik cizgide hevesle kana koşup hayal kırıklığıyla dönüyorum. Ama simdi sizinde görmeniz bana biraz umut oldu. Insallah vardir ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim🙏🏻
Cok iyi bilirim o duyguyu insanda fobi olusuyor 💛
Ne demek rica ederim hayirlisiyla pozitifi gorun insallah

Bugün de tast yaptım daha belirgin çıktı yarın da kan vericem tekrar çok heyecanlıyım kızlar dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• B550ECCD-D51E-4147-847D-948CFAD6768A.jpeg
    B550ECCD-D51E-4147-847D-948CFAD6768A.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar kan sonucum 7,8 geldi 🙏🏻🙏🏻 İnş yükselerek devam eder. Benim durumumda olanlar bi umut olsun 😍
Benim de iki gün arayla 4.5 ve 15 sonuçlarım canım. Bugün tekrar verdim hayırlısı bakalım. Ama benim reglim 3 gün geçti, o yüzden biraz riskli gibi de geliyor bu değerler. Hayırlısı olsun, haberleşelim 🙏
İnşallah güzelce yükselir değerin, sağlıkla da alırsın bebişini 🙏

Benim de iki gün arayla 4.5 ve 15 sonuçlarım canım. Bugün tekrar verdim hayırlısı bakalım. Ama benim reglim 3 gün geçti, o yüzden biraz riskli gibi de geliyor bu değerler. Hayırlısı olsun, haberleşelim 🙏
İnşallah güzelce yükselir değerin, sağlıkla da alırsın bebişini 🙏
Amin inşallah sağlıkla ikimizde alırız bebişleri kucağımıza🙏🏻🙏🏻

Amin inşallah sağlıkla ikimizde alırız bebişleri kucağımıza🙏🏻🙏🏻
Bugünkü değerim de 48 çıktı canım. Doktoruma ulaşamadım dönüş bekliyorum. Belki bir müddet daha bhcg takibi önerir ya da haftaya falan randevu verir. Hayırlısı olsun 🙏
I ikoosh sen ne durumdasın canım?

Benim 317,60 canım iki gün önce öyleydi yarın doktor randevum var hayırlısı olsun senin adına çok sevindim 🥰

Bugün itibariyle adetim 6 gün gecikti, kan testi verdim ancak sonuç yarın çıkacak.. dayanamayıp evde bir test daha yaptım..kafam iyice karıştı 😔..hamilemiyim değil miyim ...

Eklentiler

• IMG_20220526_182729.jpg
    IMG_20220526_182729.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 250
IMG_20220526_175724.jpg
arkadaşlar merhaba bat daha 6 gün var kendime hissettiğim belirtiler sonucu erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı hemen belirdi ikinci çizgi biraz silik diğerine göre ama yinede gebelik var diyebilirmiyiz yoksa gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi

Back
X