Sizin böyle yani hamilemiydiniz bu sekilde cikincaBenim de böyleydi geç döllenme olabilir kan testi ver canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg 4,18 gebelik testleri silik pozitif sizce artar mı yoksa kimyasal mı ?
- Konu Sahibi ikoosh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok silikti benim de verdim kan 4,18 çıktı 3 gün sonra 56,85 oldu. Allahtan ümit kesilmez bence şansını dene canımSizin böyle yani hamilemiydiniz bu sekilde cikinca
Yaaa oyle mi sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun. Ben adete 6 kalada boyle silikti simdi de silik diye umudum bitmisti hatta üzülmuştüm bayama simdi acaba diyorum. Yarin gidip kan vericem o zaman bakalim insallah vardirÇok silikti benim de verdim kan 4,18 çıktı 3 gün sonra 56,85 oldu. Allahtan ümit kesilmez bence şansını dene canım
Cok iyi bilirim o duyguyu insanda fobi olusuyorYine negatifi görücem diye artik ayaklarim gitmiyor sağlık ocaģına belki yanlis yapiyorum ama her silik cizgide hevesle kana koşup hayal kırıklığıyla dönüyorum. Ama simdi sizinde görmeniz bana biraz umut oldu. Insallah vardir ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim
Ne demek rica ederim hayirlisiyla pozitifi gorun insallah
İki gün önce 4.5 çıkan değer bugün 15.3 çıktı. İki gün sonra yinelemem gerekecek sanırım, hayırlısı olsunSen de haber ver olur mu
Yaptırdım bugün 1.6 çıktı betahcg 2 gün sonra tekrar yaptırcam yükselir inşİnşallah canım kan testi ver bence
Çok sevindim canım hadi hayırlısıBugün de tast yaptım daha belirgin çıktı yarın da kan vericem tekrar çok heyecanlıyım kızlar dua edin
Kızlar kan sonucum 7,8 geldi İnş yükselerek devam eder. Benim durumumda olanlar bi umut olsunBugün de tast yaptım daha belirgin çıktı yarın da kan vericem tekrar çok heyecanlıyım kızlar dua edin
Benim de iki gün arayla 4.5 ve 15 sonuçlarım canım. Bugün tekrar verdim hayırlısı bakalım. Ama benim reglim 3 gün geçti, o yüzden biraz riskli gibi de geliyor bu değerler. Hayırlısı olsun, haberleşelimKızlar kan sonucum 7,8 geldi İnş yükselerek devam eder. Benim durumumda olanlar bi umut olsun
İnşallah güzelce yükselir değerin, sağlıkla da alırsın bebişini
Amin inşallah sağlıkla ikimizde alırız bebişleri kucağımızaBenim de iki gün arayla 4.5 ve 15 sonuçlarım canım. Bugün tekrar verdim hayırlısı bakalım. Ama benim reglim 3 gün geçti, o yüzden biraz riskli gibi de geliyor bu değerler. Hayırlısı olsun, haberleşelim
İnşallah güzelce yükselir değerin, sağlıkla da alırsın bebişini
Çok sevindim canımBenim 317,60 canım iki gün önce öyleydi yarın doktor randevum var hayırlısı olsun senin adına çok sevindim