- 27 Mayıs 2022
- 13
- 2
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkğr ederim peki Siz de görebildiniz mi? Yoksa benim psikolojim mi bozuldu4 gün bekle gelmezse kan ver bence canım ya da merak ederim duramam diyorsan şimdi de kan verebilirsin
Canım benim de bata 1 gün kala 4 çıkmıştı sonucum, düzenli şekilde artış gösterdi. Geç döllenme dedi doktor, şu an kanamam var tabi durum neyi gösterir bilinmez ama senin de gebeliğe de dönebilir, kimyasal da olabilir. Ama birşey var demek bu her ne kadar 5 altı negatif sayılsa da. İki gün sonra tekrar et benceSelamlar tekrar. Ben o testin üzerine iki tane daha yaptım ve yine silik sonuç aldım. Bugğn kan verdim 2.89. Burdan dönmez herhalde artık ne diyosunuz? Bata 4 var.
Çok teşekkür ederim Hayırlısı olsun.Canım benim de bata 1 gün kala 4 çıkmıştı sonucum, düzenli şekilde artış gösterdi. Geç döllenme dedi doktor, şu an kanamam var tabi durum neyi gösterir bilinmez ama senin de gebeliğe de dönebilir, kimyasal da olabilir. Ama birşey var demek bu her ne kadar 5 altı negatif sayılsa da. İki gün sonra tekrar et bence
Benim de 3.94 çoktı:) peki yumurtlama üstünden yani supheli iliskii ustunde. Kac gun gecmistiÇok silikti benim de verdim kan 4,18 çıktı 3 gün sonra 56,85 oldu. Allahtan ümit kesilmez bence şansını dene canım
İliskiden kaç gün sonra 4.5 çıkmıştıİki gün önce 4.5 çıkan değer bugün 15.3 çıktı. İki gün sonra yinelemem gerekecek sanırım, hayırlısı olsun
Adetinize kac gun vardi bu deger ciktiginda bende ayni durumdayim daArtabilir bekle iki gün daha ve yeniden tekrar et canım
Sizin sonux ne cikti Nuhra benim de 3.94 adete 1 gun kala baktirdmSen de haber ver olur mu
CevabiZi simdi okudum allah en yakin zamanda kismet etsin tekrardanBenim kanamam başladı kızlar, daha kese görememiştik zaten. Muhtemelen kimyasala döndü, şimdi test vermeye gidiyorum.
Teşekkür ederim, sizin de geç döllenme olmuş olabilir. Allah gönlünüze göre versinCevabiZi simdi okudum allah en yakin zamanda kismet etsin tekrardan