Beta hcg 4,18 gebelik testleri silik pozitif sizce artar mı yoksa kimyasal mı ?

Benim kanamam başladı kızlar, daha kese görememiştik zaten. Muhtemelen kimyasala döndü, şimdi test vermeye gidiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Farklı başlıklarda da sormuştum ama burada da sorayım. Ben bata 7 gün kala gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir buçuk hafta öncesinden kaşık ağrılarım başladığı İçin şüphe ettim. Şuan bata 4 gün var. Testi tekrarlamadım ama ağrılarım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Görseli ekliyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Eklentiler

• 5622834E-CA3E-4187-88DF-0D8BFCF98738.jpeg
    5622834E-CA3E-4187-88DF-0D8BFCF98738.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 150
4 gün bekle gelmezse kan ver bence canım ya da merak ederim duramam diyorsan şimdi de kan verebilirsin

Selamlar tekrar. Ben o testin üzerine iki tane daha yaptım ve yine silik sonuç aldım. Bugğn kan verdim 2.89. Burdan dönmez herhalde artık ne diyosunuz? Bata 4 var.

Selamlar tekrar. Ben o testin üzerine iki tane daha yaptım ve yine silik sonuç aldım. Bugğn kan verdim 2.89. Burdan dönmez herhalde artık ne diyosunuz? Bata 4 var.
Canım benim de bata 1 gün kala 4 çıkmıştı sonucum, düzenli şekilde artış gösterdi. Geç döllenme dedi doktor, şu an kanamam var tabi durum neyi gösterir bilinmez ama senin de gebeliğe de dönebilir, kimyasal da olabilir. Ama birşey var demek bu her ne kadar 5 altı negatif sayılsa da. İki gün sonra tekrar et bence

Canım benim de bata 1 gün kala 4 çıkmıştı sonucum, düzenli şekilde artış gösterdi. Geç döllenme dedi doktor, şu an kanamam var tabi durum neyi gösterir bilinmez ama senin de gebeliğe de dönebilir, kimyasal da olabilir. Ama birşey var demek bu her ne kadar 5 altı negatif sayılsa da. İki gün sonra tekrar et bence
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Hayırlısı olsun.

Sen de sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah ♥️

Kızlar her yere yazıyorum adetimin 43 günü , adet gelmedi bir hafta önce pembe akıntı ile kan geldi ama adet değildi kesildi .Sonra gittim test aldım kaset 3 tane idrarda pozitif çıktı ama kanda 2 çıktı .Anlamadım gitti kaç test yaptım hepsi de mi yanılır.Burda yazılanlara bakılırsa olabiliyor ama tecrübeli arkadaşlar bir şeyler söylerse sevinirim .idrar testleri güvenilmez diyorlar ama herkes o çizgiyi gördükten sonra kan veriyor .Başka arkadaşa aynı testten aldım aynı yerden onda silik bile çıkmadı yani testlerde yanlışlık olsa onda pozitif olurdu

Eklentiler

• 27FF30BA-6B66-4478-9013-FCC3CFA4C090.jpeg
    27FF30BA-6B66-4478-9013-FCC3CFA4C090.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 120
  • 7BE43A51-3CD6-4E66-9C31-E1FE06F25293.jpeg
    7BE43A51-3CD6-4E66-9C31-E1FE06F25293.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 74F08AE2-CE70-4DA5-86CE-5FDA90D7A2AE.jpeg
    74F08AE2-CE70-4DA5-86CE-5FDA90D7A2AE.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba hanımlar tüm mesajlarınızı tek tek okudum ümitlendim reglden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi netti hemen kan testi yaptırdım 8.9 çıkgı adetin geçsin tekrar gel bakalım dedi doktor 1 saat sonra sancı başladı sağ kasığımda eve geldiğimde yumurtlama akıntısı gibi ama siyah bi akıntı geldi 3 saat sonra damla damla kanama başladı ve yoğun bi şekilde 3 gün devam etti sadece sağ kasık ağrısı yaşadım kanama damla damla bitti şuan leke vb hiçbişi yok 4 günde tamamen kesildi normalde adetim gününde olur ve 6 gün sürer ilk günler pembe akıntı son 2 günde kahve gibi akıntım olur çok garip bel ve alt karın ağrısı sızı var çok yoğun ve sağ kasıkta bıçak saplanıyo gibi ağrım var doktora gitmedim tekrar kan vermedim adet oldum çünkü ve çok yıprandım 6 aydır ilk defa bukadar umutlanmıştım lütfen yorumlarınızı bekliyorum❤️❤️❤️

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 75
X