Beta hcg 4,18 gebelik testleri silik pozitif sizce artar mı yoksa kimyasal mı ?

ikoosh

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
29
10
29
Merhaba hanımlar, çarşamba günü gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı resimde ekleyeceğim. O gün akşam kan testi verdim ve 4,18 çıktı. İki gündür gebelik testine devam ediyorum hep silik bir şekilde çıkıyor. Bata son 4 gün var sizce artar mı yoksa kimyasal olabilir mi

Eklentiler

• 9248A95E-B4A7-44F9-BE6F-8FA852A9A7E1.png
    9248A95E-B4A7-44F9-BE6F-8FA852A9A7E1.png
    617,4 KB · Görüntüleme: 586
Merhaba hanımlar, çarşamba günü gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı resimde ekleyeceğim. O gün akşam kan testi verdim ve 4,18 çıktı. İki gündür gebelik testine devam ediyorum hep silik bir şekilde çıkıyor. Bata son 4 gün var sizce artar mı yoksa kimyasal olabilir mi
Artabilir bekle iki gün daha ve yeniden tekrar et canım

Merhaba ne durumdasınız acaba? Benim de değerim 4.5 çıktı.

Amin canım benim inşallah cümlemizin 🤲🏻Benim de çok ağrım oldu ama bugün iyiyim haftaya randevum var sende beni bilgilendirirsin baktırınca ☺️

Benimde 2 gündür böyle silik çıkıyor bat a 2 gün var kan testi yaptırmaya korkuyorum ama bana umut oldun inş vardır benimde

Eklentiler

• 3ED19D3A-EBEF-4659-8E82-4A3A059EA38D.jpeg
    3ED19D3A-EBEF-4659-8E82-4A3A059EA38D.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 513
Tecrübeli bayanlar yorumunuzu merak ediyorum..adetim 4gün gecikti..bu teste göre hamile miyim sizce?

Eklentiler

• IMG_20220524_075640.jpg
    IMG_20220524_075640.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 369
  • IMG_20220524_075625.jpg
    IMG_20220524_075625.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 351
Kızlar ne olur bana da yardimci olun. Adet gecikmemin 3.gunu erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti o an. Ama adete 6 kala da ayni renkte çıkmıştı. Ya da ben mi hayal goruyorum o 2.cizgiyi görmek icin. Bilemiyorum hafuf pembemsi ama daha koyu cikmasi gerekmiyor muydu? Ayip olmasin sakin lutfen yanlis anlamayin,biraz rahatsizim diye zaten esimle son 8 gundur bi yakinliğimiz yok yani bilemiyorum bu kadar silik çikmasi normal mi?😔

Eklentiler

• 20220524_130359.jpg
    20220524_130359.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 524
Kızlar ne olur bana da yardimci olun. Adet gecikmemin 3.gunu erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti o an. Ama adete 6 kala da ayni renkte çıkmıştı. Ya da ben mi hayal goruyorum o 2.cizgiyi görmek icin. Bilemiyorum hafuf pembemsi ama daha koyu cikmasi gerekmiyor muydu? Ayip olmasin sakin lutfen yanlis anlamayin,biraz rahatsizim diye zaten esimle son 8 gundur bi yakinliğimiz yok yani bilemiyorum bu kadar silik çikmasi normal mi?😔
Hemen kan verin cizgi var ama cok silik oladabilir olmayadabilir kan kesil cozum
Tecrübeli bayanlar yorumunuzu merak ediyorum..adetim 4gün gecikti..bu teste göre hamile miyim sizce?
Evet hamilesiniz sizde hemen kan verin bence

Benim de böyleydi geç döllenme olabilir kan testi ver canım

Hemen kan verin cizgi var ama cok silik oladabilir olmayadabilir kan kesil cozum
Yine negatifi görücem diye artik ayaklarim gitmiyor sağlık ocaģına belki yanlis yapiyorum ama her silik cizgide hevesle kana koşup hayal kırıklığıyla dönüyorum. Ama simdi sizinde görmeniz bana biraz umut oldu. Insallah vardir ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim🙏🏻

X