- Konu Sahibi Papatyakircicegi
Kanamanız oldu mu bu son kanı vermeden önce?9.20 çıktı sağlıksız gebelik olduğu için düşük yapmışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamanız oldu mu bu son kanı vermeden önce?9.20 çıktı sağlıksız gebelik olduğu için düşük yapmışım
Merhaba 15.gün gördüm. Bir gün önce değerim 2056 idi. Alttan muayene ile görüldüMerhaba transferden ne kadar süre sonra keseyi görmüştünüz ayrica kan değeriniz kaçtı kese göründüğünde?
Hayır olmamıştı kan verdikten sonra başladıKanamanız oldu mu bu son kanı vermeden önce?
Değer 33 çıktıktan sonra sayıları tam hatırlıyor musunuz kaç kaç olduMerhaba 15.gün gördüm. Bir gün önce değerim 2056 idi. Alttan muayene ile görüldü
33.70Değer 33 çıktıktan sonra sayıları tam hatırlıyor musunuz kaç kaç oldu
Benim de pek fikrim yok ama öğrendiğim kadarıyla 2 kat artış olmuş olması gereken bu inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbimMerhaba hanımlar. Ben de uzun zamandır bir yere yorum yapmıyorum. Ama bugün yapmak istedim çünkü ben de sizlerle aynı durumdayım. 6 ekimde asilama oldum dün 9.gündü bhcg 12.5 çıktı. Doktorum yarın yine yap dedi bugün tekrar yaptım ve 24.8(10.gün)çıktı. Bu iyi bir sonuç mu sizlere sormak istiyorum.
Amin canm inşallah teşekkür ederim verdiğin moral için:)Benim de pek fikrim yok ama öğrendiğim kadarıyla 2 kat artış olmuş olması gereken bu inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim
Ne demek rica ederim insan en çok da bu dönemlerde morala ihtiyaç duyuyorAmin canm inşallah teşekkür ederim verdiğin moral için:)
Kesinlikle...buralarda moral arayan ve bulan çok kadın vardır eminim..Ben de bunlardan biriyim.Ne demek rica ederim insan en çok da bu dönemlerde morala ihtiyaç duyuyor
Al benden de o kadar ben bebek istiyorum ama eşim her defasında geçiştiriyor konusu açılınca bile susuyor cevap bile vermiyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu duyunca sevinmedi bile benim de günden güne inancım yitiyor napacağımı şaşırdım Allaha sığınıyorum her şeyin hayırlısıKesinlikle...buralarda moral arayan ve bulan çok kadın vardır eminim..Ben de bunlardan biriyim.
Nasıl yani eşiniz çocuğunun olmasını istemiyor mu ? Kaç yıllık evlisiniz kiAl benden de o kadar ben bebek istiyorum ama eşim her defasında geçiştiriyor konusu açılınca bile susuyor cevap bile vermiyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu duyunca sevinmedi bile benim de günden güne inancım yitiyor napacağımı şaşırdım Allaha sığınıyorum her şeyin hayırlısı
Konusu açıldıkça geçiştiriyor 1 senelik evliyim çocukları çok seviyorum o da çok seviyor ama başkalarının çocuklarını, keşke o da istese ama böyle giderse zorNasıl yani eşiniz çocuğunun olmasını istemiyor mu ? Kaç yıllık evlisiniz ki
Daha yeni evlisiniz olur. Ama genelde kadınlar ilk yıl olmasn ister senin eşin kaideyi bozmuş ☺Konusu açıldıkça geçiştiriyor 1 senelik evliyim çocukları çok seviyorum o da çok seviyor ama başkalarının çocuklarını, keşke o da istese ama böyle giderse zor
Hayırlısı AllahtanDaha yeni evlisiniz olur. Ama genelde kadınlar ilk yıl olmasn ister senin eşin kaideyi bozmuş ☺
Kiraz çiçeği 8haftalık hamile gördüm seni çok sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlısı Allahtan
Yaaa teşekkür ederim çok şükür nasip oldu İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız seninki de maşallah kocaman olmuş annesiiiiKiraz çiçeği 8haftalık hamile gördüm seni çok sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Normal şekilde mi hamile kaldn sen canm .ben burda sorduğumda mikroçip aşılama olmuştum o sekilde gebe kaldım ☺Yaaa teşekkür ederim çok şükür nasip oldu İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız seninki de maşallah kocaman olmuş annesiiii
Evet çiçeğim hiç olmaz dediğim ayda öylesine adete 4 gün kala test yaparak öğrendim şükür elhamdulillah kalp atışını duyduk 7+6 olduk teyzesiiiNormal şekilde mi hamile kaldn sen canm .ben burda sorduğumda mikroçip aşılama olmuştum o sekilde gebe kaldım ☺
Maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺ eşim pek bebek istemiyor demiştiniz şimdi duyguları ne durumda acaba merak ettim.Evet çiçeğim hiç olmaz dediğim ayda öylesine adete 4 gün kala test yaparak öğrendim şükür elhamdulillah kalp atışını duyduk 7+6 olduk teyzesiii