- Konu Sahibi Papatyakircicegi
-
Merhabalar,Benim de ilk testim 33 çıkmıştı . İki günde iki katından fazla arttı. Ama benim normal gebelik değildi tüp bebek. Sizin içinde 2 gün sonra 2 kat artması önemli
İkiz olabilir mi acaba?Merhabalar,
4+3 haftalık hamileyim. İlk kanı regle 1 gün kala vermiştim. 22 eylülde. 14.7 idi. Sonra 25 eylülde tekrar yaptırdım. 122.4. En son dün dün test verdim yine. 1873. 24 saatte bir 2 katı artmış sürekli. Henüz doktora gitmedim. Genelde hep 48 saatte 2 kat artıştan bahsedilmiş. 24 saatte bir bu artış normal midir sizce?
Hiç bilmiyorum ki. İlk hamileliğimde çok büyük sorunlar yaşadım. Bu yüzden mümkün olduğunca geç gitmek istiyorum bu kez. Ama merak da ediyor insan işte. Sağlıklı ikiz hamilelik yaşamak için sanırım deve falan keserim.İkiz olabilir mi acaba?
Ben de ikiz hamilelik geçirmiştim ve değerim yüksekti, o yüzden aklıma geldi. İnşallah sağlıkla ilerler de kucağınıza alırsınızHiç bilmiyorum ki. İlk hamileliğimde çok büyük sorunlar yaşadım. Bu yüzden mümkün olduğunca geç gitmek istiyorum bu kez. Ama merak da ediyor insan işte. Sağlıklı ikiz hamilelik yaşamak için sanırım deve falan keserim.
Çok teşekkür ederim.Ben de ikiz hamilelik geçirmiştim ve değerim yüksekti, o yüzden aklıma geldi. İnşallah sağlıkla ilerler de kucağınıza alırsınızBizi de bilgilendirin olur mu?
Benimki pek mutlu sonla bitmedi. İnşallah siz çok mutlu olursunuzÇok teşekkür ederim.Amin. İsteyen herkese nasip etsin Yaratan. Es kaza ikiz falan çıkarsa ilk sizi bulurum.
Çok üzüldümmm geçmiş olsunnn9.20 çıktı sağlıksız gebelik olduğu için düşük yapmışım
Teşekkür ederimÇok üzüldümmm geçmiş olsunnn
Kanaman falan oldu muTeşekkür ederim
Benim de ilk hamileliğim mutlu sonla bitmedi. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize…Benimki pek mutlu sonla bitmedi. İnşallah siz çok mutlu olursunuz
Evet olduKanaman falan oldu mu
Canım merhaba bende adetime 5 gün kala test yaptım çift çizgi gördüm bat 3 Ekim.29 Eylül'de kan verdim beta 31 çıktı 7 ekime tekrardan kan vermem icin çağırdı doktor..benim sat 4 Eylül ama 13 Eylül'de korunmasız ilişki oldu ben neye göre hesapliycam hangi gün dollendi değer nasıl kafam yanıyorMerhaba kızlar pazar günü üç testte silik çizgi görüp bugün hastaneye gittim beta hcg 32 çıktı adetim 4 gün gecikti en son 28 Ağustos’ta oldum 28 günde bir oluyorum sizce gebelik var mı değer güzel mi anlamadığımdan sizlere danışmak istedim
Benim düşükle sonuçlandı inşallah sizin güzel olur gebeliğinizCanım merhaba bende adetime 5 gün kala test yaptım çift çizgi gördüm bat 3 Ekim.29 Eylül'de kan verdim beta 31 çıktı 7 ekime tekrardan kan vermem icin çağırdı doktor..benim sat 4 Eylül ama 13 Eylül'de korunmasız ilişki oldu ben neye göre hesapliycam hangi gün dollendi değer nasıl kafam yanıyorbakalim Perşembe yi bekliycem
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaBenim düşükle sonuçlandı inşallah sizin güzel olur gebeliğiniz
Canım kanaman nezaman başladı kaç gün sürdü ?Benim düşükle sonuçlandı inşallah sizin güzel olur gebeliğiniz
Şunu uutmayin regliniz geçtiği halde beta 50 ve o civarlar çıkıyor ise eğer geç döllenme deilse kimyasal gebeliktir boşuna umutlanmayin9.20 çıktı yani kimyasal gebelik
Salı günü 32 çıktı Perşembe 9 aynı gün başladı kanamam yarın ya da Çarşamba biter gibi görünüyorCanım kanaman nezaman başladı kaç gün sürdü ?
TeşekkürlerŞunu uutmayin regliniz geçtiği halde beta 50 ve o civarlar çıkıyor ise eğer geç döllenme deilse kimyasal gebeliktir boşuna umutlanmayin
Merhaba transferden ne kadar süre sonra keseyi görmüştünüz ayrica kan değeriniz kaçtı kese göründüğünde?Benim de ilk testim 33 çıkmıştı . İki günde iki katından fazla arttı. Ama benim normal gebelik değildi tüp bebek. Sizin içinde 2 gün sonra 2 kat artması önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?