BETA HCG 3 gün kala 2.60 ACİL BAKAR MISINIZZZZ

He evet canım bat 14 şubat akıntım geldi yine açık kahverengi az önce
Bu ay ovulasyon yapmışmıydın acaba bu ay hasta olursan üzülme bu ay olmazsa sonraki ay Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur ben bu ay ovulasyon yaptm sabah pik gördüm

Eklentiler

• 1000177324.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 52
Var gibi duruyor kanda kesin sonuç

Benim adetime 3 gün var kaset testlerim bu şekilde silik cizgi çıkıyor gebelik var mıdır kızların bisey söyleyin lütfen
Var gibi duruyor hangi marka artimed yada doctor days ise yalancı pozitif cikariyor

He evet canım bat 14 şubat akıntım geldi yine açık kahverengi az önce
Yerleşme kanaması olabilir ben dikkate almadım geçen ay testlerim hep pozitif gösterdi yanılttı bu ayda öyle düşündüm hamilemisim adetin 2.gunu bı anda kanamam oldu yurt dışında yaşıyorum bakmadılar hamile değilsin diye gebelik testinde silik çıkınca Kan almadılar adetin 9.gunu tekrar kanamam oldu pazar günü kan aldılar idrar pozitif çıkınca 316 çıktı salı günü gel kan ver dedi salı günü değerim 67 düşmüş ve düşük yapiyomusun dediler o an ilaç verselerdi belkide düşmezdi

Aaa çok çok geçmiş olsunn

Ya keşke gebelik şüphem var deyip ona göre ilac alsaydın en azından daha iyi olurdu ben şu an hamileyim halen gribim daha geçmedi de ilk idrarda pozitifti kan vermedim dedim ona göre ilaç verdiler
Bu akşam iş çıkışı gidip kan vereceğim 1.5 günde artış olur mu? En azından artış varsa gözükür gibi geliyor

Malesef 2.56 geldi arkadaşlar bu sefer sağlıkocağında değil özelde yaptırdım. 1.5 gün geçsede artardı bir artış yok

Eklentiler

• IMG_2768.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 36
Predictorda nasıl böyle çıkardı şok oldumm.
Sabah erken gebelik testi aldım sonuç bu şekil akşam iş çıkışı kan tahlili yaptırcam bakalım
Ayy maşallahh inşallah kan testinizde güzel bir sonuç çıkar. Bat ve çatlama ne zamandı belirtileriniz var mıydı bizi de aydınlatınn

Predictorda nasıl böyle çıkardı şok oldumm.

Ayy maşallahh inşallah kan testinizde güzel bir sonuç çıkar. Bat ve çatlama ne zamandı belirtileriniz var mıydı bizi de aydınlatınn
23 ocakta adet gördüm benim adetim duzensiz olduğu için net bi tarih söyleyemiyorum malesef, 1 hafta önce şiddetli mide bulantisi hatta 2 kere falan kustum onun dışında bi belirtim olmadi ben midemi usuttum falan diye düşündüm yinede ne kadar rahatsız olursam olayım ilaç kullanma taraftarı değilim allahtan yine içmemişim. Çok erken olduğunu bildiğim halde hastaneye gidip kan verdim aceleci davrandım tabiki kan negatif çıktı ve dün akşam ile bu sabah yaptığım testler hep bu şekil çıkınca ister istemez bi umut doğdu içime şuan kan verdim hastane önünde bekliyorum rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Hadi güzel haberleri bize de ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…