- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Bu ay ovulasyon yapmışmıydın acaba bu ay hasta olursan üzülme bu ay olmazsa sonraki ay Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur ben bu ay ovulasyon yaptm sabah pik gördümHe evet canımbat 14 şubat akıntım geldi yine açık kahverengi az önce
Var gibi duruyor kanda kesin sonuçResimde görüldüğü üzere 4 gün kala predictor early bu şekildeydi. Ertesi gün kan verdim sağlıkocağında normalde olmayınca <2.0 çıkar bu sefer 2.60 çıktı evet negatif ama niye böyle. İnfluenzayım iki gündür hap içmedim şimdi artık hapları kullanmaya başlicam bu değeri gören oldu mu hiç niye böyle oldu
Var gibi duruyor hangi marka artimed yada doctor days ise yalancı pozitif cikariyorBenim adetime 3 gün var kaset testlerim bu şekilde silik cizgi çıkıyor gebelik var mıdır kızların bisey söyleyin lütfen
Yerleşme kanaması olabilir ben dikkate almadım geçen ay testlerim hep pozitif gösterdi yanılttı bu ayda öyle düşündüm hamilemisim adetin 2.gunu bı anda kanamam oldu yurt dışında yaşıyorum bakmadılar hamile değilsin diye gebelik testinde silik çıkınca Kan almadılar adetin 9.gunu tekrar kanamam oldu pazar günü kan aldılar idrar pozitif çıkınca 316 çıktı salı günü gel kan ver dedi salı günü değerim 67 düşmüş ve düşük yapiyomusun dediler o an ilaç verselerdi belkide düşmezdiHe evet canımbat 14 şubat akıntım geldi yine açık kahverengi az önce
Sabah erken gebelik testi aldım sonuç bu şekil akşam iş çıkışı kan tahlili yaptırcam bakalımVar gibi duruyor hangi marka artimed yada doctor days ise yalancı pozitif cikariyor
Eee var bu hayırlı olsunSabah erken gebelik testi aldım sonuç bu şekil akşam iş çıkışı kan tahlili yaptırcam bakalım
Teşekkür ederim kan testi yapmadan inanasım gelmiyor şuanEee var bu hayırlı olsun
Aaa çok çok geçmiş olsunnYerleşme kanaması olabilir ben dikkate almadım geçen ay testlerim hep pozitif gösterdi yanılttı bu ayda öyle düşündüm hamilemisim adetin 2.gunu bı anda kanamam oldu yurt dışında yaşıyorum bakmadılar hamile değilsin diye gebelik testinde silik çıkınca Kan almadılar adetin 9.gunu tekrar kanamam oldu pazar günü kan aldılar idrar pozitif çıkınca 316 çıktı salı günü gel kan ver dedi salı günü değerim 67 düşmüş ve düşük yapiyomusun dediler o an ilaç verselerdi belkide düşmezdi
Bu akşam iş çıkışı gidip kan vereceğim 1.5 günde artış olur mu? En azından artış varsa gözükür gibi geliyorYa keşke gebelik şüphem var deyip ona göre ilac alsaydın en azından daha iyi olurdu ben şu an hamileyim halen gribim daha geçmedi de ilk idrarda pozitifti kan vermedim dedim ona göre ilaç verdiler
Bilmem ki olur yani bence varsa illakiBu akşam iş çıkışı gidip kan vereceğim 1.5 günde artış olur mu? En azından artış varsa gözükür gibi geliyor
Tamam canım söylerim tabiki bana dua edin olur muBilmem ki olur yani bence varsa illaki
Az da olsa artmıştır verin bakalım sonuç ne olucak bize de söyleyin sonuç çıkınca
İnşAllah ķuzum gönlünden ne geçiyorsa o olsun aminnTamam canım söylerim tabiki bana dua edin olur mu
Var inşallah kanda da cikarSabah erken gebelik testi aldım sonuç bu şekil akşam iş çıkışı kan tahlili yaptırcam bakalım
Teşekkür ederimAaa çok çok geçmiş olsunn
Çıktı canım sonucum aşağıya ekledim maalesef negatifİnşAllah ķuzum gönlünden ne geçiyorsa o olsun aminn
Anladım canım hayırlısı buymuş bir dahaki ay nasipseÇıktı canım sonucum aşağıya ekledim maalesef negatif
Predictorda nasıl böyle çıkardı şok oldumm.Resimde görüldüğü üzere 4 gün kala predictor early bu şekildeydi. Ertesi gün kan verdim sağlıkocağında normalde olmayınca <2.0 çıkar bu sefer 2.60 çıktı evet negatif ama niye böyle. İnfluenzayım iki gündür hap içmedim şimdi artık hapları kullanmaya başlicam bu değeri gören oldu mu hiç niye böyle oldu
Ayy maşallahh inşallah kan testinizde güzel bir sonuç çıkar. Bat ve çatlama ne zamandı belirtileriniz var mıydı bizi de aydınlatınnSabah erken gebelik testi aldım sonuç bu şekil akşam iş çıkışı kan tahlili yaptırcam bakalım
23 ocakta adet gördüm benim adetim duzensiz olduğu için net bi tarih söyleyemiyorum malesef, 1 hafta önce şiddetli mide bulantisi hatta 2 kere falan kustum onun dışında bi belirtim olmadi ben midemi usuttum falan diye düşündüm yinede ne kadar rahatsız olursam olayım ilaç kullanma taraftarı değilim allahtan yine içmemişim. Çok erken olduğunu bildiğim halde hastaneye gidip kan verdim aceleci davrandım tabiki kan negatif çıktı ve dün akşam ile bu sabah yaptığım testler hep bu şekil çıkınca ister istemez bi umut doğdu içime şuan kan verdim hastane önünde bekliyorum rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyinPredictorda nasıl böyle çıkardı şok oldumm.
Ayy maşallahh inşallah kan testinizde güzel bir sonuç çıkar. Bat ve çatlama ne zamandı belirtileriniz var mıydı bizi de aydınlatınn
Hadi güzel haberleri bize de ver :)23 ocakta adet gördüm benim adetim duzensiz olduğu için net bi tarih söyleyemiyorum malesef, 1 hafta önce şiddetli mide bulantisi hatta 2 kere falan kustum onun dışında bi belirtim olmadi ben midemi usuttum falan diye düşündüm yinede ne kadar rahatsız olursam olayım ilaç kullanma taraftarı değilim allahtan yine içmemişim. Çok erken olduğunu bildiğim halde hastaneye gidip kan verdim aceleci davrandım tabiki kan negatif çıktı ve dün akşam ile bu sabah yaptığım testler hep bu şekil çıkınca ister istemez bi umut doğdu içime şuan kan verdim hastane önünde bekliyorum rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?