- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Yazarım mutlaka ama doktorla görüştüğümde testler yanıltır henüz çok erken gibi cümleler kurdu biraz moralimi bozdu gibi, 6 test yaptim hepside pozitif çıktı hepsi yaniltmiş olamaz değil mi ?Hadi güzel haberleri bize de ver :)
Doktorlar genelde 1 hafta gecikmeden test yapmayı önermiyorlar o yüzden de öyle demiş olabilir. Çünkü düşük betalarda her ihtimal var, boş gebelik,kimyasal gibiYazarım mutlaka ama doktorla görüştüğümde testler yanıltır henüz çok erken gibi cümleler kurdu biraz moralimi bozdu gibi, 6 test yaptim hepside pozitif çıktı hepsi yaniltmiş olamaz değil mi ?
Ama benim adetim duzensiz ben geciktim mi yada çok mu erken bunu nasıl bilicemDoktorlar genelde 1 hafta gecikmeden test yapmayı önermiyorlar o yüzden de öyle demiş olabilir. Çünkü düşük betalarda her ihtimal var, boş gebelik,kimyasal gibi
Ayyy inşallah vardır bende de öyleydi 9 testimde hepsi silik pozitifti ve maalesef yurt dışındaki doktorlar silik çıktığı için kan almadılar gebelik yok dediler kanamam varken adettir diyip eve yolladılar ikinci kanamada test yaptılar net çizgi gördüler öyle kan aldılar ve artık çok geçti düşük yapmışım ilk başta baksalarda böyle olmazdı bekleyin sonuç düşük çıksa bile hamilelik yok anlamına gelmez adetiniz olana kadar şansınız var demektirYazarım mutlaka ama doktorla görüştüğümde testler yanıltır henüz çok erken gibi cümleler kurdu biraz moralimi bozdu gibi, 6 test yaptim hepside pozitif çıktı hepsi yaniltmiş olamaz değil mi ?
Pcos hastasimisiniz yumurtlama tarihleri belli olmuyor oyleyseniz bazen geç döllenme oluyorAma benim adetim duzensiz ben geciktim mi yada çok mu erken bunu nasıl bilicem
Evet işte sizde haklısınızAma benim adetim duzensiz ben geciktim mi yada çok mu erken bunu nasıl bilicem
Bat ne zamandı? Hayırlı olsun bu arada darısı bizeSabah erken gebelik testi aldım sonuç bu şekil akşam iş çıkışı kan tahlili yaptırcam bakalım
Ayyy Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bı şekilde çok sevindimBeta hcg 66,1 çıktı doktor gebelik olduğunu fakat çok minik olduğu için degerimin düşük olduğunu söyledi, 2 gün sonra tekrar testi tekrarlayalım dedi
Ayyy harikaaaa sağlıkla gelsin minişinnnnBeta hcg 66,1 çıktı doktor gebelik olduğunu fakat çok minik olduğu için degerimin düşük olduğunu söyledi, 2 gün sonra tekrar testi tekrarlayalım dedi
Beta hcg 66,1 çıktı doktor gebelik olduğunu fakat çok minik olduğu için degerimin düşük olduğunu söyledi, 2 gün sonra tekrar testi
Ayyy harikaaaa sağlıkla gelsin minişinnnn
Çok teşekkür ederimmmm darısı başınıza inşallahAyyy harikaaaa sağlıkla gelsin minişinnnn
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahAyyy Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bı şekilde çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?