BETA HCG 3 gün kala 2.60 ACİL BAKAR MISINIZZZZ

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
105
Puanlar
18
Resimde görüldüğü üzere 4 gün kala predictor early bu şekildeydi. Ertesi gün kan verdim sağlıkocağında normalde olmayınca <2.0 çıkar bu sefer 2.60 çıktı evet negatif ama niye böyle. İnfluenzayım iki gündür hap içmedim şimdi artık hapları kullanmaya başlicam bu değeri gören oldu mu hiç niye böyle oldu

Eklentiler

• IMG_2702.png
    443,7 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Benim adetime 3 gün var kaset testlerim bu şekilde silik cizgi çıkıyor gebelik var mıdır kızların bisey söyleyin lütfen

Eklentiler

• 20250212_001121.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 109
Bana yardımcı olabilecek yokmudur?

Ilk 10 dakika içinde mi çıktı acaba kuruma cizgisi olmadığına emin misiniz

Ilk 10 dakika içinde mi çıktı acaba kuruma cizgisi olmadığına emin misiniz
Evet 10 dk içinde çıktı eskiden hiç çıkmazdı hadi diyelim yanlış oldu. Normalde <2 çıkardı 2.60 olması yükselme ihtimali olduğu anlamına gelşyor mu öyle yaşayan oldu mu

Evet 10 dk içinde çıktı eskiden hiç çıkmazdı hadi diyelim yanlış oldu. Normalde <2 çıkardı 2.60 olması yükselme ihtimali olduğu anlamına gelşyor mu öyle yaşayan oldu mu
Yani bekleyin 2 gün sonra tekrar verin yükseliş var mi bakın daha sonra kullanın ilaçları riske atmayın

Bence hiç bir şey kullanmayın ve bekleyin adet gecikmesinden sonra yeniden test öneririm inşallah bebegin seninledir

Ya keşke gebelik şüphem var deyip ona göre ilac alsaydın en azından daha iyi olurdu ben şu an hamileyim halen gribim daha geçmedi de ilk idrarda pozitifti kan vermedim dedim ona göre ilaç verdiler
Sizw hangi ilacı önderdiler bana beş tane ilaç verdi doktor içinde 500 mg antibiyotikte var

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah da gebelikle ilgili bir sorun değil Çok şükür ben o anlmda sormuştum keşke kullanmasaydm ilaçları ama nasip bat ne zaman acaba
He evet canım bat 14 şubat akıntım geldi yine açık kahverengi az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…