- Emoji Skoru
- 105
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Var gibi ama testin markası nedir?Benim adetime 3 gün var kaset testlerim bu şekilde silik cizgi çıkıyor gebelik var mıdır kızların bisey söyleyin lütfen
Bana yardımcı olabilecek yokmudur?Resimde görüldüğü üzere 4 gün kala predictor early bu şekildeydi. Ertesi gün kan verdim sağlıkocağında normalde olmayınca <2.0 çıkar bu sefer 2.60 çıktı evet negatif ama niye böyle. İnfluenzayım iki gündür hap içmedim şimdi artık hapları kullanmaya başlicam bu değeri gören oldu mu hiç niye böyle oldu
Ilk 10 dakika içinde mi çıktı acaba kuruma cizgisi olmadığına emin misinizResimde görüldüğü üzere 4 gün kala predictor early bu şekildeydi. Ertesi gün kan verdim sağlıkocağında normalde olmayınca <2.0 çıkar bu sefer 2.60 çıktı evet negatif ama niye böyle. İnfluenzayım iki gündür hap içmedim şimdi artık hapları kullanmaya başlicam bu değeri gören oldu mu hiç niye böyle oldi
Evet 10 dk içinde çıktı eskiden hiç çıkmazdı hadi diyelim yanlış oldu. Normalde <2 çıkardı 2.60 olması yükselme ihtimali olduğu anlamına gelşyor mu öyle yaşayan oldu muIlk 10 dakika içinde mi çıktı acaba kuruma cizgisi olmadığına emin misiniz
Yani bekleyin 2 gün sonra tekrar verin yükseliş var mi bakın daha sonra kullanın ilaçları riske atmayınEvet 10 dk içinde çıktı eskiden hiç çıkmazdı hadi diyelim yanlış oldu. Normalde <2 çıkardı 2.60 olması yükselme ihtimali olduğu anlamına gelşyor mu öyle yaşayan oldu mu
Bence hiç bir şey kullanmayın ve bekleyin adet gecikmesinden sonra yeniden test öneririm inşallah bebegin seninledirEvet 10 dk içinde çıktı eskiden hiç çıkmazdı hadi diyelim yanlış oldu. Normalde <2 çıkardı 2.60 olması yükselme ihtimali olduğu anlamına gelşyor mu öyle yaşayan oldu mu
Yoktur diye kullanmaya başladımBence hiç bir şey kullanmayın ve bekleyin adet gecikmesinden sonra yeniden test öneririm inşallah bebegin seninledir
Yoktur negatif zaten diye kullanmaya başladımYani bekleyin 2 gün sonra tekrar verin yükseliş var mi bakın daha sonra kullanın ilaçları riske atmayın
Ne ilaci kullaniyorsun pekiYoktur diye kullanmaya başladım
Ya keşke gebelik şüphem var deyip ona göre ilac alsaydın en azından daha iyi olurdu ben şu an hamileyim halen gribim daha geçmedi de ilk idrarda pozitifti kan vermedim dedim ona göre ilaç verdilerYoktur negatif zaten diye kullanmaya başladım
İçinde antibiyotikte var beş tane ilaç varNe ilaci kullaniyorsun peki
Adetinize kaç gün vardı bu değerleri öğrendiğinizdeMerhaba benim cumartesi 1.81 olan kan değerim,pazartesi böyle silik testten sonra gittim ve 30.78 e çıktı
Sizw hangi ilacı önderdiler bana beş tane ilaç verdi doktor içinde 500 mg antibiyotikte varYa keşke gebelik şüphem var deyip ona göre ilac alsaydın en azından daha iyi olurdu ben şu an hamileyim halen gribim daha geçmedi de ilk idrarda pozitifti kan vermedim dedim ona göre ilaç verdiler
Yhaa kötü olmuş bir sorununuz mu var peki bu ilaçlar ne içinİçinde antibiyotikte var beş tane ilaç var
İnfluenza oldumYhaa kötü olmuş bir sorununuz mu var peki bu ilaçlar ne için
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah da gebelikle ilgili bir sorun değil Çok şükür ben o anlmda sormuştum keşke kullanmasaydm ilaçları ama nasip bat ne zaman acabaİnfluenza oldum
He evet canımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah da gebelikle ilgili bir sorun değil Çok şükür ben o anlmda sormuştum keşke kullanmasaydm ilaçları ama nasip bat ne zaman acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?