• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG 3 gün kala 2.60 ACİL BAKAR MISINIZZZZ

Hadi güzel haberleri bize de ver :)
Yazarım mutlaka ama doktorla görüştüğümde testler yanıltır henüz çok erken gibi cümleler kurdu biraz moralimi bozdu gibi, 6 test yaptim hepside pozitif çıktı hepsi yaniltmiş olamaz değil mi ?

Yazarım mutlaka ama doktorla görüştüğümde testler yanıltır henüz çok erken gibi cümleler kurdu biraz moralimi bozdu gibi, 6 test yaptim hepside pozitif çıktı hepsi yaniltmiş olamaz değil mi ?
Doktorlar genelde 1 hafta gecikmeden test yapmayı önermiyorlar o yüzden de öyle demiş olabilir. Çünkü düşük betalarda her ihtimal var, boş gebelik,kimyasal gibi

Doktorlar genelde 1 hafta gecikmeden test yapmayı önermiyorlar o yüzden de öyle demiş olabilir. Çünkü düşük betalarda her ihtimal var, boş gebelik,kimyasal gibi
Ama benim adetim duzensiz ben geciktim mi yada çok mu erken bunu nasıl bilicem

Bazen 35 gün sürüyor bazen 15 gün sonra geliyor bi düzenim yok yani

Ayyy inşallah vardır bende de öyleydi 9 testimde hepsi silik pozitifti ve maalesef yurt dışındaki doktorlar silik çıktığı için kan almadılar gebelik yok dediler kanamam varken adettir diyip eve yolladılar ikinci kanamada test yaptılar net çizgi gördüler öyle kan aldılar ve artık çok geçti düşük yapmışım ilk başta baksalarda böyle olmazdı bekleyin sonuç düşük çıksa bile hamilelik yok anlamına gelmez adetiniz olana kadar şansınız var demektir

Beta hcg 66,1 çıktı doktor gebelik olduğunu fakat çok minik olduğu için degerimin düşük olduğunu söyledi, 2 gün sonra tekrar testi tekrarlayalım dedi

Beta hcg 66,1 çıktı doktor gebelik olduğunu fakat çok minik olduğu için degerimin düşük olduğunu söyledi, 2 gün sonra tekrar testi tekrarlayalım dedi
Ayyy Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bı şekilde çok sevindim

Ayyy harikaaaa sağlıkla gelsin minişinnnn 😊💙

Back