Beta hcg 25

birmelegimolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
166
62
28
Merhaba adetim 4 gün geçe kan verdim beta 25 çıktı bugün sonucum geldi hemşire 2-3 haftalık olabilir dedi sizce değerim yükselir mi

Bende kahverengi lekelenme oldu şimdi doktordan çıktım 67 olmuş yükselişi iyi dedi insan krkuyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize
canımm yukselis iyise saglıklıdır korkma yerlesme kanaması falandır belki doktor ilaç falan verdimi iğne falan? inan aglıyorum baska odaya gectm eşime uyucam dye yalan soyledm yarn doktora gitmeye korkuyorum

canımm yukselis iyise saglıklıdır korkma yerlesme kanaması falandır belki doktor ilaç falan verdimi iğne falan? inan aglıyorum baska odaya gectm eşime uyucam dye yalan soyledm yarn doktora gitmeye korkuyorum
Acilde nöbetçi başka bir doktor kendi doktorum bana sağolsun numarasını verdi onada gönderdim değerleri yükseliş iyi dedi salı günü trkrar kan vericem Gönlünü ferah tut onlar bizim minik mucizelerimiz inşallah yarın keseyi gördüğünü yazarsın sevinçle

aynen güzel yükselmiş 3 kere kan ver artışa bak cnm en sonda vermek istersen son verdiğin tarihten 4 gün sonra ver en buyuk yukselisi o zaman görüceksin o değerime göre doktorun tarih verir kese görmeye gidersin dualarım seninle rabbim hepimizi güldürsün

İnşallah dualarım sennle yarın güzel haberni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…