- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Test yapmadan mı kan verdin canım?Bende adet olacağım gün test yaptım 12 çıktı ertesi gün 24 çıktı yükseliyordur seninnkidr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmadan mı kan verdin canım?Bende adet olacağım gün test yaptım 12 çıktı ertesi gün 24 çıktı yükseliyordur seninnkidr
Canım sen adet gecikince mi öğrendin?6+0 adet tarıhımle uyumlu karından baktı yolk kesesıne kadar gorduk hftayada kalp atısı inş
Ben önce evde test yaptım çok silik çizgi gördüm sonra kan testiTest yapmadan mı kan verdin canım?
Akıntı falan var mı peki kuzum. Benim adet günüm dündü, olmadım. Ama çok akıntım var.Ben önce evde test yaptım çok silik çizgi gördüm sonra kan testi
adetimden birgün önce test yaptım çok silik çıktı cıplak gözle ben görebiliyordum adet günüde test verdm 18 cıktı git gide arttı hamd olsun rabbime üç gün üst üste yaptım 18 - 59 - 167 - 998 çıktı son değerden 1 hafta sonra da kese kontrolü için gittim bunlarda testlerim bi umut koyulaşacakmı diye yaptım hepCanım sen adet gecikince mi öğrendin?
Akıntım olmadı benim canım yaptınmı testAkıntı falan var mı peki kuzum. Benim adet günüm dündü, olmadım. Ama çok akıntım var.
Elimde 1 tane gebelik testi kaldığı için yarım sabah yapmayı düşünüyorum ama umudum yok. Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.Akıntım olmadı benim canım yaptınmı test
Mesajınız verdiğiniz yanıt bana da umut oldu ve bundan sonra okumayacağını olumsuzlarıcanım ben adetin ilk günü öğrendim 18 çıktı merak etme yukselıyor gecen hafta cuma günü 998 lerdeydi yarın nasipse kese görmeye gidicez
Canım bir daha kan verdin mi?Bende kahverengi lekelenme oldu şimdi doktordan çıktım 67 olmuş yükselişi iyi dedi insan krkuyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize
Biraz önce kan verdim 1 saate çıkar değerCanım bir daha kan verdin mi?
642 olmuş cumartesi günü keseyi görebliriz dedi doktorCanım bir daha kan verdin mi?
Ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde perşembe verilecek642 olmuş cumartesi günü keseyi görebliriz dedi doktor
Amin inşallah hepimizinYa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde perşembe verilecek
Canım bata kaç gün kala verdin ?Arkadaşlar beta hcg 1.81 çıktı doktorum gebelik yok gibi ama kesindeğil biraz bekleyelim dedi acaba değerler yükselirmi
Yukseldimi sizin bende regl gunu yaptirdim 26.07 cikti doktor yok gibi dedi tekrar kan aldiMerhaba adetim 4 gün geçe kan verdim beta 25 çıktı bugün sonucum geldi hemşire 2-3 haftalık olabilir dedi sizce değerim yükselir mi