- 2 Temmuz 2019
- 806
- 840
- 103
- Konu Sahibi Merveturann
-
Gecen hafta 2.50 idi. 6 gun sonra 25.95 cikti sizce normal mi yani ? 7 aylik evliyim ve henuz 21 yasindayim. Pek bilgim yasamisligim yok o yuzden soruyorum2 günde 2 kati yükselme olmuş. Geç döllenme olabilir. Hcg 25 diyorsunuz. Doktor Bir gun sonra kac olmasinj bekliyor ki. Alttan da birsey gorulmez yani. Henüz çok düşük değer. Benim 2000 civarinda alttan kese gorundu.
Detayli anlattigin icin tesekkur ederim cok tatlisiniz1. Gun 2.5
3. gun 5
5.gun 10
7. Gun 20 olarak hesapladim. Her iki gunde bir 2 kati diyorlar sizin ki 25 çıkmış. Şoyle bir durum da var ben 2 kere kan testi verdim . Yuzde 70 artmişti. Doktor şupheli yaklasti . Ama çok şukur 10. Haftamdayim. Henüz çok yeni. Ben de çok stres olmustum. Hele sizin ki gibi yuzde 100 artmayinca. Degerinize gore gebesiniz. Doktorda demiş . Ama cok erken ogrenince insan hep kuşku duyuyor. Bunun keseyi gordügunuz zamanı oh diyorsunuz. Sonra bebegi gorebilecek miyim. Sonra kalp atisi duyulcak mi. Aramiza hoş geldiniz yaniinsAllah saglikli bir gebelik olur hepimiz bebeklerimizi kucağimiza saglikla alıriz
Rica ederim ayni sureci yaşiyoruz.Detayli anlattigin icin tesekkur ederim cok tatlisinizAllah bebeginizi saglikli kucaginiza almahi nasip etsin insallah. Doktor kan testi yarin ver ama versende vermesende alttan muayane kesin olmalisin dedi onun nedenini anlamadim
Bende daha once kist cikmisti ama basit ufak kistlerden adetle kaybolmustu daha sonra. Gecen hafta ozelde kist varmi siye karindan ultrasonla bakmisti gorememisti. Insallah alttan da gorunmez oyle bisey cikmaz diyelim.Rica ederim ayni sureci yaşiyoruz.rahminizde kist var mı temiz mi diye bakmak icindir. Ben de ilk ona baktı.
Ben en baslarda ikiser gun ara ile ikiye katlaniyor diye biliyorum. Bu gun doktorumda 6 gundeki bu deger yukselmesinin normal oldugunu soyledi cunku henuz enn en basi ve cokk cok yeni sizinki gibi ileriki gunler haftalar degil henuz. Sadece bi somraki degerden suphe ediyorum. Cok yeni bi deger henuz 300lere ulassam zaten sizinki gibi yukselir normal bi gebelikte. Allah kucaginiza sapasaglam evladinizi almayi nasip etsinBir hafta içerisinde 2.5 iken 25 olması kimyasal gibi görünüyor çok az artmış. Birer gün arayla 2 katına çıkması yada en az %60 artması gerekirdi. Kendimden örnek vereyim ilk öğrendiğimde 320, ertesi gün 610, ertesi gün 1041 di. Hayırlısı olsun
Degerim 84.45 cikti canim bu gun versim kanRica ederim ayni sureci yaşiyoruz.rahminizde kist var mı temiz mi diye bakmak icindir. Ben de ilk ona baktı.
Degerim 84,45 cikti iyimi sizceBir hafta içerisinde 2.5 iken 25 olması kimyasal gibi görünüyor çok az artmış. Birer gün arayla 2 katına çıkması yada en az %60 artması gerekirdi. Kendimden örnek vereyim ilk öğrendiğimde 320, ertesi gün 610, ertesi gün 1041 di. Hayırlısı olsun
Pazartesi vediginiz kan testi mi 25 di. 25 den 84 de katlanmıs 3 gunluk arayla bile vermiş olsanız artişinız gayet iyi inşAllah boyle devam eder.Degerim 84.45 cikti canim bu gun versim kan
Pazartesi ogleden sonra verdimPazartesi vediginiz kan testi mi 25 di. 25 den 84 de katlanmıs 3 gunluk arayla bile vermiş olsanız artişinız gayet iyi inşAllah boyle devam eder.
Büyük ihtimalle geç döllenmedir benimde ilknde 18 çıkmıştı aynı gerginliği yaşamıştım iki gün sonra 114 olmuştu inşallah seninde güzelce yükselirMerhabalar. Duzensiz bi adet dongum var surrkli gun degistiriyor. 23 haziranda adet olmam lazimdi fakat olmadim. Yine duzensiz oldugundandir diye onemsemedim. Gecen hafta kan testi yaptirdim. 2,50 cikmisti. Doktor yukselmez negatif demisti. Hala adet olmamistim ve dunde yine kan testi yaptirdim. Devlet haztesinde. Degerim 25,95 cikti. Doktor gebr gorunuyorsun suan yarin tekrar test yap kan testi sonrada allttan muayane ol dedi. Sizce gec dollenmemi yoksa kimyasal gebelikmi ? Degerim yukselirmi ? Bu arada cok fazla idrara cikiyorum ve bide ishalim baska belirtim yok arada karin agrisi oluyor
Degerim 84.45 cikti canim bu gun versim kan
Benim en basta 2.50 idi ve doktor asla yukselmez dedi bu saatten sonra. Daha sonra 25,95 cikti iki gun sonra yaptirdim 83.47 cikti ve baska bir doktor gebesin haftaya kese varmi bakalim seni takibe alalim dedi . Allah sizinde gonlunuze gore verir bebeginiz hayir ile gelir insallah❤Canım merhaba bende aynı durmdayım. Dün kan verdim 62.2 çıktı bir önceki değer 32 idi inşallah keseyi görüşmek nasip olurİnşallah gönlümüze göre olur herşey.
83 olani iki gun sonra tekrarladim 487,63 cikti sizce iyimiBüyük ihtimalle geç döllenmedir benimde ilknde 18 çıkmıştı aynı gerginliği yaşamıştım iki gün sonra 114 olmuştu inşallah seninde güzelce yükselir
83,47den 3 gun sonra hcg baktirdim 487,63 sizce iyimi1. Gun 2.5
3. gun 5
5.gun 10
7. Gun 20 olarak hesapladim. Her iki gunde bir 2 kati diyorlar sizin ki 25 çıkmış. Şoyle bir durum da var ben 2 kere kan testi verdim . Yuzde 70 artmişti. Doktor şupheli yaklasti . Ama çok şukur 10. Haftamdayim. Henüz çok yeni. Ben de çok stres olmustum. Hele sizin ki gibi yuzde 100 artmayinca. Degerinize gore gebesiniz. Doktorda demiş . Ama cok erken ogrenince insan hep kuşku duyuyor. Bunun keseyi gordügunuz zamanı oh diyorsunuz. Sonra bebegi gorebilecek miyim. Sonra kalp atisi duyulcak mi. Aramiza hoş geldiniz yaniinsAllah saglikli bir gebelik olur hepimiz bebeklerimizi kucağimiza saglikla alıriz
83,45 den 3 gun sonra hcg yine baktirdim 487,63 cikti sizce nasilBüyük ihtimalle geç döllenmedir benimde ilknde 18 çıkmıştı aynı gerginliği yaşamıştım iki gün sonra 114 olmuştu inşallah seninde güzelce yükselir
Gayet iyi bence83,45 den 3 gun sonra hcg yine baktirdim 487,63 cikti sizce nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?