Beta hcg 25.94 KIMYASAL MI GEC DOLLENME MI ?

Değeriniz çok güzel yükselmiş. Tebrik ederim, hamilesiniz büyük ihtimalle geç döllenme yaşadınız

Insallah ya doktorda gebesin dedi ama insan kese gormeden kalp atisi sesi duymadan cok endise ediyir
Tekrar tebrik ederim, çünkü artık bir annesiniz. Bu korkular hep bizimle olacak. Önce kese, sonra kalp, sonra ilk hareket, derken sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah darısı isteyen herkesin başına

Rabbim kimseyi bu duygularfan mahrum birakmasin ❤ cok tesekkur ederim sizede yorumunuzu fikrinizi paylastiniz

Doktorum en sagliklisi yuzde 70 ve uzeri artis olmasi gerektigini soyledi o yuzden icim rahat ❤ keseyide gorsek insallah
Biraz sert çıktım sanırım duygu geçişleri yasıyorum hamilelikten değerlerin gayet güzel masaallah sakın kafaya takma. Ne zaman keseyi görmeye çağırdı doktorun?

Biraz sert çıktım sanırım duygu geçişleri yasıyorum hamilelikten değerlerin gayet güzel masaallah sakın kafaya takma. Ne zaman keseyi görmeye çağırdı doktorun?
Persembe gunu cagirdi ama gec dollenme yasiyorum belki gec gosterebilir kendini dedi. Hersey Allahtan insallah sorun cikmaz. Sert cikisinida anliyorum insan o kadar hassas oluyoki birisi negatif bisey yazssin istemiyo. Guzel seyler duymak istiyo bebek hakkinda senin ne kadarlik Allah kucagina almayi nasip etsin insallahh aminn

Öyle valla canım. Ben adetime 5 gün kala ögrendim 21 küsürdü değerim geçen hafta ptesi. 2 gün sonra 87 cıktı gectigimiz cuma 220 cıktı daha da ölctürmedim idrar testimde koyulasti epey cok sukur. Kac haftalik oluyor bilmiyorum pek. Son adet tarihime göre 4 hafta 4 gün diyor internette. Adetim 3 gün gecikti

Hemen hemen degerler ayni bende ilk ogrendigimde 24 kusurdu. Sonra 84 oldu 3 gun sonrada 480. Cok guzel ilerliyo seninki iki katindan fazla masallah nazar degmesin. Insalllah keseyi sonra kalp atisini gorursun. Bebegini guzelce hayirlisi ile kucagina alirsin

Amin insallah canim tüm bebek bekleyenler sağlıkla kavussunlar bebeklerine insallah sen de ben de icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…