- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi Merveturann
-
Insallah ya doktorda gebesin dedi ama insan kese gormeden kalp atisi sesi duymadan cok endise ediyirDeğeriniz çok güzel yükselmiş. Tebrik ederim, hamilesiniz ♥ büyük ihtimalle geç döllenme yaşadınız
Insallah saglikli devam ederGayet iyi bence
İçini ferah tut.bnmde Pazartesi betam 269 iken Perşembe günü 1248 oldu ve bu gün keseyi gördükInsallah saglikli devam eder
Insallah ya doktorda gebesin dedi ama insan kese gormeden kalp atisi sesi duymadan cok endise ediyir
Rabbim kimseyi bu duygularfan mahrum birakmasin ❤ cok tesekkur ederim sizede yorumunuzu fikrinizi paylastinizTekrar tebrik ederim, çünkü artık bir annesiniz. Bu korkular hep bizimle olacak. Önce kese, sonra kalp, sonra ilk hareket, derken sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah ♥ darısı isteyen herkesin başına ❤
Insallah bende gorurum bu hafta cok sagolunİçini ferah tut.bnmde Pazartesi betam 269 iken Perşembe günü 1248 oldu ve bu gün keseyi gördük
2 katindan fazla artmiş . Gayet iyi83,47den 3 gun sonra hcg baktirdim 487,63 sizce iyimi
İyi ama sanki biraz fazla yükselmiş giib83 olani iki gun sonra tekrarladim 487,63 cikti sizce iyimi
Neden moral bozuyorsunuz ki? Belki ikizdir. Herkeste robot gibi ayni artis olmak zorunda mi?İyi ama sanki biraz fazla yükselmiş giib
Doktor en normalinin ve en sagliklisinin yuzde 70 artis oldugunu soyledi canimİyi ama sanki biraz fazla yükselmiş giib
Doktorum en sagliklisi yuzde 70 ve uzeri artis olmasi gerektigini soyledi o yuzden icim rahat ❤ keseyide gorsek insallahNeden moral bozuyorsunuz ki? Belki ikizdir. Herkeste robot gibi ayni artis olmak zorunda mi?
Biraz sert çıktım sanırım duygu geçişleri yasıyorum hamileliktenDoktorum en sagliklisi yuzde 70 ve uzeri artis olmasi gerektigini soyledi o yuzden icim rahat ❤ keseyide gorsek insallah
Persembe gunu cagirdi ama gec dollenme yasiyorum belki gec gosterebilir kendini dedi. Hersey AllahtanBiraz sert çıktım sanırım duygu geçişleri yasıyorum hamileliktendeğerlerin gayet güzel masaallah sakın kafaya takma. Ne zaman keseyi görmeye çağırdı doktorun?
Öyle valla canım. Ben adetime 5 gün kala ögrendim 21 küsürdü değerim geçen hafta ptesi. 2 gün sonra 87 cıktı gectigimiz cuma 220 cıktı daha da ölctürmedimPersembe gunu cagirdi ama gec dollenme yasiyorum belki gec gosterebilir kendini dedi. Hersey Allahtaninsallah sorun cikmaz. Sert cikisinida anliyorum insan o kadar hassas oluyoki birisi negatif bisey yazssin istemiyo. Guzel seyler duymak istiyo bebek hakkinda senin ne kadarlik Allah kucagina almayi nasip etsin insallahh aminn
Hemen hemen degerler ayni bende ilk ogrendigimde 24 kusurdu. Sonra 84 oldu 3 gun sonrada 480. Cok guzel ilerliyo seninki iki katindan fazla masallah nazar degmesin. Insalllah keseyi sonra kalp atisini gorursun. Bebegini guzelce hayirlisi ile kucagina alirsinÖyle valla canım. Ben adetime 5 gün kala ögrendim 21 küsürdü değerim geçen hafta ptesi. 2 gün sonra 87 cıktı gectigimiz cuma 220 cıktı daha da ölctürmedimidrar testimde koyulasti epey cok sukur. Kac haftalik oluyor bilmiyorum pek. Son adet tarihime göre 4 hafta 4 gün diyor internette. Adetim 3 gün gecikti
Amin insallah canim tüm bebek bekleyenler sağlıkla kavussunlar bebeklerine insallahHemen hemen degerler ayni bende ilk ogrendigimde 24 kusurdu. Sonra 84 oldu 3 gun sonrada 480. Cok guzel ilerliyo seninki iki katindan fazla masallah nazar degmesin. Insalllah keseyi sonra kalp atisini gorursun. Bebegini guzelce hayirlisi ile kucagina alirsin
Çok iyi maşallah83,45 den 3 gun sonra hcg yine baktirdim 487,63 cikti sizce nasil
Insllah oyledir rabbim yasatmasin oyle bi hayal kirikligiDeğeriniz yükseliyor büyük ihtima geç dollenmedir kimyasal olsa yavaş yavaş düşmesi gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?