- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi Pimpirik31
-
Yapacağım tek şey iki gunde bir kan testi yaptırıp betanin yükselmesini takip etmek eger iki kati artıyorsa sorun yoktur ama deger inisli çıkışlı devam ediyorsa kimyasal gebelik riski yuksektir mutlaka iki gunde bir kan verin kimyasal gebelik suphem var diye gidin acile yardimci olurlarBenim gecikmede olmadi direk adetliyken 2.gunu test yapıldı erken olabilir mi ki sonra artar mi inşaallah artik umut ediyorum bir yanım üzülüyor ya kimyasalsa diye
Evet kansmsm var ilaç kullanıyorum dinleniyorum ama geçmiyor kanama bugün 5. Gün az sonra da 3. Kanımı vericem HCG için hayırlısı artık ne olacak hiç bilmiyorum ama yapmamız gereken tek şey düzenli HCG takibiSizinde mi kanamaniz var tam okuyamadım normal gebelik oluşur inşaallah demi
HCG takibini ihmal etme canım çok önemli inşallah sen sağlıkla alırsın kucağınaBenim kesildi bugün gelmedi hiç allaha şükür 3 gün geldi toplamda
Siz kaç haftalik hamilesiniz hcg ne kadar artmaliBenim HCG 120 lerden 160 çıkmış iki günde bıraktım ilaçları düşmesini bekliycem şimdi takip Edip :) şimdide inşallah düşer diye dua ediyorum yoksa dış gebelik ihtimali varmış ne garip dünya
Siz kaç haftalik hamilesiniz hcg ne kadar artmali
Ben malesef düşük yapiyorum tekrar açık renk kanamalarım geldi dün acileydik değerlerim gitgide düştü doktor düşük yapıyorsun dedi
canım ben de düşük yapıyorum şu an öğrendiğim günden beri hafif kanamam vardı zaten sevinememiştim bile hiç iyi bir hissiyatım yoktu zaten sağlıklı olduğuna dair dış gebelik riskini duyduktan sonra dua etmeye başladım düşsün değerlerim diye çok şükür düşüyor değerlerim Rabbim beterinden saklasın üzülme vardır bir hayır yine olacak inşallah ama sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimizBen malesef düşük yapiyorum tekrar açık renk kanamalarım geldi dün acileydik değerlerim gitgide düştü doktor düşük yapıyorsun dedi
amin canım tüm isteyenler inşallahRabbim en hayirlilarini bize nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?