Beta hcg 24.9 cikti gebelik varmidir

Benim gecikmede olmadi direk adetliyken 2.gunu test yapıldı erken olabilir mi ki sonra artar mi inşaallah artik umut ediyorum bir yanım üzülüyor ya kimyasalsa diye
Yapacağım tek şey iki gunde bir kan testi yaptırıp betanin yükselmesini takip etmek eger iki kati artıyorsa sorun yoktur ama deger inisli çıkışlı devam ediyorsa kimyasal gebelik riski yuksektir mutlaka iki gunde bir kan verin kimyasal gebelik suphem var diye gidin acile yardimci olurlar

3 hafta önce hcg 16 Çıktı benim de. Fakat cok fazla adet agrim vardi.
ayni gun aksam once kahverengi leke. sabaha doğru ise pıhtılı adet olmaya basladim. O zaman ne aklimda gebelik vardi. Nede kimyasal diye birsey basima gelmişti. Dr. Rahime alttan bakarak gebelik yok dedi.muhtemelen kimyasal dedi ve kan testiyle doğruladığı.Zira Adet oldugum günün sabahi hcg 10'a düşmüştü bile.Sonrasin da düşmeye devam etti malesef. Mutlaka acil de kan testi yaptirin. Ben cok agrim ve hamilelik şüphem var diye, devlet hastanesin de yaptirdim ilk testi. Insallah sizin bebeginiz saglikla tutunur annesine.

Sizinde mi kanamaniz var tam okuyamadım normal gebelik oluşur inşaallah demi
Evet kansmsm var ilaç kullanıyorum dinleniyorum ama geçmiyor kanama bugün 5. Gün az sonra da 3. Kanımı vericem HCG için hayırlısı artık ne olacak hiç bilmiyorum ama yapmamız gereken tek şey düzenli HCG takibi

Benim HCG 120 lerden 160 çıkmış iki günde bıraktım ilaçları düşmesini bekliycem şimdi takip Edip :) şimdide inşallah düşer diye dua ediyorum yoksa dış gebelik ihtimali varmış ne garip dünya

Merabalar
Bende ilk öğrendiğimde adetimi 4 gün geçmişti ve ozaman değerim 3700 du ve 4 - 5 haftalık tahmin etti doktor şuan ne kadar bilmiyorum çünkü annem fazlada üzerine düşme diyor ayın 20sinde kontrolüm var dua edin inşallah kalp atışlarını duyabilirim..
Rabbim sizinde yardımcınız olsun

Ben malesef düşük yapiyorum tekrar açık renk kanamalarım geldi dün acileydik değerlerim gitgide düştü doktor düşük yapıyorsun dedi

Ay canım Allah yardımcın olsun, hiç moralini bozma yoktan var eden BIR Allah vardır. Hep dua et bende ilkimi düşük yaptım ama herzaman çok dua ettim Rabbim inşallah sanada nasip eder tekrar bir evlat ve inşallah birgün sende evladini kucağına alırsın ben şuan onun kalp atışlarını daha duymadığım için çok endişeliyim ama sakin olmaya çalışıyorum.

Unutma Ol diyince Olduran Rabbimiz var. Dualarım seninle!

Ben malesef düşük yapiyorum tekrar açık renk kanamalarım geldi dün acileydik değerlerim gitgide düştü doktor düşük yapıyorsun dedi
canım ben de düşük yapıyorum şu an öğrendiğim günden beri hafif kanamam vardı zaten sevinememiştim bile hiç iyi bir hissiyatım yoktu zaten sağlıklı olduğuna dair dış gebelik riskini duyduktan sonra dua etmeye başladım düşsün değerlerim diye çok şükür düşüyor değerlerim Rabbim beterinden saklasın üzülme vardır bir hayır yine olacak inşallah ama sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…