Beta hcg 24.9 cikti gebelik varmidir

Doktorum adetin ikinci günü gel dedi rahim flimi için gün verdi bide beta hcg istedi sonun flim için geldiğinde bakarız dedi doktor görmedi sonucu ve şuan biraz kanamam var adet mi ne kanaması anlayamadim

Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsunuz

Peki normal gebeliğe dönüşmez mi 3 aydır femera kullandim ve bu ay progesteron 19.9 cikti doktorum yumurtan çatlamış dedi ve adet gecikmesi olmadan kanamam geldi ben adet oldum diye ikinci gunu gittim oda yinede beta hcg istedi hatta rahim flimine ofise pazartesi gun verdi beta hcg sonucu mu gormedi daha

BENİMDE ADETİN 2.GÜNÜ ÇOK DÜZENSİZ ZATEN AZ ŞEKİLDE GELDİ VE ADETİN 2.GÜNÜ PROGESTERON TESTİM 0.2
bu sonuçla çocuğum zor olcak sanırım

Canım benimde şu an kansmsmm var ve HCG ilk 53 sonra 126 çıktı hiç belli olmuyor sen dikkat et kendine

Ben bir kaç kişiden duymuştum hamileyken hep kanamaları olmuş kimi 3 ay kimi doğuma kadar sürmüş umud dünyası işte inşaallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Hamile olma ihtimaliniz var. Yalnız hamile iseniz rahim filmi çektiremezsiniz.

Kanamalı hamilelik geçirende var ama kimyasal oluşursa maalesef değerler yükseldikten sonra düşmeye başlıyor. Yani kimyasal gebelik normal gebeliğe dönüşme ihtimali yok. Siz doktorla görüşene dek dikkat edin ağır kaldırmayın uzun süre ayakta kalmayın hatta mümkünse tuvalet ihtiyacınız için sadece kalkın

Canim.b3nim kimyasalim 24 le baslamisti deger dusuklugu degil ikiye katlamasi onemli benim.katlamadi insallah katlar

Benim gecikmede olmadi direk adetliyken 2.gunu test yapıldı erken olabilir mi ki sonra artar mi inşaallah artik umut ediyorum bir yanım üzülüyor ya kimyasalsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…