- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi Asya353535
Ilk defa basima geldi valla bilmiyorum kiAslinda adet olamamakta kotu bir durum insallah bir problem yoktur hamilelik sonrada olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa basima geldi valla bilmiyorum kiAslinda adet olamamakta kotu bir durum insallah bir problem yoktur hamilelik sonrada olur
Umudumu kaybettim zaten valla artik ne olucaksa hayirlisi diyorum akinti kokulu degil dikkat ettim ona su gibi yada bazen daha koyuydu bu hafta gidicem bakalimHemen bır doktora gt canım adet sokturucu falan verır yada kıst olusmus mu dıye bakılır akıntının mıktarı nekadardı ? Koku var mıydı enfeksıyon olabılır, yerlesme kanaması da olabılır ama yerlesme kanaması olsaydı beta hcg yuksek cıkardı fazla umutlanma tamam mı![]()
Evet canım malesef benim de önceden hiç gecikmezdi ama bebek denemelerine başladık başlayalı hep gecikiyor 3gun.psikolojik bizimkisiBen adet oldum bence direk psikolojik benim olayim
Aaa oldunmu neyse artik hayirlisi birdahaki aya moralini bozmaBen adet oldum bence direk psikolojik benim olayim
Neden böyle söylendi değer yüksek mı geldi doktora. İnş değildir yaaa.Kızlar benmki boş gebelik olabilirmişşş 16haziran en son adet tarihim
Değer orda yazıyor aslında normal değilmi 5haftaya göreNeden böyle söylendi değer yüksek mı geldi doktora. İnş değildir yaaa.
Bana da normal geldi tatlım, keseyi gördü bebiş mi göremedi inş onu da görür kalbini de duyarsınız. Bu arada altı haftalık oluyor 16 haziran ise sat.Değer orda yazıyor aslında normal değilmi 5haftaya göre
Evet suan 6oldu inşllah görürüz doltor çok net konuştu amaBana da normal geldi tatlım, keseyi gördü bebiş mi göremedi inş onu da görür kalbini de duyarsınız. Bu arada altı haftalık oluyor 16 haziran ise sat.
Evet suan 6oldu inşllah görürüz doltor çok net konuştu ama