• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 2 hamilemiyimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen bır doktora gt canım adet sokturucu falan verır yada kıst olusmus mu dıye bakılır akıntının mıktarı nekadardı ? Koku var mıydı enfeksıyon olabılır, yerlesme kanaması da olabılır ama yerlesme kanaması olsaydı beta hcg yuksek cıkardı fazla umutlanma tamam mı :KK43:
Umudumu kaybettim zaten valla artik ne olucaksa hayirlisi diyorum akinti kokulu degil dikkat ettim ona su gibi yada bazen daha koyuydu bu hafta gidicem bakalim

Ben adet oldum bence direk psikolojik benim olayim
Evet canım malesef benim de önceden hiç gecikmezdi ama bebek denemelerine başladık başlayalı hep gecikiyor 3gun.psikolojik bizimkisi:KK43:Allah önümüzdeki ay hayırlı haberler nasip etsin inşallah sana da tüm isteyenlere de :KK36:

Kızlar benmki boş gebelik olabilirmişşş 16haziran en son adet tarihim

Eklentiler

• IMG_5308.PNG
    IMG_5308.PNG
    100,5 KB · Görüntüleme: 271
Değer orda yazıyor aslında normal değilmi 5haftaya göre
Bana da normal geldi tatlım, keseyi gördü bebiş mi göremedi inş onu da görür kalbini de duyarsınız. Bu arada altı haftalık oluyor 16 haziran ise sat.

Evet suan 6oldu inşllah görürüz doltor çok net konuştu ama

en az 3 doktor aynı şeyi söylemeli bence bu önemli bir karar bir şey yapmadan önce başka doktorlara da gidin cnm, hayırlısı olsun inş.[/QUOTE]

Merhaba benimde reglime 10 gün var kasık ağrılarımdan dolayı beta hcg yaptırdım sonuç 2.0 çıktı. Buarada klomen kullandım acaba sonuç yükselirmi ? Lütfen bi cevap verin

Back