• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 2 hamilemiyimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan 10 gun snra en gec adet gecikmesinden 10 gun sonra belli olurms cnm ya bnm de 5 gun oldu hcg 2 olunca bu ay olmadi dedi doktor hayirlisi olsun bir sonraki ay insallah hayirlisiyla hamile olursn cnm

Yumurtlamadan 10 gun snra en gec adet gecikmesinden 10 gun sonra belli olurms cnm ya bnm de 5 gun oldu hcg 2 olunca bu ay olmadi dedi doktor hayirlisi olsun bir sonraki ay insallah hayirlisiyla hamile olursn cnm
amin canim ama bu hafta doktora gitcem bakalim adette olmadim anlamadim yani 29 yasinda menapoza girdim heralde :)

Peki belirtilerin varmi? Mesela benm sol kasigim ustu batiyor,goguslerim buyudu hamile oldgmu saniyodm bgnki kan tahliline kadar

Peki belirtilerin varmi? Mesela benm sol kasigim ustu batiyor,goguslerim buyudu hamile oldgmu saniyodm bgnki kan tahliline kadar
Benim 15 gundur belirtilerim war mesela karnimin alti agriyo rahim oluyo heralde orasi arada sirada benimde bacagim batiyo ve bacagim cok agriyo goguslerim sisti acayip sekilde sizliyo yani baska onun disinda bisey yok bence sen tahlili tekrar degerlendir bende oyle yapicam benimde 2 cikmisti tahlilim bazen gec oluyomus bazen daha sonra cikiyomus gercekten mucize oluruz ikimizde :)

Keske cnm ya hayirlisiyla ikimzde hamile olsak eslerimize bu mujdeyi versek :) ama sen hamile olabilirsin cunku bir kez baktirmssn snra baktirmamissin belki hcg artmistir

Keske cnm ya hayirlisiyla ikimzde hamile olsak eslerimize bu mujdeyi versek :) ama sen hamile olabilirsin cunku bir kez baktirmssn snra baktirmamissin belki hcg artmistir
5 gun once baktirdim belki seninde articaktir nerden biliyosun yani ikimiz icinde allah dualarimizi kabul etsin insallah (amiiinn) hamile olsam bugunde evde yaptim bisey cikmadi eger olursada cok nazliymis dicem :)

Gebelik testlerine inanma ya ben subat ayinda adetime 10 gun gecmisken gebelik testi yaptm negatf cikti doktora gttm hamile oldugumu ogrendm. Tabi sonra nasip olmadi dis gebelik gecirdm

Gebelik testlerine inanma ya ben subat ayinda adetime 10 gun gecmisken gebelik testi yaptm negatf cikti doktora gttm hamile oldugumu ogrendm. Tabi sonra nasip olmadi dis gebelik gecirdm
Nasip degilmis canim napalim iste bi umut bakiyoruz gercekten bi gelisme olursa haber ver bende haber veririm :)

Canım bosuna umutlanma o zaman adet olunca daha kotu olursun :( degılsındır buyuk ıhtımal 5 cıkması lazım en az o zaman hamıle olabılırsın denır ama su an :( malesef

Belki bana yardimci olabilirsin adetim 26 gun gecti yani 1 temmuzda olmam lazimdi 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke oldu bitti evde test yaptim hep negatif 5 gun once kan verdim sonuc 2 cikti negatof sence ne yapim ben

Hemen bır doktora gt canım adet sokturucu falan verır yada kıst olusmus mu dıye bakılır akıntının mıktarı nekadardı ? Koku var mıydı enfeksıyon olabılır, yerlesme kanaması da olabılır ama yerlesme kanaması olsaydı beta hcg yuksek cıkardı fazla umutlanma tamam mı :(

Back