- 9 Mayıs 2017
- 52
- 6
- 16
- 33
- Konu Sahibi Asya353535
Git bencede bende giderm insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz once gene idrar testi yaptim negatifGit bencede bende giderm insallah
amin canim ama bu hafta doktora gitcem bakalim adette olmadim anlamadim yani 29 yasinda menapoza girdim heralde :)Yumurtlamadan 10 gun snra en gec adet gecikmesinden 10 gun sonra belli olurms cnm ya bnm de 5 gun oldu hcg 2 olunca bu ay olmadi dedi doktor hayirlisi olsun bir sonraki ay insallah hayirlisiyla hamile olursn cnm
Şaka yapiyorum zaten canim gittigimdede kan tahlili vericem zaten doktor ister mutlaka haber veririm eger hamile olursam gercekten mucize olucak :)Yok cnm olurmu oyle sey bi ilac verir yoluna koyar doktor :)banada haber ver merak ettim
Benim 15 gundur belirtilerim war mesela karnimin alti agriyo rahim oluyo heralde orasi arada sirada benimde bacagim batiyo ve bacagim cok agriyo goguslerim sisti acayip sekilde sizliyo yani baska onun disinda bisey yok bence sen tahlili tekrar degerlendir bende oyle yapicam benimde 2 cikmisti tahlilim bazen gec oluyomus bazen daha sonra cikiyomus gercekten mucize oluruz ikimizde :)Peki belirtilerin varmi? Mesela benm sol kasigim ustu batiyor,goguslerim buyudu hamile oldgmu saniyodm bgnki kan tahliline kadar
5 gun once baktirdim belki seninde articaktir nerden biliyosun yani ikimiz icinde allah dualarimizi kabul etsin insallah (amiiinn) hamile olsam bugunde evde yaptim bisey cikmadi eger olursada cok nazliymis dicem :)Keske cnm ya hayirlisiyla ikimzde hamile olsak eslerimize bu mujdeyi versek :) ama sen hamile olabilirsin cunku bir kez baktirmssn snra baktirmamissin belki hcg artmistir
Nasip degilmis canim napalim iste bi umut bakiyoruz gercekten bi gelisme olursa haber ver bende haber veririm :)Gebelik testlerine inanma ya ben subat ayinda adetime 10 gun gecmisken gebelik testi yaptm negatf cikti doktora gttm hamile oldugumu ogrendm. Tabi sonra nasip olmadi dis gebelik gecirdm
Kan tahlilini 5 gun once yaptirmistim benCanım bosuna umutlanma o zaman adet olunca daha kotu olursundegılsındır buyuk ıhtımal 5 cıkması lazım en az o zaman hamıle olabılırsın denır ama su an
malesef
Kan tahlilini 5 gun once yaptirmistim ben
Belki bana yardimci olabilirsin adetim 26 gun gecti yani 1 temmuzda olmam lazimdi 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke oldu bitti evde test yaptim hep negatif 5 gun once kan verdim sonuc 2 cikti negatof sence ne yapim benay taruhe hıc bakmadım konuyu yenı sandım
Aklima bir o secenek geliyo zaten insan isteyince bir umut diyoGec dollenme oldugu zaman gec cikabiliyomus insan umutlanmadan yapamiyor
Belki bana yardimci olabilirsin adetim 26 gun gecti yani 1 temmuzda olmam lazimdi 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke oldu bitti evde test yaptim hep negatif 5 gun once kan verdim sonuc 2 cikti negatof sence ne yapim ben