- 9 Mayıs 2017
- 52
- 6
- 16
- 33
- Konu Sahibi Asya353535
-
5 altı negatiftir genelde. geç döllenme vs bile olsa 5 in üstü çıkardı diye tahmin ediyorum. ama istersen 2 3 gün sonra tekrar yaptır..Arkadaslar,
Adetimin 1. Gunu kan tahlili yaptirdim hcg 2 cikti dun olmam gerekti olmadam 31. Gundeym sizce hamile olabilirmiyim? 4 gun sonra gidip tekrar baktirsam belli olurmu?
2 günde bir 2 katına çıkması lazım. 4 gün sonra gitsen 8 10 civarı olur. bekleyebilirsen bekle 1 hafta en azından anlamlı bir sonuç çıkar.Bende oyle biliyorm ama dusuk geldi 4 gun sonra belli olurmu yoksa sonraki hafta mi gitsem emin olamadim
ben reglime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu beta 145 di. normalde döllenmeden 10 gün sonra beta yükselmeye başlar. ama işin içine geç döllenme vs girince iş karışıyor. en temizi 1 hafta bekleyip tekrar test yaptırman..Evet haklisin zaten doktor rahim kalinlasmis ya adet olucksn yada hamilesin ama sonuc hemen cikmaz gecikmedn snra en az 7 gun snra cikar demisti :)
Arkadaslar,
Adetimin 1. Gunu kan tahlili yaptirdim hcg 2 cikti dun olmam gerekti olmadam 31. Gundeym sizce hamile olabilirmiyim? 4 gun sonra gidip tekrar baktirsam belli olurmu?
hamilelik olsa artış olurdu mutlaka.Dayanamayip bugun tekrar gittim.21 inde grtgmse hcg 2 cikmisti bugun 26 si yne hcg 2 cikti.hamilelik belirtilerim var,adette gelmedi ama kan tahliline gore hamilelik yok. Acaba kesinmi yoksa 5 6 gun snra gtsem yukselebilirmi
Asya adetin ne kadar gecikti tahlilde negatif ciktiNeyse hayirlisi adet olsam bari onuda olamadm :)
Bozma moralini biraz daha bekle bak benim 26 gun gecti 4 gun once kan verdim benimde 2 ciktiAdetim normalde 21 inde olmasi gerekiyordu hcg de 2 cikti. Bugun 26 si yne 2 cikti moralim bozuldu.
Evet olabilir sende bir hafta kadar falan bekle istersen bende beklicem gerci 1 ay olucak artik neyi bekliceksem bu hafta doktora bi gidim artik napim bilmiyorumBizi hep stres etkiliyor sanirim
Umudunu kesme bence her şeyde bir hayir vardir gitcem.bakalim bisey olursa habrr veririmBen kestim umudu bu aydan gidersem artk adet neden olamadigim icin giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?