• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 2 hamilemiyimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya353535

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
52
6
16
33
Arkadaslar,
Adetimin 1. Gunu kan tahlili yaptirdim hcg 2 cikti dun olmam gerekti olmadam 31. Gundeym sizce hamile olabilirmiyim? 4 gun sonra gidip tekrar baktirsam belli olurmu?

Arkadaslar,
Adetimin 1. Gunu kan tahlili yaptirdim hcg 2 cikti dun olmam gerekti olmadam 31. Gundeym sizce hamile olabilirmiyim? 4 gun sonra gidip tekrar baktirsam belli olurmu?
5 altı negatiftir genelde. geç döllenme vs bile olsa 5 in üstü çıkardı diye tahmin ediyorum. ama istersen 2 3 gün sonra tekrar yaptır..

Bende oyle biliyorm ama dusuk geldi 4 gun sonra belli olurmu yoksa sonraki hafta mi gitsem emin olamadim
2 günde bir 2 katına çıkması lazım. 4 gün sonra gitsen 8 10 civarı olur. bekleyebilirsen bekle 1 hafta en azından anlamlı bir sonuç çıkar.

Evet haklisin zaten doktor rahim kalinlasmis ya adet olucksn yada hamilesin ama sonuc hemen cikmaz gecikmedn snra en az 7 gun snra cikar demisti :)

Evet haklisin zaten doktor rahim kalinlasmis ya adet olucksn yada hamilesin ama sonuc hemen cikmaz gecikmedn snra en az 7 gun snra cikar demisti :)
ben reglime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu beta 145 di. normalde döllenmeden 10 gün sonra beta yükselmeye başlar. ama işin içine geç döllenme vs girince iş karışıyor. en temizi 1 hafta bekleyip tekrar test yaptırman..

Hayirli olsun seninde Allah banada nasip eder insallah :) ben subatta dis gebelik gecirdm oyuzden iyice didiklemeye basladm

Dayanamayip bugun tekrar gittim.21 inde grtgmse hcg 2 cikmisti bugun 26 si yne hcg 2 cikti.hamilelik belirtilerim var,adette gelmedi ama kan tahliline gore hamilelik yok. Acaba kesinmi yoksa 5 6 gun snra gtsem yukselebilirmi

Dayanamayip bugun tekrar gittim.21 inde grtgmse hcg 2 cikmisti bugun 26 si yne hcg 2 cikti.hamilelik belirtilerim var,adette gelmedi ama kan tahliline gore hamilelik yok. Acaba kesinmi yoksa 5 6 gun snra gtsem yukselebilirmi
hamilelik olsa artış olurdu mutlaka. :(

Back