beta hcg < 2 hamilemiyim?

Belki de canim bilmiyorum kii bende bakalim 8 gun kaldi geri sayiyorum yavas yavas zorla :))

Insallah o zaman bende sana dua etmeye baslarim biran once olsun diye

İnsallah kuzum kasıklarıma kramp giriyor yorgunluk oluyor kendimi oyaliyorum test yapmamak icin bi degisiklikte yok gibi

Ateşimi ölçtüm yine bu kez 36.9 çıktı iyice dengesizlestim

İnsallah kuzum kasıklarıma kramp giriyor yorgunluk oluyor kendimi oyaliyorum test yapmamak icin bi degisiklikte yok gibi
birde bakmışsın geliyor bebiş :) olur mu olur. bence de oyala sonra sonucu hüsran oluyor. ben bile heyecanlandım ne olacak bizim bu halimiz ya :)

Her ay bi heyecan sonra da husrandi bakalim bu ay nasil olucak ben yine dayanamadim evde test yaptim ikinci cizgi varla yok arasi cok acik bide atesim neden yukselmis olabilir sabaha gore canim rabbim hayirlisini versin biliyorum gelicek bir gun bebeklerimiz de ya biz cok sabirsiziz yada onlar nazli

nasıl yani hamilelik testi yaptın silik mi çıktı ?

Evet canım ama daha once de yaptigimda silikti ve husrandi ignenin etkisi de olabilirmis
Sana ve bizim gibi olanlara bu gece yatmadan dua edicem. İnşallah bu defa olmuştur canım benimmm :) eğer öğrenirsen kesin bana da haber ver olur mu ??

Sana ve bizim gibi olanlara bu gece yatmadan dua edicem. İnşallah bu defa olmuştur canım benimmm :) eğer öğrenirsen kesin bana da haber ver olur mu ??
Allahim dualarimizi kabul eder insallah canım mutlaka yazarim habersiz bırakmam seni :)

Kan vermedim cuma gununu bekliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…