• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg < 2 hamilemiyim?

Waww cok geçmiş tabi belli olmuyodr ama ins hamilesindir Rabbim nasip eder ins.umarim yükselir kan degerin cnm
İnşallah içimde bir umut var hissediyorum ama boşada umutlanmak istemiyorum bunaldım artık. Allah razı olsun canım. İnş hepimizin hayırlısı ile olur bebeği.

merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. pko hastasıyım ve yumurtlama tarihim tam bir muamma ne yazik ki. temmuzun 31inde ilişkiye girdik , 2 ağustosta dra gittim kan tahlili istedi 2.0 yazıyor tahlilde çok yoğun mide bulantım ve halsizlik var. dr bi on gün bekleyelim dedi olabilirde olmayabilirde. acaba olmuş mudur sizin içinizde bu durumu yaşayan var mı ? eğer olmazsa bu ay klomen tedavisine başlayacak dr ve rahim filmi istedi korkuyorumda :KK43:

Rahim filminden korkmana gerek yok canim cok kisa bi islem bende 2 aydir klomen kullaniyorum sorunumuz yok ama normal olmuyor bugun ignemi vuruldum bu ay insallah olur

Rahim filminden korkmana gerek yok canim cok kisa bi islem bende 2 aydir klomen kullaniyorum sorunumuz yok ama normal olmuyor bugun ignemi vuruldum bu ay insallah olur
Gerçekten mi içimi rahatlattın... İnşallah olur canım bu ay Rabbim hayırlısı ile tez zamanda bir evlat nasip etsin hepimize. Ben hala beklemedeyim. Çok halsizim ve çok uykuluyum. Ama her habere hazırladım kendimi.

Benim dr ilk olarak istedi rahim filmini tüplere de bakti anestezi verdi hic agri sizi duymadim bile sonrasinda hemen ayaklandim bizim bebisler cok nazli ugrastiyor bizleri herkesin gonlune gore versin allahim kucaklarimizi bos birakmasin bende bu ay umutluyum yumurtaliklar buyumus hayirlisi beklemedeyim

Benim dr ilk olarak istedi rahim filmini tüplere de bakti anestezi verdi hic agri sizi duymadim bile sonrasinda hemen ayaklandim bizim bebisler cok nazli ugrastiyor bizleri herkesin gonlune gore versin allahim kucaklarimizi bos birakmasin bende bu ay umutluyum yumurtaliklar buyumus hayirlisi beklemedeyim
Benimkide ilk olarak onu istedi. Ama anestezi vermeyenler varmış bende isteyim o zaman anestezi çünkü benim oanik atağımda var. Gönlünün muradını versin Rabbim canım.

Benimkide ilk olarak onu istedi. Ama anestezi vermeyenler varmış bende isteyim o zaman anestezi çünkü benim oanik atağımda var. Gönlünün muradını versin Rabbim canım.
Sagol canim sende cok dusunme sters yapma kucuk bir olay gercekten hayirlisiyla hepimiz bebisleri alicaz

canım bir şey soracağım klomen i kullanırken her zaman iğne oluyor mu yoksa klomen işe yaramazsa mı oluyor ?

canım bir şey soracağım klomen i kullanırken her zaman iğne oluyor mu yoksa klomen işe yaramazsa mı oluyor ?
Klomen kullanirken sadece yumurta buyutme islemi oluyor catlama olmadan igne yoluyla catlatiyorlar ben ikisinde de igne oldum ama burdan okudugum kadariyla bazen igneye gerek duyulmuyor oda yumurtalarin cok buyumesine bagli

Klomen kullanirken sadece yumurta buyutme islemi oluyor catlama olmadan igne yoluyla catlatiyorlar ben ikisinde de igne oldum ama burdan okudugum kadariyla bazen igneye gerek duyulmuyor oda yumurtalarin cok buyumesine bagli
anladım canım teşekkür ederim :)

bebek olma ihtimali olabilirmi? ben hiç uygulatmadığım için bilmiyorum
Hemen belli olmaz diye düşünüyorum dun yumurtlama günumdu zaten bu sabaha karsi iliski onerdi 19 unda test yaptirmaya cagirdi gecen ay ben dayanamadim erken test yaptim hem idrarda hem kanda pozitifi gorduk sonra tutunamadan dustu bebegim insallah bu ay tutunurda buyur guzel guzel

Hemen belli olmaz diye düşünüyorum dun yumurtlama günumdu zaten bu sabaha karsi iliski onerdi 19 unda test yaptirmaya cagirdi gecen ay ben dayanamadim erken test yaptim hem idrarda hem kanda pozitifi gorduk sonra tutunamadan dustu bebegim insallah bu ay tutunurda buyur guzel guzel
Ay ne güzel ya... Ben daha onu bile göremedim... Ama Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile evlat versin hepimize. İnş. Vardır bebiş. Sende pko yoktu dimi cnm her şey normaldi.

Amin canım allah isteyen herkese versin tez zamanda bende sorun yok ama olmuyor iste ben hem uzuldum hem olabiliyormus onu gordum yine bi umut olsun yeterki

Amin canım allah isteyen herkese versin tez zamanda bende sorun yok ama olmuyor iste ben hem uzuldum hem olabiliyormus onu gordum yine bi umut olsun yeterki
evet bak ne güzel oluyormuş en azından için rahatlamıştır :) rabbim bu ay tutunmasını nasip eder inş.

bende bugün idrar testi yaptım negatif çıktı p.teside kan vericem

Hayırlısı olsun canım benimde aşırı ağrım var umudum gidiyo artik dr un dedigi saatte olmadi malesef o yuzden bidahaki ay artik sevinçli haberler veririz insallah

Hayırlısı olsun canım benimde aşırı ağrım var umudum gidiyo artik dr un dedigi saatte olmadi malesef o yuzden bidahaki ay artik sevinçli haberler veririz insallah
oda çok zor oluyor ya ısmarlama. insan her şeyden soğuyor. inşallah canım.

Back