• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg < 2 hamilemiyim?

Nasıl oldun canım son durumunu merak ettim
Kan negatif çıktı , pazar yükseldi p.tesi düştü değer sanırım kimyasaldı dr ilaç verdi işte söktürücü onu kullanıyorum artık hayırlısı. Biraz ara vericem bunaldım , kilo vermeye karar verdim 3 gündür spor yapıyorum diyete başladım belki kafam rahat olunca kendiliğinden olur. :)

Kan negatif çıktı , pazar yükseldi p.tesi düştü değer sanırım kimyasaldı dr ilaç verdi işte söktürücü onu kullanıyorum artık hayırlısı. Biraz ara vericem bunaldım , kilo vermeye karar verdim 3 gündür spor yapıyorum diyete başladım belki kafam rahat olunca kendiliğinden olur. :)
Insallah canım hayirlısı diyelim benimde deger yukselip dusmustu biraz ara ver bakalim bende 9 gun daha beklemedim bu arada ovulasyon testi yapiyorum surekli pozitif cikiyor anlamadim gitti :((

Insallah canım hayirlısı diyelim benimde deger yukselip dusmustu biraz ara ver bakalim bende 9 gun daha beklemedim bu arada ovulasyon testi yapiyorum surekli pozitif cikiyor anlamadim gitti :KK43:(
Gebelik için mi yapıyorsun var mı yok mu diye ? Onun için de kullanılıyormuş

Bi arkadasim ovulasyon testi sayesinde hamile kalmis bende deniyorum bu ay ama pek bi bilgimde yok acikcasi tek bildigim surekli pozitif cikmasi

Bi arkadasim ovulasyon testi sayesinde hamile kalmis bende deniyorum bu ay ama pek bi bilgimde yok acikcasi tek bildigim surekli pozitif cikmasi
Evet onunla takip edip çift çizginin oluşmaya başlamasından en koyu olduğu gün ve silikleşene kadar ilişkileri sıklaştırıyorlar bende duydum ama bende pko olduğundan lh yüksek o yüzden hep çift çizgi çıkıyor canım

Bende pko yok ama hep pozitif ve koyu siliklesme olmadi

Adetime 9 gun kaldi 18 gundur yapiyorum testi sabah aksam

Evet hep pozitif çikiyor anlam veremedim bende hala devam ediyorum yapmaya :))

Evet hep pozitif çikiyor anlam veremedim bende hala devam ediyorum yapmaya :))
Allah allah çok enteresan gerçekten :KK64::KK64:sen dr a gittin bu ay zaten peki yumurta olmuş demişti dediğim gibi belki tedavidendir. Şaşırdım vücut ısımı ölçtün mğ hiç

Duymustum ama hic aklima gelmedi ki canım

Back