Nasılsın canım ? Daha iyi oldun mu ??Hadi hayırlısı canım inşallah tutar bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canım ? Daha iyi oldun mu ??Hadi hayırlısı canım inşallah tutar bu ay
Hadi inşallah benimde 6 gün kaldı adetime. İki üç gündür çok yoğun mide bulantısı çekiyorum halsizlik çöktü bugün iyice üstüme. Yine heveslendim bu ay da Güya biraz ara verecektim. :)16 eylulde tahlil yapicaz canim esimin de dogum gunu insallah hediyem guzel olur
Heveslenmeden olmuyor kii canım insallah tutar bu ay ikimizinde olmadi birimizin olsun bari:)) bende kokulara karşı fenayım bu aralar adete kac gun kaldıgina bile bakmiyorum hesap yok bu ay bende biraktim olursa olur diyorumHadi inşallah benimde 6 gün kaldı adetime. İki üç gündür çok yoğun mide bulantısı çekiyorum halsizlik çöktü bugün iyice üstüme. Yine heveslendim bu ay da Güya biraz ara verecektim. :)
aslında en iyisi dediğin gibi yapmak :) hayırlısı olsun canım benim Rabbim bebek bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dr mu dedi 16sında tahlil yapalım diye?Heveslenmeden olmuyor kii canım insallah tutar bu ay ikimizinde olmadi birimizin olsun bari:)) bende kokulara karşı fenayım bu aralar adete kac gun kaldıgina bile bakmiyorum hesap yok bu ay bende biraktim olursa olur diyorum
Evet canim dr soyledi hayirlisi olsun rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah guzel haberlerini bekliyorumaslında en iyisi dediğin gibi yapmak :) hayırlısı olsun canım benim Rabbim bebek bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dr mu dedi 16sında tahlil yapalım diye?
amin bende senin :) eğer varsa direk sana yazıcam merak etme :)Evet canim dr soyledi hayirlisi olsun rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah guzel haberlerini bekliyorum
Canim vucudunda degisiklikler var mı hissediyormusun bazı farklıliķlaramin bende senin :) eğer varsa direk sana yazıcam merak etme :)
Canim degerini bende anlamadim foto cekip yuklersen daha iyi yorum yapabilirimMerhaba arkadaşlar ayın 7 sinde hcg testim sonuç <5 referans 0-5.0 çıktı anlayamadım 5 ten küçükse 4 küsürmü yoksa 5 mi yardımcı olun kızlar nolur be demek bir türlü çözemedim sat 18 i
Can'ım sonuç bölümünde <5 yazıyo sağlık ocağında yaptırdım normalde özellerde tam değeri yazıyolar acaba 5 mi yoksa 5 ten küçük çok düşük bir değermi bilemedimCanim degerini bende anlamadim foto cekip yuklersen daha iyi yorum yapabilirim
İnternetten sonucuma baktım indiremedimCan'ım sonuç bölümünde <5 yazıyo sağlık ocağında yaptırdım normalde özellerde tam değeri yazıyolar acaba 5 mi yoksa 5 ten küçük çok düşük bir değermi bilemedim
Anladım canim adetin gecikti mi 5 ten yuksek olmasi lazim hamilelik icinİnternetten sonucuma baktım indiremedim
Yok Can'ım ayın 18 i son reglimAnladım canim adetin gecikti mi 5 ten yuksek olmasi lazim hamilelik icin
Belki de yeni yeni olusmaya basliyordur ilac falan kullandin mi ilac kullandiysan da etkileyebiliyor betayi insallah vardirYok Can'ım ayın 18 i son reglim
İlaç kullanmıyorum inşallah vardır Allah isteyen herkese versin sence değerim 5 miBelki de yeni yeni olusmaya basliyordur ilac falan kullandin mi ilac kullandiysan da etkileyebiliyor betayi insallah vardir
5 ama kesin bisey soylemek cok zor suan rabbim isteyen herkese versinİlaç kullanmıyorum inşallah vardır Allah isteyen herkese versin sence değerim 5 mi
Sağol Can'ım inşallah Allah hepimize sağlıklı çocuk lar verir5 ama kesin bisey soylemek cok zor suan rabbim isteyen herkese versin
Az önce drdan geldim kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi vardı bir haftadır yumurtlama oldu bebek vardır diye düşünüyordum kii acile gittim idrar yolu enfeksiyonu kanda enfeksiyon çıktı canımcım. Bebekte yokmuş adetime iki gün var kan testi doğru mudur sence ?Canim vucudunda degisiklikler var mı hissediyormusun bazı farklıliķlar