• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg < 2 hamilemiyim?

Sonucu ne Zaman öğreneceksin sen şimdi normal adet gecikince mi ??

16 eylulde tahlil yapicaz canim esimin de dogum gunu insallah hediyem guzel olur

16 eylulde tahlil yapicaz canim esimin de dogum gunu insallah hediyem guzel olur
Hadi inşallah benimde 6 gün kaldı adetime. İki üç gündür çok yoğun mide bulantısı çekiyorum halsizlik çöktü bugün iyice üstüme. Yine heveslendim bu ay da Güya biraz ara verecektim. :)

Hadi inşallah benimde 6 gün kaldı adetime. İki üç gündür çok yoğun mide bulantısı çekiyorum halsizlik çöktü bugün iyice üstüme. Yine heveslendim bu ay da Güya biraz ara verecektim. :)
Heveslenmeden olmuyor kii canım insallah tutar bu ay ikimizinde olmadi birimizin olsun bari:)) bende kokulara karşı fenayım bu aralar adete kac gun kaldıgina bile bakmiyorum hesap yok bu ay bende biraktim olursa olur diyorum

Heveslenmeden olmuyor kii canım insallah tutar bu ay ikimizinde olmadi birimizin olsun bari:)) bende kokulara karşı fenayım bu aralar adete kac gun kaldıgina bile bakmiyorum hesap yok bu ay bende biraktim olursa olur diyorum
aslında en iyisi dediğin gibi yapmak :) hayırlısı olsun canım benim Rabbim bebek bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dr mu dedi 16sında tahlil yapalım diye?

aslında en iyisi dediğin gibi yapmak :) hayırlısı olsun canım benim Rabbim bebek bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dr mu dedi 16sında tahlil yapalım diye?
Evet canim dr soyledi hayirlisi olsun rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah guzel haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ayın 7 sinde hcg testim sonuç <5 referans 0-5.0 çıktı anlayamadım 5 ten küçükse 4 küsürmü yoksa 5 mi yardımcı olun kızlar nolur be demek bir türlü çözemedim sat 18 i

Merhaba arkadaşlar ayın 7 sinde hcg testim sonuç <5 referans 0-5.0 çıktı anlayamadım 5 ten küçükse 4 küsürmü yoksa 5 mi yardımcı olun kızlar nolur be demek bir türlü çözemedim sat 18 i
Canim degerini bende anlamadim foto cekip yuklersen daha iyi yorum yapabilirim

Canim degerini bende anlamadim foto cekip yuklersen daha iyi yorum yapabilirim
Can'ım sonuç bölümünde <5 yazıyo sağlık ocağında yaptırdım normalde özellerde tam değeri yazıyolar acaba 5 mi yoksa 5 ten küçük çok düşük bir değermi bilemedim

Can'ım sonuç bölümünde <5 yazıyo sağlık ocağında yaptırdım normalde özellerde tam değeri yazıyolar acaba 5 mi yoksa 5 ten küçük çok düşük bir değermi bilemedim
İnternetten sonucuma baktım indiremedim

Belki de yeni yeni olusmaya basliyordur ilac falan kullandin mi ilac kullandiysan da etkileyebiliyor betayi insallah vardir
İlaç kullanmıyorum inşallah vardır Allah isteyen herkese versin sence değerim 5 mi

Canim vucudunda degisiklikler var mı hissediyormusun bazı farklıliķlar
Az önce drdan geldim kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi vardı bir haftadır yumurtlama oldu bebek vardır diye düşünüyordum kii acile gittim idrar yolu enfeksiyonu kanda enfeksiyon çıktı canımcım. Bebekte yokmuş adetime iki gün var kan testi doğru mudur sence ?

Back