- Konu Sahibi txixrtxixl kelebek
Kızlar benim asetime 4 gün kala kan testi B-HCG 3.4 çıktı, kasık ağrım çok şimdi 1 gün var, nasıl sabredeceğim sizce sonuç ne anlama geliyor, hani kan testi kesin sonuç veriyordu, geçen ay 0.1 çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha herhangi bir testte çıkması için çok erken ama inşallah hamişsindir sabırla beklemekten başka çağren yok bazen böyle adet arası gelen kanamalara yerleşme kanaması diyorlar ama bana onun içinde erkenmiş gibi geldi kendine dikkat et ve bence adetin geçmeden tekrar test yapma......
döllenme olduktan 7 gün sonra kanda beta hcg yükselmeye başlar zaten ama senin geç döllenme olmuş olabilir tekrar bir baktır bence...şimdi baktırsan net sonuç alırsın
Merhaba, benim yumurtlama tarihim 5 aralık 8 aralık arasında. 3 aralıktan 11 aralığa kadar iki günde bir ilişkiye girdik. Süreci kolaylaştırmak adına yapılabilecek herşeyi yaptık. Tam yumurtlama gününde yakı takmak popnun altına yastık koyup 30 dk boyunca kalkmamak vs gibi. Bugün kan testi yaptırdım beta hcg sonuç 1.20 çıktı. Yani negatif. Son adet tarihi baz alınırsa 2+6 haftalık hamile olabilirim. Yani yarın tam 3 hafta olacak. Bugün eşimin doğum günü olduğundan ona sürpriz yapmak istedim fakat kısmet olmadı ( sizce pozitif sonuç alabilmek için daha erken mi? Yani oranın yükselme ihtimali var mı? Adetime 9 gün var daha.canim bir arkadasimin da yumurtlamadan sonra 8. gun kan testi 5 ten kucuk cikmisti. ama sonra hamile cikti. bekle biraz daha.