- Konu Sahibi txixrtxixl kelebek
-
canım benimde seninle tarihlerimiz aynı benimde adetime bir hafta var ve göğsümde ağrı vardı dün kasıklarımda ağrı bügünde karnımın sağ tarafından kasıklarıma kramp şeklinde gelen ağrılar oldu be bel ağrım beşledı normalde adet olduğumda belim çok fazla ağrımaz ama bu sefer ağrısı kalçalarıma kadar vuruyor hamile olduğumu düşünmüyorum ama psikolojik olarakmı bilmiyorum belkide hiç ağrı yok ama bunları yaşamak istediğim için oluyordur anlam veremedim sadece çok korkuyorum hiç bebeğim olmasa diye allah yardımcımız olsun amin birde bu lekelenmenin herkesde olması gereklimi acaba bazen duyuyorum iki aylık üç aylık hamile oluyorlar ama hiç bir belirtileri olmuyor herhalde herkeste aynı değil
Şimdi kafanıza takmayın diycem. Söylemesi kolay diyceksiniz)) Ama inanın kızlar takmadığınız düşünmediğiniz anda gelicek bebişiniz. Burdaki birçok arkadaş gibi benimde öyle oldu çünkü. Öncesinde folik asit kullanıyordum onu bile bırakmıştım çünkü o benim aklıma getiriyordu ve o ay hamile kaldım. Beklemek zor biliyorum ama stress yapmak olacak olanıda engelleyebilir kızlar benneyaptımki
Belirtilere gelince aynı adet sancılarını hissediyorsunuz onun için ayırt etmek inanın çok zor gamyoncuiremsu Sevgiler a.s
csanım yaaa lekelenme herkeste olmuyor benım annemde olmamış
bende 1 senelık ewlıyım 3 aydır bebek istiyorum.insallah olur
insalah beynımız bıze oyun oynamıyordur ve hamıleyızdir haberını merak edıyorum ben sana bıldırırım[/QUOT
inşallah canım isteyen herkesin olur inşallah mutlu haberini duyarım ve inşallah bende birgün herkese bebeğim olcak diyebilirim
döllenme olduktan 7 gün sonra kanda beta hcg yükselmeye başlar zaten ama senin geç döllenme olmuş olabilir tekrar bir baktır bence...şimdi baktırsan net sonuç alırsın
haklısın 27 sı adet olucam okadar beklıyeyım bakalım tabı dayanabılırsem saol
arkadaşlar benim bugün adet olmam lazımdı ayın altısında iğne yaptırmıştım cumartesi günü idrar testi pozitif çıktı hiç belli olmuyor bugün betahcg baktırdım 329 çıktı:CüvCüv:bende darısı diğer istiyenlerin başına
arkadaşlar bugun kan testindebeta 91 yazıyordu dr. hamlıesın dedi fakat çok küçük oldugunu için haftaya gel dedi.. sizler 0-5 dıyorsunuz da kafam karıştı bıraz? acemııym bu konularda birde buugn dr. alttan muayene etti önce şikayetlerımı duyunca bi zararı olmuşmudur bebege? tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?