Beta hcg 2,00

dommmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
148
65
98
merhaba bayanlar adet günüme henüz 17 gün var fakat belki belli olur diye bugün kan verdim sonuçta 2,00 yazıyordu bu değer yükselir mi yada başına böyle birşey gelen arkadaşlarımız var mı bu konu hakkında bilgisizim

canım çok acele etmişsin kan testi vermek için 17 gün varken bu şekilde çıkması çok normal ama hiç belli olmaz yükselebilir yükselen arkadaşlar var çünkü adete kadar sabret bence eğer gecikirse o zaman tekrar kan testi yaptırırsın.

Değerler yükselirse gebelik var demek oluyor sanırım

5 yıldır bebek için bekleyen biri olarak acele davranma isteğinizi anlayabiliyorum. Ancak bu kadar önceden sağlıklı bir sonuç almanız pek mümkün değil. Adetinizin geçmesini bekleyemez iseniz de en azından adete 3-4 gün kala test yaptırmanızı tavsiye ederim. 5'ten düşük cikan değerler negatif olarak kabul ediliyor.

Ama değerlerin aratabilme imkanı da var sanırım

Ama değerlerin aratabilme imkanı da var sanırım
Elbette var ama zaten sizin testi yaptığıniz zamanlama çok erken. Şu an her iki ihtimal de var. Yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen amacım umudunuzu kırmak degil... Mecburen zamana bırakmanız gerek. İnşallah Allah gönlünüze göre verir ve hamilesinizdir.

Amin inşallah estagfurullah yanlış anlamak değil sadece bilgi almaya çalışıyorum :)

Amin inşallah estagfurullah yanlış anlamak değil sadece bilgi almaya çalışıyorum :)

Yumurtlama günün bile gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…